Blutv Haberleri

BluTV satıldı! Yeni sahibi dünya devi marka oldu

Dizi ve sinema filmleri yayınlayan dijital içerik platformu BluTV, dünya devi Warner Bros şirketine satıldı. Warner Bros geçen sene Blu TV'nin hisselerinin bir bölümünü satın almıştı.

Magazin 07-12-2023 18:43

Behzat Ç. dizisi üçüncü sezon ne zaman? Erdal Beşikçioğlu duyurdu! Behzat Ç. yeni bölümleri ne zaman ve nerede yayınlanacak?

Sevilen dizi Behzat Ç.'nin önceki sezonları ilgiyle takip edilmişti. İki sezonu yayınlanan diziden sevindirici bir haber geldi. Behzat Ç.'yi canlandıran Erdal Beşikçioğlu, dizinin yeni sezonuyla ilgili bir müjdeyi paylaştı. Peki Behzat Ç. dizisi üçüncü sezon ne zaman? Behzat Ç. yeni bölümleri ne zaman ve nerede yayınlanacak? İşte dizi ile ilgili merak edilenler...

Magazin 16-06-2022 09:15

Kıyma dizisi konusu nedir? Kıyma dizisi oyuncuları kimlerdir? Kıyma dizisi nerede çekiliyor?

Kıyma dizisinin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Sıfır Bir Adana ve Sokağın Çocukları havasını barındıran BluTV’nin yeni iddialı dizisi Kıyma yayın hayatına başladı. Sevilen içerik platformu BluTV ekranlarında izleyiciyle buluşan olan Kıyma dizisinin oyuncuları ve konusu araştırılıyor. İşte Kıyma oyuncuları ve karakterleri!

Magazin 25-05-2022 13:58

Acun Ilıcalı'dan RTÜK'ün Hasan Can Kaya ve Konuşanlar cezasına eleştiri: Platformlar konusunda esnek olunmalı

Ünlü medya patronu Acun Ilıcalı, Cansu Canan Özgen'in sunduğu ve Blu TV'de yayınlanmaya başlanan 40 programının ilk konuğu oldu. Özgen'in sorularını yanıtlayan Ilıcalı, RTÜK'ün Hasan Can Kaya'nın sunduğu Konuşanlar programına ceza vermesinin yanlış olduğunu belirterek "RTÜK platformlarda baskın olmamalı. Orası para verilip üye olunan bir yer. Koruması gereken alan çocuklarımız" dedi. Ilıcalı, O Ses Türkiye’ye Hadise'nin vedası ve Ebru Gündeş’in yeniden jüri olması konusunda da ilk kez konuştu.

Magazin 13-01-2022 22:56

EDHO hangi kanalda yayınlanacak, kimler oynayacak? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ekranlara dönüyor!

ATV ekranlarında yayınlanan ve yayınlandığı dönem geniş bir hayran kitlesi edinen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi, önceki aylarda ani finalle sevenlerini şaşırtmıştı. EDHO'nun yakın süreçte ekranlara geri döneceği açıklandı. Peki EDHO hangi kanalda yayınlanacak, kimler oynayacak? İşte merak edilenler...

Magazin 04-01-2022 22:45

Börü 2039 dizisi nasıl izlenir? Börü 2039 nerede yayınlanacak, hangi kanalda?

İlk sezonu ilgiyle izlenen Börü dizisi 2. sezonuyla ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Dizi bu defa Börü 2039 adıyla yayınlanacak ve Börü’nün başlangıç tarihinden 25 sene sonrasını konu alacak. Dizinin nasıl ve hangi platformdan izleneceği merak ediliyor. Peki Börü 2039 dizisi nasıl izlenir? Börü 2039 nerede yayınlanacak, hangi kanalda? İşte merak edilenler...

Magazin 29-12-2021 09:43

Börü 2039 dizisi oyuncuları kimler? Börü 2039 dizisi konusu nedir?

İlgiyle takip edilen Börü dizisi 2. sezonuyla BluTV ekranlarına gelmeye hazırlanıyor. Sevilen dizi bu defa Börü 2039 adıyla yayınlanacak. Dizinin konusu ve oyuncu kadrosu araştırılmaya başlandı. Peki Börü 2039 dizisi oyuncuları kimler? Börü 2039 dizisi konusu nedir? İşte detaylar...

