Binance Haberleri

Binance'in CEO'su kara para iddiaları sonrasında istifa kararı almıştı: Yerine geçecek isim belli oldu

Dünyanın en büyük kripto para alım satım platformu Binance'in CEO'su Changpeng Zhao, ABD'de yürütülen kara para aklama soruşturmasında kendisine isnat edilen suçlamaları kabul ederek şirketteki görevinden istifa etti. Zhao'nun yerine şirkette uzun süredir yöneticilik pozisyonunda görev yapan Richard Teng geçecek.

Finans 22-11-2023 11:04

Binance CEO'su Changpeng Zhao istifa mı ediyor? Kripto para piyasasında deprem! Rekor ceza sonrası suçlamaları kabul etti

Binance CEO'su Changpeng Zhao bir anda kripto para piyasasının gündemine oturdu. Dünyanın en büyük kripto borsası Binance'nin kurucusu ve CEO'su Changpeng Zhao'nun kara para akladığı iddiası konuşulurken, gelen yeni haber adeta deprem etkisi yarattı. İstenen ceza şok etkisi yaratırken, Zhao'nun suçlamaları kabul ederek istifa edeceği iddia edildi.

Finans 21-11-2023 22:38

Dünyaca ünlü kripto borsa platformunda deprem! ABD'den Binance'e ve kurucusu Zhao'ya dava!

Kripto para piyasaları arasında en prestijli platform olan Binance'e ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), tarafından dava açıldı. Öte yandan Binance'in kurucusu Changpeng Zhao'ya da 13 farklı suçlamayla dava açıldı.

Haber 05-06-2023 21:10

Binance 100 dolar deprem yardımı nasıl alınır? Binance 100 dolar deprem yardımı için başvuru var mı? Kripto para borsasından büyük hamle!

Türkiye 6 Şubat'ta tarifi zor bir acıya uyandı. Birçok ilde meydana gelen deprem ciddi hasarlara neden oldu. Enkaz altındaki canları kurtarmak için tüm Türkiye seferber olmuşken dış yardımlar da gelmeye devam ediyor. Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, deprem bölgesindekilere 100 dolar yardım yapıyor. Peki Binance 100 dolar deprem yardımı nasıl alınır? Binance 100 dolar deprem yardımı için başvuru var mı? İşte detaylar...

Finans 10-02-2023 17:22

CEO Changpeng Zhao sosyal medyadan duyurdu! Binance, FTX'i satın alıyor

Dünyanın en büyük kripto varlık alım satım platformu olan Binance'in CEO'su Changpeng Zhao'dan dikkat çeken bir açıklama geldi. Zhao, FTX kripto para borsasını satın alacaklarını duyurdu. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Zhao, FTX'in likidite sorununa da vurgu yaptı.

Finans 08-11-2022 20:21

Kripto para hesabı olanlar dikkat, Türkiye'de de kullanıcısı var! Binance’ye şok: Yarım milyon dolarlık varlık çalındı…

Kripto para borsası Binance son yaptığı açıklama ile kullanıcılarını adeta şoka uğrattı. Şirket, yarım milyon dolardan fazla varlığın düzenlenen saldırı sonrası ele geçirildiğini duyurdu. Şirketin bu konuda atacağı adımlar için bir oylama yapacağı ve bunun yanı sıra çalınan varlıkların değerinin yüzde 10'una kadar teklif verebileceği ifade ediliyor.

Finans 08-10-2022 07:18

Binance neden açılmıyor? Binance TR çöktü mü? Binance yanlış veri türü hatası ne demek?

Binance çöktü mü? Binance neden açılmıyor? Binance TR çöktü mü sorusuna arama motorlarında yanıt aranıyor. Kripto para yatırımcıları Binance borsasına girişte sabah saatlerinden itibaren büyük sıkıntı yaşıyor. Kullanıcıların karşılaştığı hata yanlış veri türü hatası olarak niteleniyor. Peki; Binance yanlış veri türü hatası ne demek? Binance neden açılmıyor?

Haber 18-04-2022 15:21

Binance: Birçok Rus savaşı desteklemiyor, kripto para platformlarına erişimini yasaklamayacağız

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından Binance'in kurucusu ve yöneticisi Changpeng Zhao, Rus halkının platforma erişimini yasaklamayacaklarını açıkladı. BBC'ye konuşan Zhao "Pek çok Rus savaşı desteklemiyor" dedi.

Haber 03-03-2022 06:06

Son dakika... AK Parti'den kripto para adımı! Binance ile görüşecek

Son dakika haberine göre, AK Parti Grup Başkan Vekili Mustafa Elitaş, dünyanın en büyük kripto para borsalarından Binance'nin Türkiye temsilcileri ile perşembe günü TBMM'de görüşecek.

