Bluetooth Kulaklık Haberleri

iPhone'dan AirPods'a, airfryerdan dikey süpürgeye çok satan teknolojik ürünler

Teknolojik ürünlere ilgi duyuyorsanız tam da olmanız gereken yerdesiniz! Geçtiğimiz yıla damgasını vuran, kullanıcılardan takdir toplayan, en çok satan teknolojik ürünleri bir araya getirdik. Seçkimizde yer alan bu teknolojik ürünler yeni deneyimler ve unutulmaz anlar yaşamanıza katkı sağlarken hayatınıza pratiklik ve değer katacak.

Haber 29-12-2023 14:49

Fiyat performans ürünü bluetooth kulaklık arayanlar buraya! 1000 TL altı modelleri sizin için seçtik

Günümüzün vazgeçilmez teknoloji ürünlerinden biri olan bluetooth kulaklıklar hayatımızı daha özgür kılıyor. Bu küçük cihazlar sadece ergonomik ve hafif tasarımlarıyla değil aynı zamanda uzun pil ömrüyle de gün boyu bize eşlik ediyor. Müziğin keyfini çıkarırken bütçenizi zorlamadan kaliteli bir deneyim yaşamak istiyorsanız doğru yerdesiniz! Fiyat performans ürünü bluetooth kulaklıkları araştırarak sizin için seçtik. İşte 1000 TL altında bulabileceğiniz en etkileyici 11 kablosuz kulaklık modeli!

Haber 21-12-2023 19:34

Fiyatı 646 TL'ye düştü! SoundPEATS Mac True Wireless Kulaklık'ta indirim

Kaliteli bir bluetooth kulaklıkla eşsiz müzik keyfinin tadını çıkarmaya var mısınız? Yanıtınız "Evet!" ise doğru yerdesiniz. SoundPEATS Mac True Wireless Kulaklık kısa süreliğine indirime girdi. Sizin için ürün özelliklerini ve kullanıcı yorumlarını araştırdık. İşte detaylar!

Haber 22-09-2023 16:14

Sınıfının en iyisi! Sennheiser kulaklıkta kısa süreliğine 890 TL indirim

Ergonomik tasarım, kristal netlik, yüksek ses kalitesi, 24 saat çalma süresi, su geçirmezlik kısacası harika bir ses deneyimi! Tüm bu özellikleri bir araya getiren Sennheiser CX Plus True Wireless Kulaklık'ta kısa süreli bir indirim başladı. Teknoloji harikası bu ürüne 890 TL indirim ile sahip olmak isterseniz acele edin!

Haber 24-08-2023 15:18

Diğer Haber Etiketleri

baseus Müzik Huawei philips Sony Xiaomi airpods spor Kulaklık JBL sırt çantası sabahlık iPhone Lenovo bluetooth akıllı hoparlör akıllı saat airpods kulaklık ayna bluetooth kulak üstü kulaklık bluetooth kulaklık kulak içi bluetooth kulaklık kulaküstü bluetooth kulaklık tavsiye gamer kulaklık gaming kulaklık haylou kulaklık hyperx kulaklık hoparlör huawei airpods huawei bluetooth kulaklık huawei kablosuz kulaklık huawei kulaklık apple kulaklık jabra jabra bluetooth kulaklık jabra kulaklık jbl 500bt jbl 560bt jbl bluetooth kulaklık jbl hoparlör jbl kablosuz kulaklık jbl kulak içi kulaklık jbl kulak üstü kulaklık jbl kulaklık jbl kulaklık bluetooth jbl kulaklık kablosuz jbl t500 jbl t500bt jbl tune 220tws jbl tune 500bt iphone bluetooth kulaklık iphone kulaklık yorgan yatak pedi lenovo bluetooth kulaklık philips airfryer philips airfryer xxl philips bluetooth kulaklık şilte sennheiser sennheiser kulaklık şarjlı diş fırçası samsung kulaklık samsung bluetooth kulaklık teknoloji sony bluetooth kulaklık soundpeats true air 2 krem kablosuz bluetooth kulaklık kablosuz kulak üstü kulaklık kulak içi bluetooth kulaklık kulak üstü bluetooth kulaklık kulak üstü kulaklık kulaklık bluetooth kulaklık kablolu kulaklık kablosuz kulaklık mikrofonlu kulaklık oyuncu oral b şarjlı diş fırçası oralbi şarjlı diş fırçası ttec bluetooth kulaklık tws bluetooth kulaklık xiaomi bluetooth kulaklık xiaomi kulaklık kablosuz