Magazin 29-12-2021 09:31

Börü 2039 dizisi ne zaman başlıyor? Börü 2039'un yayın tarihi belli oldu

Dağ filmleri ile Börü dizisinin yapımcısı ve yönetmeni olan Alper Çağlar'ın yeni dizisi Börü 2039'un yayın tarihi belli oldu. Serinin ilk dizisi Börü'nün başlangıç tarihinden 25 sene sonrasını anlatan ‘Börü 2039’, dünyanın kaos içinde olduğu bir dönemde İstanbul ve Türkiye'de yaşananları konu alıyor.

Magazin 09-12-2021 20:57

Yeşilçam dizisi 2. sezon 2. kısımdan ilk fragman yayınlandı! İşte yayın tarihi

Çağatay Ulusoy, Afra Saraçoğlu, Selin Şekerci, Yetkin Dikinciler'in başrollerde oynadığı Yeşilçam dizisinin 2. sezonunun merakla beklenen 2. kısım fragmanı yayınlandı. Yeşilçam’ın 2. sezonunun tamamı 10 Aralık’tan itibaren Blu TV'de yayında olacak.

Magazin 02-12-2021 20:17

Hazar Ergüçlü ve Fırat Çelik'li Saklı dizisinden yeni fragman

BluTV’nin başrollerinde Hazar Ergüçlü, Defne Kayalar, Ahmet Rıfat Şungar ve Fırat Çelik’in yer aldığı Saklı dizisinden yeni fragman yayınlandı. Dizi başlamadan iddialı sahneleri gündem olmuştu.

Magazin 05-11-2021 16:12

Çağatay Ulusoy'un dizisi Yeşilçam'ın 2. sezon tarihi belli oldu!

Çağatay Ulusoy, Afra Saraçoğlu, Selin Şekerci, Yetkin Dikinciler'in başrollerde oynadığı Yeşilçam dizisinin 2. sezon yayın tarihi açıklandı. Yaz aylarında çekimleri gerçekleşen ve kadrosuna yeni isimleri de katan Yeşilçam dizisi yeni sezonun ilk 5 bölümüyle 28 Ekim'de izleyicilerle buluşuyor.

Magazin 20-10-2021 20:42

Ahmet Mümtaz Taylan, Alef dizisinin 2. sezonunda rol almayacağını duyurdu

Blu TV'de yayınlanan Alef dizisinde Kenan İmirzalıoğlu ile birlikte başrol oynayan Ahmet Mümtaz Taylan, dizinin 2. sezonunda rol almayacağını duyurdu.

Magazin 13-10-2021 20:33

Bonkis dizisinin 2. sezon çekimleri başladı

BluTV’nin sevilen dizisi Bonkis’in 2. sezon çekimleri başladı. Dizinin yeni sezonunda Bozcaada sürprizi yaşanacak. Dizinin yeni sezonunda işler tamamen değişiyor ve Bonkis, karavanıyla yollara düşüyor.

Magazin 11-08-2021 22:54

Okan Bayülgen Renkli Rüyalar Oteli'nin kapıları açılıyor

BluTV, yepyeni ve daha önce denenmemiş bir format ile üyelerinin karşısına çıkıyor. Okan Bayülgen’in her bölüm konuklarını Yalın Alpay ve Emrah Safa Gürkan ile farklı otellerde ağırlayıp hayata dair sohbet edeceği ‘Renkli Rüyalar Oteli’, 3 Temmuz’da başlıyor.

Magazin 02-07-2021 17:09

Özge Özpirinçci ve Salih Bademci, İlk ve Son dizisinde buluştu! İlk ve Son'dan ilk fragman yayınlandı

Özge Özpirinçci ile Salih Bademci'nin başrollerde oynadığı İlk ve Son dizisinden ilk fragman yayınlandı. Bir aşk hikayesini anlatacak olan İlk ve Son dizisi Blu TV'de ekrana gelecek.

Magazin 28-06-2021 21:12

Aynen Aynen 6. sezonda Uraz Kaygılaroğlu sürprizi! Blu TV dizisi Aynen Aynen'in yayın tarihi belli oldu!