Finans 18-01-2022 14:05

SON DAKİKA | Binance para cezası! Kripto para platformlarıyla ilgili bir ilk! MASAK tespit etti

Kripto para platformlarıyla ilgili son dakika haberi geldi. Mali Suçları Araştırma Kurulunca (MASAK) tespit etilen ihlaller sonucunda BN Teknoloji şirketine (Binance) para cezası kesildi. Söz konusu karar, bu alanda kesilen "ilk cezai müeyyide" olma özelliğini taşıyor. İşte kripto para platformu Binance'a kesilen para cezasıyla ilgili son dakika bilgileri...

Finans 25-12-2021 11:31

Hamster Coin Binance'da olacak mı? Hamster Coin nerede listelenecek?

Dogecoin'in öncüsü olan 50 yaşındaki dünyaca ünlü iş insanı Elon Musk'tan kripto para alanında yeni bir atılım daha geldi. Elon Musk bu gece bazı kripto borsalarında listelenecek olan Hamster Coin'i Twitter üzerinden duyurdu. Peki Hamster Coin Binance'da olacak mı? Hamster Coin nerede listelenecek? İşte merak edilenler...

Finans 18-10-2021 12:13

Binance TR çöktü mü? Binance neden açılmıyor? Yanlış veri türü nedir?

Dünyanın en yaygın kripto para borsalarından Binance TR’de yanlış veri türü hatası diye bir uyarı çıkıyor. Binance TR kullanıcılarının karşılaştığı, ‘’Yanlış veri türü hatası’’ sosyal medyada da gündem oldu. Öte yandan Binance TR'den yapılan açıklamada, "sabah 09.45 - 12.15 arasında gerçekleşecek olan güncelleme çalışması esnasında Binance TR üzerinde hiçbir kullanıcı fonksiyonuna erişilemeyecektir." denildi. Binance TR saat 12.25 itibarıyla tekrar düzeldi.

Finans 29-09-2021 11:22

Binance'ta yeni dönem başladı!

Dünyanın en büyük kripto para platformu olan Binance'ın yeni başkanı Brian Shroder oldu. 3 ay önce Brian Brooks'un boşalttığı koltuğa kimin oturacağı merakla bekleniyordu.

Finans 10-09-2021 10:27

28 bin dolarım buhar oldu demişti! Binance Türkiye'den 'soruşturma' açıklaması

Binance Türkiye İletişim Ekibi, İstanbul'da bir kişinin yatırdığı 234 bin liranın "buharlaştırıldığını" iddia ederek suç duyurusunda bulunması üzerine İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca soruşturma başlatılmasına ilişkin, iddiaya konu işlemin müşterinin iradesiyle kripto varlıkların üçüncü bir kişiye transfer edilmesinden kaynaklandığı, bu süreçte şirketin herhangi bir kusurunun ya da sorumluluğunun bulunmadığını açıkladı.

Finans 12-08-2021 21:16

Kripto para yatırımcıları dikkat! Binance Hong Kong'da türev ürünlere kısıtlama getirdi

Binance geçtiğimiz günlerde Avrupa geneli için aldığı, türev ürünlerin kullanımlarını sınırlama kararını Hong Kong için de aldı.

Finans 06-08-2021 14:36

Binance kullanıcıları dikkat! Kripto para devi için tasfiye kararı!

Binance, Avrupa genelinde vadeli işlem ve türev ürün tekliflerini azaltacağını duyurdu. Kısa bir süre 40 bin doların üzerine çıkan Bitcoin, yapılan açıklamanın ardından tekrar düşüşe geçti ve 38 bin 300 dolar seviyelerine kadar düştü.

Finans 30-07-2021 15:29

Son Dakika! Kripto para devi Binance'a bir ülkeden daha yasak geldi!

İtalya'da yetkililer Binance adlı kripto para borsasının ülkede faaliyette bulunma yetkisinin olmadığını açıkladı. Bu açıklamayla birlikte İtalya, Binance kripto para borsasının yasaklandığı ülkeler arasına girdi.

Finans 15-07-2021 14:37

Binance kapanacak mı? Binance CEO'su Changpeng Zhao'dan açıklama!

Kripto para piyasasının en büyük borsalarından olan Binance son dönemlerde ülkelerin düzenleyici kurumları tarafından bazı kısıtlamalara maruz kaldı. Bunun ardından kritp para yatırımı yapanlar "Binance kapanacak mı?" sorusunun yanıtını araştırmaya başladı. Binance CEO'su Changpeng Zhao'dan açıklama! İşte ayrıntılar...

Finans 07-07-2021 23:30

Binance'a İngiltere ve Kanada'dan sonra bir şok daha! Barclays ödeme yapmayı durdurdu

Dünyanın en çok kullanılan kripto para borsalarından birisi olan Binance'a karşı olarak İngiliz bankası Barclays, kredi kartı ve banka kartı ile ödeme yapmayı durdurma kararını aldı.

