Bir Annenin Günahı Dizisi Haberleri

Bir Annenin Günahı dizisinde Mert Yazıcıoğlu ve Simay Barlas hangi rollerde oynuyor? Yusuf ve Yağmur'un aşk hikayesi

Kanal D'nin yeni dizisi Bir Annenin Günahı'nda Mert Yazıcıoğlu’nun canlandırdığı Yusuf karakteriyle, Simay Barlas’ın oynadığı Yağmur arasında yaşanacak imkansız aşk her yaştan izleyiciyi etkileyecek.

Magazin 20-11-2020 02:07

Bir Annenin Günahı ne zaman başlıyor? Yayın tarihi belli oldu! Bir Annenin Günahı 1. bölümden yeni fragman yayınlandı!

Kanal D'nin yeni dizisi Bir Annenin Günahı'nın yayın tarihi belli oldu. Özge Özberk, Musa Uzunlar, Emre Kınay, Mert Yazıcıoğlu, Simay Barlas ve Pamir Pekin'in başrollerde oynadığı Bir Annenin Günahı dizisinin 1. bölümden yeni fragman da yayınlandı. Peki Bir Annenin Günahı dizisi ne zaman başlıyor? İşte Bir Annenin Günahı dizisi konusu, oyuncu kadrosu ve yayın tarihi.

Magazin 12-11-2020 02:26

Bir Annenin Günahı 1. bölüm fragmanı yayınlandı! Bir Annenin Günahı dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler?

Kanal D'nin yeni dizisi Bir Annenin Günahı 1. bölümden yeni fragman yayınlandı. Bir Annenin Günahı'nın başrollerini Özge Özberk, Musa Uzunlar, Emre Kınay, Mert Yazıcıoğlu, Simay Barlas ve Pamir Pekin paylaşıyor. Peki Bir Annenin Günahı dizisi konusu nedir? İşte Bir Annenin Günahı dizisi 1. bölümden yeni fragman.

Magazin 05-11-2020 02:55

Bir Annenin Günahı 1. bölümden yeni fragman yayınlandı! Bir Annenin Günahı dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler?

Kanal D'nin yeni dizisi Bir Annenin Günahı'ndan 2. fragman yayınlandı. Bir Annenin Günahı'nın başrollerini Özge Özberk, Musa Uzunlar, Emre Kınay, Mert Yazıcıoğlu, Simay Barlas ve Pamir Pekin paylaşıyor. Peki Bir Annenin Günahı dizisi konusu nedir? İşte Bir Annenin Günahı dizisi 1. bölümden yeni fragman.

Magazin 29-10-2020 00:14

Bir Annenin Günahı dizisinden ilk fragman yayınlandı! Bir Annenin Günahı konusu nedir, oyuncuları kimler?

Kanal D'nin yeni dizisi Bir Annenin Günahı'ndan ilk fragman yayınlandı. Bir Annenin Günahı'nın başrollerini Özge Özberk, Musa Uzunlar, Emre Kınay, Mert Yazıcıoğlu, Simay Barlas ve Pamir Pekin paylaşıyor. Peki Bir Annenin Günahı dizisi konusu nedir? İşte Bir Annenin Günahı dizisinden ilk fragman.

Magazin 21-10-2020 23:11

Mehmet Aslantuğ, Bir Annenin Günahı dizisinden ayrılık nedenini ilk kez açıkladı!

Yayın hayatına başlamadan önce kanal ve başrol değişikliği yaşayan Bir Annenin Günahı dizisi ilk bölümüyle seyirciyle buluşmak için gün sayıyor. Fox TV’de yolculuğuna başlayan dizinin başrollerini usta isim Mehmet Aslantuğ ve Özge Özberk paylaşıyordu. Mehmet Aslantuğ’un dizinden ayrılık haberleri gündeme gelince ünlü oyuncu açıklama yapmayı seçti.

Magazin 16-10-2020 11:47

Bir Annenin Günahı dizisi ne zaman başlayacak? Bir Annenin Günahı dizisinde hangi oyuncular yer alacak? Bir Annenin Günahı dizisinin konusu nedir? İşte Bir Annenin Günahı dizisi...

Mart ayında çekimlerine başlanan Bir Annenin Günahı dizisi koronavirüs engeline takılarak yayına girmeden ara vermek zorunda kaldı. Fox TV ekranlarında seyircisiyle buluşmak için gün sayan dizi bu sefer de kanal değişikliği yaşadı. Gündeme gelmeyi sürdüren Bir Annenin Günahı dizisi hakkında seyircilerin merakı şimdiden arttı.

Magazin 15-10-2020 16:50