Nilperi Şahinkaya ve Kerem Bürsin’in rol aldığı, günümüz aşk müessesesine kendine has üslubuyla değinen ‘Aynen Aynen dizisi 6. sezonuyla Blu TV'de yayınlanmaya başlayacak. Aynen Aynen'in yeni bölümlerinin yayın tarihi de belli oldu. Dizinin yeni bölümlerinde izleyiciyi büyük bir sürpriz bekliyor. Dizinin ilk iki sezonunda ‘Emir’ karakterine hayat veren Uraz Kaygılaroğlu, altıncı sezona konuk oluyor. İşte Aynen Aynen yeni sezon tarihi ve afişi.

Magazin 17-06-2021 00:53

Çağatay Ulusoy'un Yeşilçam dizisinden 2. sezon fragmanı yayınlandı! Yeşilçam'a yeni oyuncular katıldı

Blu TV'de ilk sezonuyla beğeni toplayan Yeşilçam dizisinin 2. sezonundan ilk fragman yayınlandı. Başrolünde başarılı oyuncu Çağatay Ulusoy'un yer aldığı 'Yeşilçam', ikinci sezonuyla hızını ve temposunu artırmaya hazırlanıyor. Usta yönetmen Çağan Irmak'ın kurduğu dünyanın kapılarının bir kez daha aralanacağı, etkileyici hikayesi ve kadrosuna yeni katılan karakterleriyle Yeşilçam'ın yeni sezonu, yakında yayınlanmaya başlayacak. Dizinin kadrosuna ise 2. sezonda yeni oyuncular da katıldı.

Magazin 15-06-2021 22:14

Altan Erkekli kimdir? Altan Erkekli kaç yaşında ve nereli? İşte hayat hikayesi…

Altan Erkekli başarılı tiyatro sanatçıları arasında yer alıyor. Tiyatroya adım attığı ilk yıllardan beri sayısız dizi, film ve tiyatro oyununda yer almıştır. Birçok ödülün de sahibi olan Altan Erkekli, oyunculuğa ilk olarak 1982 yılında başlamıştır. En son, ücretli dijital dizi ve film platformlarından biri olan BluTV’de Yeşilçam dizisinde Mümtaz karakterini canlandırmıştır. Peki usta tiyatrocu Altan Erkekli kimdir?

Magazin 15-06-2021 13:31

Blu TV ücretli mi? Çıplak dizisi nasıl izlenir?

Dijital dizi ve film platformu olan BluTV’de birçok yerli ve yabancı yapım bulunuyor. Geçtiğimiz sene BluTV’de gösterilemeye başlanan ve ikinci sezon çekimleri devam ederken BluTV tarafından birden yayından kaldırılan Çıplak dizisi için tepkiler sosyal medyada çığ gibi büyüdü. İzleyenlerin BluTV’den neden kaldırıldığını anlamadığı Çıplak dizisi için gelen tepkiler üzerine daha sonra BluTV’den açıklama yapıldı.

Magazin 10-06-2021 19:03

Cüneyt Özdemir RTÜK'ü etiketlemişti! Çıplak dizisinin 2. sezonu da olaylı başladı

Cüneyt Özdemir'in paylaşımıyla geçtiğimiz sezon sosyal medyada tartışma yaratan Çıplak dizisi, ikinci sezonuyla da sosyal medyada olay oldu. Blu TV'nin yeni sezonu gelen iddialı yapımının tanıtımını yapmaması eleştirilerin merkezi oldu.

Magazin 10-06-2021 16:29

Çıplak dizisi yeni sezon ne zaman başlıyor? Çıplak için 2. Sezon tarihi belli oldu!

Ücretli dijital dizi ve film platformu olan Blu TV’de yayınlanan Çıplak dizisinin ikinci sezon çekimleri sürerken, daha sonra Blu TV’den kaldırılmıştı. Bunun üzerine sosyal medyada dizinin izleyenleri Blu TV’den kaldırılmasına ilişkin tepki göstermişti. İkinci sezon çekimlerinin tamamlanması günler kala yayından kaldırılan Çıplak dizisi, tekrar izleyicisi ile buluşuyor!

Magazin 09-06-2021 20:31

Özge Özpirinçci ve Salih Bademci, İlk ve Son dizisinde buluştu!

Son olarak Kadın dizisinde başrol oynayan ünlü oyuncu Özge Özpirinçci'nin yeni dizisi belli oldu. Özge Özpirinçci, Blu TV'nin yeni dizisi İlk ve Son'da Salih Bademci ile birlikte başrolde oynayacak. Çekimleri başlayan İlk ve Son'da bir aşk hikayesi anlatılacak.