Finans 06-07-2021 10:19

Kripto para borsası Binance için çarpıcı karar: Operasyonlarını durduruyor! İşte son gelişmeler

Hem Türkiye hem de dünyada en çok tercih edilen kripto para borsalarından biri olan Binance ise yaptığı bir açıklama ile operasyonlarını durduracağını belirtti. Edinilen bilgiye göre bunun sebebi ise FCA’nın Binance’den operasyonlarını durdurmasını istemesi. Binance'e çarşamba gününe kadar süre verildi.

Finans 28-06-2021 08:10

Binance kapanacak mı? Binance operasyonlarını durduruyor!

Kripto para piyasasının son zamanlarda giderek artan kullanımı ile çeşitli borsalarda işlemler yapılıyor. Hem Türkiye hem de dünyada en çok tercih edilen kripto para borsalarından biri olan Binance ise yaptığı bir açıklama ile operasyonlarını durduracağını belirtti. Edinilen bilgiye göre bunun sebebi ise FCA’nın Binance’den operasyonlarını durdurmasını istemesi. Buna göre Binance borsası, 30 Haziran tarihine kadar kullanıcılarına süre verdi.

Finans 27-06-2021 17:10

Dev banka kripto para göndermeyi yasaklıyor!

Kripto para borsasını etkileyen açıklamalara bir yenisi daha eklendi. Dev İngiliz bankası TSB Bank, 5 milyon müşterisinin, kripto para borsalarına para gönderimini yasaklamayı planlandığı belirtildi. İddiaya göre yasağın gerekçesi, bir ay içinde 900’e yakın müşterisinin dolandırılması.

Finans 22-06-2021 10:24

Bitcoin 30 bin dolardan döndü! İşte kripto para piyasasında son durum

Çin'in finans sektörüne getirdiği "kripto yasağı"nın yanında doların da başlıca para birimleri karşısında güç kazanmasının ardından, Bitcoin 30,000 doları ve ikinci sıradaki Ethereum da 2,000 doların altını gördü. En büyük iki birim daha sonra hafif toparlanırken, üçüncü sıradaki Binance Coin ise yerini, Tether'e bıraktı.

Finans 20-05-2021 08:28

Musk'ın açıklamasının ardından Bitcoin'in hacmi yükseldi! İşte kripto para piyasasında son gelişmeler

Elektrikli araç üreticisi Tesla'nın Bitcoin ile araç satın alımlarını askıya almasının ardından gelen genel satışlarla, 2.0 trilyon doların altına gerileyen tüm piyasaların toplam hacmi, "dipten alımların" etkisiyle yeniden bu düzeyin üzerine yükseldi.

Finans 18-05-2021 08:12

Cardano (ADA) tüm zamanların en yüksek değerinde! İşte kripto para piyasasında son gelişmeler

ABD Başkanı Joe Biden'ın hafta sonunda büyük şirketlerin vergi oranlarını yüzde 28 düzeyine yükseltme konusundaki kararlı olduklarını vurgulamasının ardından gelen alımlar, dünyanın önde gelen kripto para platformlarından Binance'in, teknik nedenlerden dolayı, geçici olarak Ether ve Stellar çekme işlemlerini kısa süreliğine durdurmasıyla, yerini batışlara bıraktı.

Finans 11-05-2021 08:13

Ripple'dan 'balina cüzdan' açıklaması! Kripto para piyasasında son gelişmeler

ABD Başkanı Joe Biden'ın büyük şirketlerin vergi oranlarını yüzde 28 düzeyine yükseltme konusundaki kararlı olduklarını vurgulamasının ardından gelen alımlarla, kripto para piyasalarındaki toplam hacim ilk kez 2.5 trilyon doları aştı.

Finans 10-05-2021 08:41

BNB kazancını artırdı, Ripple'da yönetim değişti! İşte kripto para piyasasında son durum

Kripto para piyasalarının en yüksek hacimli birimi Bitcoin, ABD Hazine Bakanı Janet Yellen'ın, ülkesinde kripto paralar ile ilgili yeterli hukuksal çerçeve bulunmadığını ve bunun vurgulamaya değer bir konu olduğuna dikkat çekmesinin ardından, 54,000 dolara kadar geriledikten sonra gelen alımlarla 57,000 doların üzerine yükseldi.

Finans 06-05-2021 08:16

Kripto para nedir? Güvenilir Bitcoin nereden ve nasıl alınır?

Kripto paralara olan ilginin son dönemde çoğalmasıyla birlikte vatandaşlar kripto para piyasasıyla ilgili araştırmalara girdi. Kripto para nedir ve güvenilir Bitcoin nereden ve nasıl alınır gibi sorular en çok merak edilenler arasında bulunuyor. Peki binlerce yatırımcının ve yatırım yapmak isteyenlerin merak ettiği kripto para nedir? Güvenilir Bitcoin nereden ve nasıl alınır? İşte yanıtı...

