Biseks Haberleri

Bella Thorne'un bikinisi fazlasıyla küçüktü! Giymesen de olur dedirtti

ABD'li oyuncu Bella Thorne, cinsel içerikli siteye üye olduktan sadece 24 saat sonra bir milyon dolar kazanarak rekora imza atmasıyla gündeme gelmişti. Sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çeken ünlü yıldız göğüslerine küçük olan bikinisiyle verdiği pozlarla dikkat çekti.

Magazin 04-07-2023 15:50

Emily Ratajkowski tangasıyla balkonda! Yine olay oldu

Emily Ratajkowski, yaklaşan Inamorata serisinden bazı parçaları sergilemek için balkona çıktı. Tanga bikini altıyla poz veren model yine adından söz ettirmeyi başardı.

Magazin 15-05-2023 08:30

Emily Ratajkowski, cinselliğini keşfetmeye hevesli olduğunu açıkladı! Olay itiraf

Emily Ratajkowski, 4 yıllık evliliğini Temmuz 2022’de sonlandırmıştı. Harry Styles ile öpüşürken yakalanan Emily bomba açıklamalarda bulundu. Cinselliğini keşfetmeye hevesli olduğunu açıklayan model olay bir itirafta bulundu.

Magazin 11-05-2023 10:53

Çıplak pozlarını kendi elleriyle ifşa etmişti! Bella Thorne yine durmadı

Bir dönem kendisini tehdit eden hackerlara inat çıplak pozlarını Twitter hesabından paylaşan ünlü oyuncu ve yönetmen Bella Thorne, cesur paylaşımlarına ara vermeden devam ediyor. 25 yaşındaki ABD'li yıldız, Instagram hesabından paylaştığı sütyensiz pozlarıyla beğeni yağmuruna tutuldu.

Magazin 20-10-2022 09:46

Biseks

Biseks Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Biseks Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Dünyanın en seksi kadını seçilmişti! Emily Ratajkowski cinsel yönelim yanıtıyla kafa karıştırdı

Son günlerde Brad Pitt ile aşk iddialarıyla anılan model Emily Ratajkowski'nin cinsel yönelim yanıtı olay oldu. Eşi tarafından defalarca kez aldatılan ve boşanma kararı alan Emily biseksüellik yanıtıyla kafaları karıştırdı.

Magazin 11-10-2022 09:04