Magazin 31-05-2021 20:08

Özge Özpirinçci ve Salih Bademci'den yeni dizisinden ilk kareler geldi!

Geçtiğimiz sezon 'Kadın' dizisinde Bahar karakteriyle yer alan Özge Özpirinçi, son olarak Kıvanç Tatlıtuğ ile 'Bir Denizaltı Hikayesi' rol almıştı. Başarılı yapımların aranan yüzü oaln Özpirinçci, şimdilerde ise BluTV için çekilen 'ilk ve Son' isimli dizide rol alıyor. Ünlü oyuncu, dizinin setinden rol arkadaşı Salih Bademci ile ilk pozlarını sosyal medyada hesabından yayınladı.

Magazin 30-05-2021 16:20

Yeşilçam dizisinin Kudret’i Ayta Sözeri kimdir? Ayta Sözeri kaç yaşında?

Ayta Sözeri, en son 2017 yılında Gülse Birsel’in yazdığı Aile Arasında filmi ile izleyici karşısına çıkmıştı. Pek çok dizi ve filmde yer alan Ayta Sözeri, özellikle gösterdiği performans ile dikkat çekmiştir. Almanya doğumlu olan Sözeri, 6 yaşındayken ailesi ile beraber İzmir’e taşınmıştır. Çok büyük bir insan hakları aktivisti olan Ayta Sözeri, daha sonra tiyatro eğitimi alarak oyunculuğa adım atmıştır.

Magazin 23-04-2021 14:35

Yeşilçam dizisinin Mümtaz’ı Altan Erkekli kimdir? Altan Erkekli kaç yaşında?

Altan Erkekli, oyunculuğa adım attığı ilk yıllardan beri birçok dizi, film ve tiyatro gösterisinde rol almıştır. Birçok ödül sahibi olan Altan Erkekli, oyunculuğa ilk olarak 1982 yılında çekilen Dolap Beygiri filmi ile olmuştur. Ancak bu tarihten önce de birçok tiyatro oyununda yer almıştır. Aynı zamanda seslendirme de yapan Erkekli, Susam Sokağı’ndaki Edi karakterini seslendirmiştir. Şimdilerde ise dijital platform BluTV’de yayınlanan Yeşilçam dizisinde Mümtaz karakterini canlandırmaktadır.

Magazin 23-04-2021 14:17

Yeşilçam dizisinin Mine'si Selin Şekerci kimdir? Selin Şekerci kaç yaşında?

Selin Şekerci, dijital yayın platformu Blutv’de yeni hayatına başlayan Yeşilçam dizisinde Mine karakteri ile izleyici karşısına çıkıyor. Birçok ünlü ismin de yer aldığı Yeşilçam dizisi, 1960’lı yıllarda ayakta kalmaya çalışan bir yapımcının hikayesi anlatılıyor. Nostaljik bir yapım ile karşımıza çıkan Selin Şekerci ile ilgili merak edilen tüm detaylar haberimizde.

Magazin 23-04-2021 13:59

Yeşilçam dizisinde kim hangi rolde oynuyor? Çağatay Ulusoy'un Blu TV dizisi Yeşilçam'ın konusu ve oyuncu kadrosu

Ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy, dönem dizisi Yeşilçam'la ekranlara dönüyor. Yönetmen koltuğunda Çağan Irmak'ın oturduğu Yeşilçam dizisi ilk bölümüyle Blu TV'de yayınlanmaya başladı. 1960'lar Türkiye'sinde, Yeşilçam'ın altın çağında küllerinden doğan bir prodüktörün hikayesinin anlatılacağı Yeşilçam dizisindeki karakterlerle ilgili detaylar da belli oldu.

Magazin 22-04-2021 02:50

Yeşilçam dizisinden ilk fragman yayınlandı! Çağatay Ulusoy'un yeni dizisi Yeşilçam ne zaman başlıyor? İşte konusu, oyuncuları ve yayın tarihi

Ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy, Blu TV'de yayınlanacak olan dönem dizisi Yeşilçam'la ekranlara dönüyor. Yönetmen koltuğunda Çağan Irmak'ın oturduğu Yeşilçam dizisinin ilk fragmanı yayınlandı. 1960'lar Türkiye'sinde, Yeşilçam'ın altın çağında küllerinden doğan bir prodüktörün hikayesinin anlatılacağı Yeşilçam dizisinin yayın tarihi de belli oldu. Peki Yeşilçam dizisi ne zaman başlıyor? İşte Yeşilçam dizisi fotoğrafları, konusu, oyuncu kadrosu ve fragmanı.

