Birkenstock Erkek Terlik Haberleri

Fiyatı düştü! Kullanıcılarından tam not alan Birkenstock terlik indirimde

Onlarca markanın binlerce ürününde %50'ye varan indirimlerle alışveriş severleri güldüren Okula ve Şehre Dönüş fırsatları kapsamında Birkenstock Arizona Eva Terlik de indirime girdi. Kısa süreliğine 330 TL indirimle satışta olan terliği gelin keşfedelim.

Haber 11-09-2023 16:23

Yaz aylarında ünlü isimlerin ayağında görmeye alışık olduğumuz terlik modelleri

Sıcak yaz günleri geldiğine göre ayakkabılar yerini terliklere bırakabilir, değil mi? Elbiselerden pantolonlara kadar birçok kıyafetinizi tamamlamak için kullanabileceğiniz terliklerle havalı bir görünüm yakalayabilirsiniz. Şehirde ya da tatilde olun hiç fark etmez, terlik modelleriyle rahatlık hissini sonuna kadar yaşayabilirsiniz. Peki, yaz aylarında ünlü isimlerde sık sık gördüğümüz terlikleri keşfetmeye ne dersiniz?

Magazin 20-07-2023 16:57

Ayaklarınıza hem şıklık hem rahatlık getirecek Birkenstock terlik modelleri

Hem şık hem rahat olmaları sayesinde yaz mevsiminde sık sık tercih edilen terlikler; tatilde, plajda ve günlük hayatın pek çok alanında giyilebilecek ürünlerden biri. Biz de konforuna düşkün olanlar için yaz günlerinin kurtarıcı parçalarından olan, birbirinden güzel Birkenstock terlik modellerini derledik. Haydi gelin, stilinizi yansıtacak o modelleri birlikte inceleyelim.

Haber 27-06-2023 15:29

Her güne farklı bir kombin! Birkenstock'atan Jack Jones'a %30'a varan indirimleri keşfedin

Terlikten sandalete, tişörtten şorta yaz aylarında sizi olduğunuzdan daha şık ve rahat gösterecek parçaları keşfetmeye ne dersiniz? Üstelik dünyaca ünlü markaların %30'a varan indirimlerinden faydalanarak! Birkenstock, Crocs, Jack Jones ve daha birçok markada indirimler sizleri bekliyor. Fırsatları kaçırmayın!

Haber 26-06-2023 09:15

The North Face, Crocs, Birkenstock... Ünlü markaların yeni sezon ürünlerinde %40'a varan indirimler

Şehrin sıcağından kaçıp doğaya koşmanın tam zamanı! İster bir doğa tutkunu ister şehir maceracısı olun; sizi rahatlıkla, konforla buluşturacak aynı zamanda şıklığınızı da zirveye çıkaracak ünlü markaların giyim ürünlerine indirimli fiyatlarla sahip olmanın tam zamanı! Ayakkabıdan terliğe, tişörtten gömleğe binlerce üründe %40'a varan indirimler sizleri bekliyor, acele edin!

Haber 16-06-2023 14:08

Yaz boyunca her kombinin altına kullanabileceğiniz rahat ve şık terlik önerileri

Yaz mevsimin kendini hissettirmesiyle birlikte sıcak günlerde ayakların terlememesi için tercih edilen terlikler de yavaş yavaş raflardaki yerini almaya başladı. Biz de yaza hazırlık yaparken terlik almak isteyenlere fikir verebilecek hem şık hem rahat modelleri bir araya topladık. Gelin, o terliklere beraber göz atalım.

Haber 13-06-2023 15:50