Bluetooth Hoparlör Haberleri

JBL Go serisine servet dökmek istemeyenlere alternatif olabilecek uygun fiyatlı bluetooth hoparlör çeşitleri

"Müziksiz yapamam, gittiğim yere müziğimi de götürürüm." diyenler, müjde! Yüksek meblağlar ödemeden kaliteli bir bluetooth hoparlör satın alarak evde, arabada, tatilde, hayatın her alanında kesintisiz müzik keyfi yaşayabilirsiniz. Müzikle ruhunuzu beslemekten mahrum kalmamak için JBL Go serisine alternatif bluetooth hoparlörleri derlediğimiz listemizi incelemeye başlayabilirsiniz.

Haber 07-07-2023 15:52

Fiyatı 2699 TL'ye düştü! JBL Flip6 Bluetooth Hoparlör'de indirim

Yazın hepimizin aklına güneşin tadını çıkaracağımız keyifli anlar gelir. Bu keyifli anları daha da güzel kılmak için müzik keyfinizi taçlandıracak bir hoparlör olmazsa olmazdır. Denizde, havuzda, plajda, doğada, her nerede olursanız olun en yakın arkadaşınız olmaya aday JBL Flip6 Bluetooth Hoparlör kısa süreliğine indirimde! Fırsatın detayları için okumaya devam edin.

Haber 13-06-2023 13:50

Fiyatı 710 TL'ye düştü! Xiaomi Mi Taşınabilir Bluetooth Hoparlör'de %25 indirim

Xiaomi Mi Taşınabilir Bluetooth Hoparlör'ün fiyatı düştü! Kaliteli bir ses deneyimi için tasarlanmış bambu gövdeli hoparlörü çok uygun bir fiyata satın alabilirsiniz. Xiaomi'nin yaratıcı mühendislik ekibi tarafından tasarlanan bu hoparlör, müzik severler tarafından oldukça seviliyor. Hem şık tasarımı hem de kaliteli sesi ile sizi büyüleyecek bu cihaza bir şans vermeye ne dersiniz?

Haber 05-06-2023 18:06

Fiyatı 496 TL'ye düştü! JBL'in çok sevilen su geçirmez hoparlörü indirimde

"Müzik dinlemeden duramam!" diyenler buraya! Müzik keyfinizi artıracak harika bir hoparlör önerisiyle karşınızdayız: JBL Go Essential IPX7. Mini boyutu, yüksek ses kalitesi, uzun pil ömrü, su geçirmez özelliğiyle öne çıkan hoparlörde kısa süreliğine 100 TL'nin üzerinde indirim mevcut. Bizden söylemesi, bu fırsat kaçmaz!

Haber 26-01-2023 12:08

Bluetooth Hoparlör

Bluetooth Hoparlör Hakkındaki Haberler Mynet'te. Bluetooth Hoparlör Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Müzik dinlemeden duramayan müzik sevdalılarına bluetooth hoparlör tavsiyeleri

Bluetooth hoparlörler, müzik dinlemeyi sevenlerin son dönemlerde tercih ettiği aksesuarlar arasında yer alıyor. Pil ömrü, tasarımı ve kalitesiyle öne çıkan bluetooth hoparlörlerle müzik dinleme keyfinizi farklı bir boyuta taşımak isterseniz yazımızı okumaya devam edebilirsiniz. İşte detaylar!

Haber 02-01-2023 16:58

Teknoloji meraklısı yakınlarınıza alabileceğiniz en güzel hediyeler

Teknoloji tutkunu yakınlarınızın gözlerinden kalpler çıkaracak, hem işlevsel hem kaliteli hediye önerisi arayışındaysanız doğru yerdesiniz! Kulaklıktan hoparlöre, eşya bulucudan televizyon çubuğuna kadar uzanan teknolojik ürünlerle dolu bir liste ile karşınızdayız! Listelediğimiz teknolojik ürünler arasından en beğendiğinizi seçerek sevdiklerinize unutamayacakları, kullandıkça size teşekkür etmek isteyecekleri hediyeler vermenin tadını çıkarabilirsiniz.

Haber 07-12-2022 15:39

Amazon'un Gülümseten Kasım Fırsatları'ndan alabileceğiniz yüz güldürecek ürünler

Birçok kullanıcı indirim dönemlerini takip ederek en çok ihtiyaç duyduğu birbirinden kaliteli ve kullanışlı ürün çeşitlerini çok daha uygun fiyata alma şansını yakalıyor. Ancak indirimler hızla sona erdiği ve stoklar çabuk tükendiği için acele etmek gerekiyor. Gelin, stoklar tükenmeden Amazon'un Gülümseten Kasım Fırsatları'nda her bütçeye ve ihtiyaca uygun en iyi ürünleri beraber inceleyelim!

Haber 18-11-2022 16:45

Müzik dinlemeyi sevenler ve müziksiz yapamayanlar için en iyi bluetooth hoparlör çeşitleri

Müzik dinlemeden bir gün bile geçiremeyen ve bu keyfi her an yanında taşımak isteyen müzik tutkunları için birbirinden başarılı bluetooth hoparlör modelleri bulunuyor. Dayanıklı malzemeye sahip, geniş çekim mesafeli ve etkileyici ses kalitesi sunan bluetooth hoparlör modelleri; eğlenceli partilere yeni bir soluk kazandırıyor. Gelin, en iyi bluetooth hoparlör çeşitlerini birlikte inceleyelim!

Haber 10-10-2022 16:15

Kaliteli bir hoparlör isteyenler için JBL marka en iyi hoparlör çeşitleri

Hayatın her anında müziğe ihtiyaç duyan ve her zaman eğlencenin tadını doyasıya yaşamayı sevenlere JBL marka hoparlör çeşitleri tavsiye ediliyor. Yüksek, canlı, kristalize ses deneyimi yaşatan JBL hoparlör modelleri; modern ve şık tasarımlarıyla da beğeni kazanmayı ihmal etmiyor. Gelin; ses ve malzeme kalitesiyle uzun yıllar kullanabileceğiniz, her bütçeye uygun en iyi JBL hoparlör çeşitlerini hep birlikte inceleyelim!

Haber 28-09-2022 15:39

Teknolojiyle ilgilenen arkadaşlara mükemmel hediye olacak öneri ürünler

Teknolojiyle ilgilenen arkadaşlara hediye seçmek biraz zor olabilir. Bazen arkadaşınız her türlü teknolojik cihazdan haberdar olduğu için hediye seçmekte zorlanırsınız bazense ihtiyacının ne olduğunu bilemeyebilirsiniz. Her durumda teknolojiyle ilgilenen arkadaşlarınız için ideal bir seçenek olabilecek bazı ürünleri araştırdık ve bir araya getirdik. Haydi gelin, arkadaşınızın görür görmez bayılacağı hediye seçeneklerine birlikte göz atalım.

Haber 17-08-2022 15:30