Bir Zamanlar Çukurova Haberleri

Survivor'da sınırlar aşıldı... Bir Zamanlar Çukurova'nın yıldızı Survivor İtalya'ya katıldı

Türkiye'de büyük bir ilgiyle izlenen Survivor bir çok ülkede yayınlanıyor ve sevilenerek takip ediliyor. Bir Zamanlar Çukurova dizisindeki rolüyle İtalya’da çok sevilen oyunculardan biri olan Aras Şenol, yepyeni bir maceraya başladı. Şenol, İtalya’nın Survivor’ı “L’isola dei Famosi”de yarışmaya başladı.

Magazin 16-04-2024 10:03

Hilal Altınbilek'in Atatürk dizisi hakkındaki yorumu olay oldu! Anlamadım çok fazla

Bir Zamanlar Çukurova dizisi ile hafızalara kazınan Hilal Altınbilek sosyal medyanın gündemime oturdu. Disney Plus’ın Atatürk dizisini iptal etmesi hakkındaki yorumu sorulan Altınbilek’in yanıtına Demet Akalın da dayanamadı.

Magazin 16-08-2023 11:02

Tası tarağı toplayıp İstanbul'u terk etti! Bir Zamanlar Çukurova'nın Gaffur'u bakın artık ne iş yapıyor

Oyuncuları arasında Murat Ünalmış, Hilal Altınbilek, Uğur Güneş gibi isimlerin yer aldığı Bir Zamanlar Çukurova unutulmaz diziler arasında yer alıyor. Dizide Gaffur karakterine hayat veren Bülent Polat bu rolüyle hafızalara kazındı. İstanbul’u terk edip Çanakkale’ye yerleşen ünlü isim bakın şimdi ne yapıyor…

Magazin 06-07-2023 13:36

Selin Yeninci bikinili pozunu paylaştı! Çok doğalsın

Avrupa Parlamentosu ve Avrupa Film Akademisi tarafından Brüksel’de düzenlenen Lux Seyirci Ödül Töreni‘nde oynadığı film Kurak Günler ödül alan Selin Yeninci işten kalan zamanlarını tatil yaparak geçiriyor. Başarılı oyuncu bu anlardan yaptığı pozlarla beğeni topladı.

Magazin 29-06-2023 11:10

Bir Zamanlar Çukurova

Bir Zamanlar Çukurova Hakkındaki Haberler Mynet'te. Bir Zamanlar Çukurova Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Bir Zamanlar Çukurova'nın Saniye'siydi! Selin Yeninci son pozlarıyla beğeni topladı

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Saniye karakterine hayat vererek oldukça popüler olan Selin Yeninci değişimiyle ve paylaşımlarıyla gündemde. Güzel oyuncu son pozlarıyla beğeni topladı.

Magazin 08-05-2023 11:06

Bir Zamanlar Çukurova oyuncusu Emel Atıcı depremde hayatını kaybetti! Bir Zamanlar Çukurova’da oynamış Emel Atıcı kimdir, kaç yaşındaydı ve nereliydi?

Emel Atıcı Kahramanmaraş merkezli büyük depremde hayatını kaybetti. Oyuncunun kızı Püryan Atıcı da hayatını kaybetti. En son ATV'de yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova dizisiyle ekranlarda olan Atıcı, depreme Adana'da yakalandı. Kızı Püryan Atıcı ile beraber göçük altına alarak hayatını kaybetti. Peki Bir Zamanlar Çukurova’da oynamış Emel Atıcı kimdir, kaç yaşındaydı ve nereliydi? İşte detaylar...

Magazin 11-02-2023 10:53

Bir Zamanlar Çukurova oyuncusu Emel Atıcı ve kızı Püryan Atıcı hayatını kaybetti! Rol arkadaşı acı haberi duyurdu

Kahramanmaraş merkezli olarak gerçekleşen 7.7 ve 7.6 büyüklüklerindeki iki deprem bölgede büyük yıkıma yol açtı. 10 ili de etkileyen depremlerde arama kurtarma çalışmaları devam ederken bir acı haberde sanat dünyasından geldi. Bir Zamanlar Çukurova dizisinde rol alan Emel Atıcı ve kızı Püryan Atıcı’nın vefat haberini rol arkadaşı Sibel Taşçıoğlu sosyal medya hesabından paylaştı.

Magazin 11-02-2023 09:29

Al Sancak dizisinin yıldızı Uğur Güneş'in eski sevgilisi kendisinden de ünlü çıktı!