Bluetooth Kulaklık

Bluetooth Kulaklık Hakkındaki Haberler Mynet'te. Bluetooth Kulaklık Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Bluetooth kulaklık almadan buraya göz atmalısınız! Samsung vs Huawei bluetooth kulaklık karşılaştırması

Yeni bir bluetooth kulaklık alma arifesindeyseniz birçok farklı modelin ve özelliğin arasında kaybolup gittiğinizi hissediyor olabilirsiniz. Eğer bu kararsızlıktan kurtulmak ve sizin için ideal bir TWS kulaklık modeli bulmak isterseniz arkanıza yaslanıp araştırmaya son verebilirsiniz. İşte karşınızda Samsung vs Huawei Bluetooth kulaklık karşılaştırması ve alternatif modeller!

Haber 11-08-2023 16:41

Müzik dinlerken dışarıdaki hayattan kopmak isteyenlere en iyi gürültü önleyici özellikli kulaklıklar

Müzik dinlerken şarkı sözlerinin arasına dış ses girmesinden şikâyetçi misiniz? Bu sorununuzu ortadan kaldırmak istiyorsanız doğru adrese geldiniz! Ses ve malzeme kalitesinin yanı sıra aktif gürültü engelleme özelliği de bulunduran kulaklıklar, nokta dokunuş yaparak ihtiyacınızı karşılayacak. Listemizde yer alan kulaklıklarla pürüzsüz bir ses deneyimi yaşayabilir, müzik dinlerken kendinizi ritme kaptırabilirsiniz!

Haber 09-08-2023 17:03

Müzik dinlemenin keyfine erişmenizi sağlayacak Huawei marka en iyi kulaklık modelleri

Huawei, iletişim teknolojileri üreticileri arasında öne çıkmayı başaran markalardan biri. Akıllı telefonları ve saatleriyle dikkat çeken marka, tasarladığı birbirinden kaliteli kulaklık modelleriyle de piyasaya yön veriyor. Müzik dinlerken daha keyifli anlar yaşayabilmenize ve yüksek ses kalitesinden yararlanabilmenize imkân tanıyan en iyi Huawei kulaklık modellerini merak ediyorsanız hemen listemize göz atabilirsiniz.

Haber 27-06-2023 15:46

Fiyatı 1299 TL'ye düştü! Jabra Elite 4 kulaklıkta kaçırılmayacak fırsat

Kaliteli ses deneyimi arayanlar için Jabra Elite 4 Kablosuz Gürültü Engelleme Özellikli Kulak İçi Kulaklık harika bir seçenek. Gelişmiş ANC özelliği sayesinde çevrenizdeki gürültüyü engeller ve sadece müziğinize odaklanmanızı sağlar. Şık tasarımının yanı sıra 28 saatlik pil ömrüyle de dikkat çeken kulaklık kısa süreliğine indirimde! Ürüne %20 indirim fırsatıyla sahip olmak ister misiniz? İşte detaylar!

Haber 14-06-2023 09:56

Bluetooth kulaklık ve akıllı saat için kritik ‘sıvı teması’ uyarısı

Yaygın olarak kullanılan bluetooth kulaklık ve akıllı saatler ile tatilde denize girilmemesi konusunda uyaran Eskişehirli telefon tamircisi Hasan Sarı, “Vatandaşın kısa bir dalgınlığı 45 bin liralık cihazına mal olabilir” dedi.

Haber 22-05-2023 10:30

Müzik çalmak yerine kulağıma hayatın anlamını mı fısıldıyor? diyeceğiniz pahalı kulaklıklar

Müzik dinlerken kaliteli donanıma ve etkileyici özelliklere sahip bir kulaklık kullanmak çok daha zengin ses deneyimi yaşatarak eğlencenin dozunu arttırıyor. Kulağa tam oturan ve ergonomik tasarımı sayesinde uzun saatler rahatlıkla takılabilen kulaklıklar, güçlü ses sürücüleri ve kristal netliğindeki ses kalitesiyle müzik keyfini zirveye taşıyor. Gelin, fiyatıyla dudak uçuklatan en kaliteli ve en iyi kulaklıklara beraber göz atalım!

