Birgül Küçükbalçık Haberleri

Kibariye'nin kızı kuaförün parasını ödemeden kaçmıştı! Flaş gelişme

Şarkıcı Kibariye'nin kızı Birgül Küçükbalçık'ın Ataşehir'de saçlarını yaptırdığı kuaförden, 'Ödemeyi annem yapacak' diyerek ücret ödemeden kaçtığı iddia edilmişti. Kibariye’nin eşi Ali Küçükbalçık kuaför salonuna giderek, yanlış anlaşılma olduğunu söyleyip kızının borcunu ödedi.

Magazin 16-04-2022 08:03

Kibariye'nin kızı Birgül Küçükbalçık kuaföre parasını ödemeden kaçtı

Şarkıcı Kibariye'nin kızı Birgül Küçükbalçık'ın Ataşehir'de saçlarını yaptırdığı kuaförden, 'ödemeyi annem yapacak' diyerek ücret ödemeden kaçtığı iddia edildi. Birgül Küçükbalçık'ın kuaförden koşar adım ayrıldığı anlar kameraya yansırken işyeri sahibi Fuat Danış "Yapılan hoş değil gerçekten. En iyi hizmeti verdik. Yakıştıramadım" dedi. Kibariye'de geçtiğimiz sene kuaförün parasını ödemediği için mahkemelik olmuştu.

Magazin 15-04-2022 15:46

Kibariye'nin kızı Birgül Küçükbalçık kimdir? Birgül Küçükbalçık nereli?

Kibariye'nin kızı Birgül Küçükbalçık basında yer alan haberlerin ardından merak konusu oldu. Ünlü şarkıcının Ali Küçükbalçık ile evliliğinden olan genç kız, vatandaşlar tarafından araştırılmaya başlandı. Peki Kibariye'nin kızı Birgül Küçükbalçık kimdir? Birgül Küçükbalçık nereli? İşte ayrıntılar...

Magazin 15-04-2022 14:18

Kibariye'nin kızı Birgül Küçükbalçık son haliyle şoke etti!

Kibariye'nin Ali Küçükbalçık ile olan evliliğinden olan Birgül Küçükbalçık, son haliyle görenleri şaşırttı. 2019'da Bülent Burak Uçar ile dünyaevine giren 21 yaşındaki Küçükbalçık'ın yıllar içindeki değişimi dikkat çekti.

Magazin 14-09-2021 16:42

Diğer Haber Etiketleri

Kibariye'nin kızı Birgül Küçükbalçık 20 yaşında anne olmuştu! İşte Kibariye'nin torunu

Ünlü şarkıcı Kibariye kendinden yaşça küçük Ali Küçükbalçık ile 1999 yılında nikah masasına oturmuştu. Bir sene sonra kızı Birgül'ü kucağına alan Kibariye şimdilerde torun büyütüyor.

Magazin 29-06-2021 09:39