Finans 24-04-2021 17:13

Avrupalı regülatörlerden dev kripto para borsası Binance'e hisse tokeni soruşturması

Financial Times'ın haberine göre Avrupalı regülatörler, dünyanın en büyük kriptopara borsalarından Binance'nin hisse senedi tokenlerinde işlemlere izin verirken AB'nin menkul kıymet kurallarına uyup uymadığını inceleyecekler.

Finans 22-04-2021 10:31

EOS Coin nedir? EOS ne kadar? EOS nasıl alınır? EOS hakkındaki tüm detaylar…

EOS Coin, ilk olarak 2017 yılında, özel bir şirket bloğu tarafından kuruldu. EOS, mekanizma olarak dPos kullandığı için, madencilik yerine bok üreticiliği yapılıyor. Merkeziyetsiz bir platform olarak öne çıkan EOS, akıllı sözleşmelerden daha verimli olduğu söylenen dApp işlemlerini kullanıyor. EOS şu an için, Binance, Coinbase, Bitfinex ve Huobi Global piyasalarında listeleniyor.

Finans 20-04-2021 12:53

Binance'a nasıl para yatırılır? Papara'dan Binance'a nasıl para aktarılır?

Kripto paraya yatırım yapmak isteyen ve kripto para piyasasını takip eden vatandaşlar Papara'dan Binance'a nasıl para aktarılır sorusunun yanıtını merak ediyor. Kripto para kullanıcılarının kullandığı Papara uygulamasından Binance'ye para aktarımı gerçekleştirilmekte. Peki Binance'a nasıl para yatırılır? Papara'dan Binance'a nasıl para aktarılır? İşte yanıtı...

Finans 18-04-2021 15:06

DOGE’den yeni rekor: $0,1368 | Dogecoin (DOGE) nedir? Dogecoin ne kadar oldu? Dogecoin hakkında tüm detaylar

Son dönemlerde adını sıklıkla duymaya başladığımız Dogecoin, ilk olarak Aralık 2013’te ortaya çıktı. DOGE, 13 Nisan itibariyle kripto para piyasasındaki tarihinde tüm zamanların en yüksek rekoruna imza attı. DOGE, dün gece yarısı yaşanan yükselişi ile 0,094 dolara kadar yükseldi. Kripto para piyasalarında yaşanan bu hareketliliğin sebebi olarak uzmanlar, Coinbase’in 14 Nisan tarihinde halka arz olacağı haberi olduğunu söylüyor. DOGE için Elon Musk’ta bir süre önce destek verdiğini açıklamıştı.

Finans 14-04-2021 10:51

Kripto piyasası son durum | Bitcoin ne kadar? Ethereum ne kadar?

Kripto yatırımcıları kripto para piyasalarındaki son gelişmeleri yakından takip ediyor. Finans konusunda kriz tahminleri ile dikkat çeken; “Doktor Kıyamet” olarak adlandırılan yatırım uzmanı Marc Faber, kripto piyasaları için önemli açıklamalarda bulundu. Faber, yatırımlar için Türkiye’nin cazip olduğunu söyleyerek, ülkemize yatırım yapmak istediğini açıkladı. Bitcoin ve Ethereum para birimleri için de değerlendirmelerde bulundu. Bitcoin ne kadar? Ethereum ne kadar?

Finans 11-04-2021 10:21

TLM coin nedir? TLM coin ne işe yarar?

Binance, Launchpool’daki 19. Projenin Alien Worlds (TLM) olduğunu açıkladı. Söz konusu platform, oyuncuların NFT’lerle birbirleriyle yarıştığı bir ekonomi simülasyonu olarak karşımıza çıkıyor. Alien Worlds, günlük aktif benzersiz cüzdanlara dayanan şu anda en büyük blockchainlerden biridir.

Finans 07-04-2021 11:27

SUPER Coin nedir? Binance SuperFarm’ı listeliyor

Kripto para borsası Binance, SuperFarm’ı (SUPER) listeleyeceğini açıkladı. SUPER’in, Binance’in Innovation Zone bölgesinde listeleyeceğini duyurdu.

Finans 25-03-2021 16:37

Elon Musk'tan Bitcoin yanıtı: Yatırımcı değil, mühendisim!

Tesla ve SpaceX'in CEO'su Elon Musk, Twitter hesabı üzerinden kripto para borsası Binance'in CEO'su Changpeng Zhao'ya yanıt verdi. Musk tweetinde Tesla'nın Bitcoin alımından bahsederek, “Açık olmak gerekirse, ben yatırımcı değil, mühendisim.'' dedi.

Finans 19-02-2021 14:08