Haber 20-04-2023 17:58

En iyi ses kalitesine sahip JBL kulaklık modelleri

Müzik dinlemenin en eğlenceli yolu olan kulaklıklar, ergonomik tasarıma ve kaliteli ses sürücülerine sahip olduğunda müzik keyfini zirveye taşıyor. En iyi kulaklık markalarından biri olan JBL, her modelinde malzeme kalitesi ve yüksek ses gibi kullanıcı dostu özelliğiyle müzik tutkunlarının takdirini kazanıyor. Gelin, her bütçeye ve beğeniye uygun en kaliteli JBL kulaklık modellerini beraber inceleyelim!

Haber 24-03-2023 11:08

Uzun ömürlü şarjıyla sizi şaşırtacak en iyi bluetooth kulaklık çeşitleri 2023

Bluetooth kulaklıklar, kablosuz özellikleri sayesinde kullanıcıların hareket alanını sınırlamadan müzik dinleyebilmelerine olanak tanıyorlar. Piyasada birçok farklı Bluetooth kulaklık seçeneği mevcut ve hangi kulaklıkların en iyi performansı sunduğuna karar vermek zor olabiliyor. Bu yazıda, sizlere en iyi Bluetooth kulaklıklar hakkında bilgi vereceğiz ve sizin için en uygun seçeneği bulmanıza yardımcı olacağız. Hazırsanız, en iyi Bluetooth kulaklık markalarına birlikte göz atalım.

Haber 14-03-2023 13:58

Kaliteli ses deneyimi sunan her bütçeye ve beğeniye uygun kulaklık modelleri

Müzik ve podcast dinlemek, film izlemek, oyun oynamak, telefon görüşmesi yapmak için kaliteli ses deneyimi sunan bir kulaklık olmazsa olmaz. İster evde ister ofiste ister seyahatte isterseniz de sporda, kısacası her anınızda yanınızda olacak kaliteli bir kulaklık arıyorsanız doğru yerdesiniz. Birçoğu indirimde olan ve her biri çok sevilen kulaklık modellerini sizin için seçtik. İşte detaylar!

Haber 10-03-2023 14:35

Müziksiz asla spor yapamam diyenler için en iyi bluetooth spor kulaklık önerileri 2023

Müzik dinlemeyi seven spor tutkunlarının olmazsa olmaz ürünlerinin başında sporcu kulaklıkları geliyor. Sporcu kulaklığı modelleri, ergonomik yapıları sayesinde kulağa tam oturarak spor sırasında düşme problemi yaşatmıyor. Suya ve tere karşı ekstra dayanıklılık gösteren kulaklıklar, en zorlu antrenmanlar sırasında bile müzik keyfinin kesintisiz devam etmesini sağlıyor. Gelin, en iyi bluetooth spor kulaklık çeşitlerine birlikte göz atalım!

Haber 02-03-2023 18:38

Fiyatı 750 TL'ye düştü! Kullanıcılarından tam not alan Philips kulaklıkta indirim

Müzik dinlerken, oyun oynarken, film izlerken hatta telefon görüşmesi yaparken kullanacağınız kaliteli bir kablosuz kulaklık mı arıyorsunuz? Cevabınız "Evet!" ise doğru yerdesiniz. Şık tasarımıyla ve yüksek ses kalitesiyle kullanıcılardan tam not alan Philips kulaklık kısa süreliğine indirimde! İşte detaylar!

Haber 18-01-2023 14:13

İyi ki aldım! diyeceğiniz kullanışlı ürün önerileri

Alışveriş yapmak başlı başına keyifli bir eylem hâlini almış durumda. Fakat binlerce seçeneğin arasından sizi en çok memnun edecek ürünü bulmak her zaman çok da kolay olmuyor. Bu yüzden, pek çok kişi tarafından kullanılan ürünleri inceleyerek sizin için bir liste oluşturduk. Her biri kullanıcılardan beğeni toplamış fiyat performans ürünlerine bir göz atmaya ne dersiniz?

Haber 04-12-2022 21:52

İster sporda ister yolculukta gönül rahatlığıyla kullanabileceğiniz bluetooth kulaklık çeşitleri

Mükemmel bir müzik keyfi için kulaklığınızın modeli kadar ses kalitesi oldukça önemli. Özellikle son zamanlarda revaçta olan bluetooth kulaklıklar sayesinde kablo derdi ortadan kalkıyor. Piyasada pek çok renk ve modeldeki bu ürünleri birbirinden farklı özellikte bulmak mümkün. İşte spor yaparken, yürüyüşteyken ya da uzun yolculuklarda rahatlıkla kullanabileceğiniz birbirinden farklı bluetooth kulaklıklar…

Haber 19-10-2022 15:27