Bir Zamanlar Çukurova ve Kanunsuz Topraklar dizilerinden sonra Al Sancak dizisi ekrana dönen yakışıklı oyuncu Uğur Güneş'in kameralar ardındaki yaşamı merak uyandırdı. Şimdilerde Gülsim Ali ile partner olan Uğur Güneş'in eski aşkı da çok ünlü çıktı.

Magazin 19-01-2023 11:39

Bir Zamanlar Çukurova’nın Saniye’sinin son hali inanılmaz! Okan Bayülgen kendini tutamadı “Çok güzel olmuşsun”

Yıldızı Bir Zamanlar Çukurova dizisindeki Saniye karakteriyle parlayan ve ardından yer aldığı yapımlarla isminden sıkça söz ettiren Selin Yeninci güzelliğiyle de konuşuluyor. Hayranları ünlü oyuncunun son halini merak ederken son olarak rol aldığı sinema filmi için katıldığı bir televizyon programında Yeninci'nin güzelliği bir kez daha gündeme geldi. Programın sunucusu Okan Bayülgen'in "Çok güzel olmuşsun" tepkisi stüdyoda gülüşmelere neden oldu.

Magazin 14-12-2022 14:44

Bir Zamanlar Çukurova'nın Fekeli'si Kerem Alışık Sipahi'de MİT ajanı! Sipahi Yıldırım Bozok kimdir?

Show Tv'nin yeni dizisi Sipahi bu akşam ilk bölümüyle izleyicisinin karşısına çıkacak. Türkiye’ye yönelik tehditleri büyük fedakarlıklarla engelleyen Milli İstihbarat Teşkilatı ajanlarının hikayesini konu alan dizinin oyuncu kadorusu da oldukça dikkat çekici. Bir Zamanlar Çukurova'nın Fekeli'si Kerem Alışık Sipahi'de MİT ajanı. Peki, Sipahi Yıldırım Bozok kimdir? İşte tüm merak edilenler...

Magazin 12-12-2022 15:15

Bir Zamanlar Çukurova'nın Saniye'si Selin Yeninci ekrana dönüyor! İşte yeni dizisi...

Bir Zamanlar Çukurova dizisi ile yakaladığı çıkışı, Annenin Sırrıdır Çocuk dizisiyle taçlandıran ünlü oyuncu Selin Yeninci, bir süredir herhangi bir projede rol almıyordu. Selin Yeninci'nin yeni adresi belli oldu.

Magazin 30-11-2022 10:51

Son dizisi tutmamıştı! Uğur Güneş o diziyle dönüyor

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde oldukça popülerlik yakalayan ve Kanunsuz Topraklar dizisinde başrol oynayan Uğur Güneş son dizisinde istenen reytingi alamamıştı. Uğur Güneş bakın hangi diziyle ekrana dönüyor.

Magazin 27-09-2022 09:56

Bir Zamanlar Çukurova'nın Züleyha'sı Hilal Altınbilek yaz sezonunu kapattı! Mayolu pozuyla nefes kesti

Hilal Altınbilek, 2018-2022 yılları arasında yayınlanan fenomen dizi Bir Zamanlar Çukurova'da Hanım Ağa Züleyha rolünü oynadı. Bu rol ile uzun süre ekranlarda kaldı ve adını duyurdu. Tanınan yüzlerden biri olan Hilal Altınbilek son pozuyla ilgi çekti.

Magazin 25-09-2022 19:16

Bir Zamanlar Çukurova'nın Züleyha'sı Hilal Altınbilek'ten göğüs dekolteli paylaşım! Doğallığıyla dikkat çekti

Hilal Altınbilek, 141 bölüm ve 4 sezon ekranlarda kalan Bir Zamanlar Çukurova dizisinde başrol Züleyha'ya hayat verdi. Bu rol ile tanınan oyunculardan biri olan Altınbilek, son zamanlarda sosyal medya pozlarıyla büyülüyor.

Magazin 31-08-2022 09:46

Bu halini unutun! Bir Zamanlar Çukurova'nın Fadik'i Polen Emre bikinili pozlarıyla hayran bıraktı

Bir Zamanlar Çukurova'da canlandırdığı Fadik karakteriyle kariyerinde büyük bir çıkış yakalayan oyuncu Polen Emre, bikinili pozlarını 'yaz' notuyla takipçilerinin beğenisine sundu. Güzelliğiyle dikkat çeken Polen Emre'nin paylaşımına beğeni yağdı.

Magazin 22-08-2022 13:57