Blinken Haberleri

Bakan Fidan, ABD'li mevkidaşı Blinken ile görüştü!

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, G20 Dışişleri Bakanları Toplantısı için bulunduğu Rio de Janeiro'da ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken ile bir araya geldi.

Haber 22-02-2024 01:13

Bakan Fidan-Blinken görüşmesi sonrası ilk açıklama! F-16, İsveç'in NATO üyeliği, Gazze...

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, ABD Dışişleri Bakanı Blinken ile bugün bir araya geldi. Toplantıda Bakan Fidan'ın Blinken'a Türkiye'nin ABD'den F-16 alım sürecinin sonuçlanmasını beklediğini belirtti. Ayrıca Bakan Fidan, Blinken'a İsveç’in NATO üyelik sürecinde nihai kararın TBMM'ye ait olduğunu aktardı.

Haber 06-01-2024 17:50

Bakan Fidan duyurdu! ABD Dışişleri Bakanı Blinken Türkiye'ye geliyor

Dışişleri Bakanı Fidan, "İsraillilerin, Lübnan'la savaşa girmemek için kendilerini zor tuttuğunu düşünüyorum. Bu yol çıkmaz sokaktır. Öyle bir şey olursa bu savaş tabii ki bitmez" açıklamasını yaptı. Bakan Fidan açıklamasının devamında ABD Dışişleri Bakanı Blinken'ın cumartesi günü Türkiye'ye geleceğini ifade etti.

Haber 03-01-2024 17:11

Batı Şeria'da sürpriz görüşme: Blinken ile Abbas bir araya geldi

ABD Dışişleri Bakanı Anthony Blinken, Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas'la Batı Şeria'da sürpriz bir görüşme gerçekleştirdi. Öte yandan Blinken, iki gün sürecek ziyaret için bugün Türkiye'ye geliyor.

Haber 05-11-2023 14:15

Blinken

Blinken Hakkındaki Haberler Mynet'te. Blinken Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Dünyanın gözü kulağı oradaydı... Blinken açıkladı: Flaş Refah Sınır Kapısı kararı!

ABD Dışişleri Bakanı Anthony Blinken, Mısır Cumhurbaşkanı Abdulfettah es-Sisi ile bir görüşme gerçekleştirdi. Görüşmede bölgedeki durumla ilgili konular ele alınırken, Refah Sınır Kapısı'nın durumuyla ilgili de istişare yapıldı. Blinken görüşme sonrası yaptığı açıklamada, “Refah Sınır Kapısı yeniden açılacak" dedi.

Haber 16-10-2023 00:26

Bakan Fidan, ABD'li mevkidaşı Blinken ile görüştü

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Endonezya'nın başkenti Cakarta'da ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken ile görüştü.

Haber 14-07-2023 11:50

Son dakika | Dışişleri Bakanı Fidan, ABD'li mevkidaşı Blinken ile görüştü!

Son dakika haberi: Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, ABD Dışişleri Bakanı Blinken ile telefonda görüştü.

Haber 05-07-2023 15:33

ABD, Sudan'daki elçiliğini kapatarak personelini tahliye etti! Yeni uyarı: 'Ülkeyi terk edin'

Sudan'da ordu ve HDK arasındaki çatışmaların artması üzerine birçok ülke harekete geçerek ülkeden vatandaşlarını tahliye etmeye başladı. ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, Hartum Büyükelçiliğindeki diplomatik operasyonları askıya aldıklarını ve tüm diplomatik personeli tahliye ettiklerini açıkladı. Bu arada ABD Dışişleri Bakanlığı, Sudan için yeni bir seyahat uyarısı yayınladı ve vatandaşlarına bu ülkeye seyahat etmemelerini, orada bulunanların ise ülkeyi terk etmeleri çağrısında bulundu.

Haber 23-04-2023 07:28

ABD Dışişleri Bakanı Blinken'dan Paşinyan'a 'Azerbaycan' çağrısı

Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan'la görüşen ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, Paşinyan'ı barış süreci için Azerbaycan ile çalışmaya devam etmeye çağırdı. Blinken, ayrıca gün içinde Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile görüşmüştü.

Haber 10-10-2022 22:50