Magazin 30-03-2021 21:09

Yeşilçam dizisi Blu TV'de ne zaman başlıyor? Çağatay Ulusoy'un yeni dizisi Yeşilçam'ın yayın tarihi belli oldu!

Ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy, Blu TV'de yayınlanacak olan dönem dizisi Yeşilçam'la ekranlara dönüyor. Yönetmen koltuğunda Çağan Irmak'ın oturduğu Yeşilçam dizisinin yayın tarihi açıklandı. 1960'lar Türkiye'sinde, Yeşilçam'ın altın çağında küllerinden doğan bir prodüktörün hikayesinin anlatılacağı Yeşilçam dizisinin fragmanı ve afişi de yayınlandı. Peki Yeşilçam dizisi ne zaman başlıyor? İşte Yeşilçam dizisi fotoğrafları, konusu, oyuncu kadrosu ve fragmanı.

Magazin 23-03-2021 20:25

Olay yaratan Çıplak dizisi geri dönüyor

Can Evrenol imzalı BluTV dizisi Çıplak 2. sezonu ile geri dönüyor. Dizinin ikinci sezonunun posteri yayınlandı.

Magazin 20-03-2021 01:26

Doğu Demirkol'dan yeni dizi! Afişi görücüye çıktı

Komedyen olmak isteyen bir gencin hikayesini gözler önüne serecek olan dizinin afişi bugün izleyicilerin beğenisine sunuldu.

Magazin 15-03-2021 18:01

Yeşilçam dizisinin setinden ilk kareler geldi

BluTV’nin özel yapımı ‘Yeşilçam’ın çekimleri devam ederken, setten ilk kareler yayınlandı. Çağatay Ulusoy’un başrolünde yer aldığı ‘Yeşilçam’ yakında BluTV’de yayınlanacak.

Magazin 10-03-2021 16:51

BluTV'nin Acans dizisinden ilk fragman yayınlandı! Acans zaman başlıyor? İşte konusu ve oyuncuları

BluTV'nin yeni dizisi Acans'ın ilk fragmanı yayınlandı. Başrollerini Bülent Emrah Parlak, Algı Eke ve Derya Alabora’nın paylaştığı yeni komedi dizisi ‘Acans’ın yayın tarihi de belli oldu.

Magazin 02-03-2021 22:16

Yeşilçam dizisinden yeni fragman yayınlandı! Çağatay Ulusoy'un yeni dizisi Yeşilçam ne zaman başlıyor?

Ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy, dönem dizisi olan Yeşilçam'la ekranlara dönüyor. Yönetmen koltuğunda Çağan Irmak'ın oturduğu Yeşilçam dizisinden yeni fragman da yayınlandı. Çekimleri tüm hızıyla devam eden dizinin nostalji rüzgarları estirecek yeni tanıtımı izleyenleri gösterişli Yeşilçam dünyasının içine çekiyor. İzleyiciler, yayınlanan eğlenceli tanıtımla 1960'lı yıllara zaman yolculuğu yaparken sinema aşığı bir yapımcı olan Semih Ateş'in (Çağatay Ulusoy) hayatından kesitlere de tanık oluyor.

Magazin 26-02-2021 22:50

Yeşilçam dizisinden ilk fragman yayınlandı! İşte Çağatay Ulusoy'un yeni dizisi Yeşilçam'ın oyuncu kadrosu ve konusu

Ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy, dönem dizisi olan Yeşilçam'la ekranlara dönüyor. 1960'lar Türkiye'sinde, Yeşilçam'ın altın çağında küllerinden doğan bir prodüktörün hikayesinin anlatılacağı ve Blu TV'de yayınlanacak olan Yeşilçam dizisinde Çağatay Ulusoy'la birlikte Afra Saraçoğlu ve Selin Şekerci de başrollerde oynayacak. Yönetmen koltuğunda Çağan Irmak'ın oturduğu Yeşilçam dizisinden ilk fragman da yayınlandı.

Magazin 12-02-2021 22:25