Bluz Modelleri Haberleri

Amazon üzerinden alıp gardırobunuza eklemek isteyeceğiniz şık ürün önerileri

Birbirinden şık kombinler oluşturmak için ihtiyacınız olan tek şey sadece biraz ilham. Tarzınıza yeni bir soluk getirecek kıyafet önerileriyle harikalar yaratmaya hazırsanız Amazon üzerinden alıp gardırobunuza eklemek isteyeceğiniz şık ürün önerilerini incelemelisiniz. Hazırsanız başlayalım!

Kadin 25-11-2022 17:52

Yargı dizisinden Ceylin karakterinin giydiği mavi bluza alternatif öneriler

Dizilerin sevilen karakterlerinin tercih ettiği kıyafetler, izleyicilerin radarına hızlıca giriyor. Hâl böyle olunca dizi karakterlerinin bölümlerde kullandığı kıyafetler de mercek altına alınıyor. Yargı dizisinin Ceylin karakterinin bir bölümde giydiği petrol mavisi çıtçıtlı kruvaze bluzu da hayranları tarafından çok sevildi. Biz de bu modele alternatif olarak on farklı ürünü bir araya getirdik. İşte detaylar!

Magazin 17-11-2022 01:32

Gardırobunu yenileyenlerin mutlaka alması gereken rahat ve şık ürünler

Kombin yaparken özellikle mevsim geçişlerinde bazı parçalara fazlasıyla ihtiyaç duyulur. Siz de yeni ürünlere gereksinim duyuyorsanız ya da kombinlerinizde tekdüzelikten hoşlanmıyorsanız trend parçalara göz atarak elbise dolabınıza çeşitlilik katabilirsiniz. Şık ve rahat kombinler oluşturmak için doğru parçaları birleştirmek hiç de zor değil. Bu parçalar neler mi? Haydi gelin, onları hep birlikte keşfedelim!

Haber 26-10-2022 17:22

Hafsanur Sancaktutan'ın beğenilen bluzuna alternatif isteyenlere ürün önerileri

Beyaz renk, her kıyafete ve stile ayak uydurabiliyor. Ayrıca her ten rengine uyum sağlıyor. Hafsanur Sancaktutan da kıyafetlerinde beyaz rengi tercih ederek herkesin beğendiği kombinler yapıyor. Peki, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabında paylaştığı fotoğrafıyla çok ses getiren Hafsanur Sancaktutan'ın beyaz bluzuna alternatif modelleri incelemeye ne dersiniz?

Magazin 18-10-2022 14:39

Bluz Modelleri

Bluz Modelleri Hakkındaki Haberler Mynet'te. Bluz Modelleri Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Yasak Elma'nın Kumru'sunun giydiği parlak bluza uygun fiyatlı alternatif öneriler

Yasak Elma'nın Kumru karakteri Biran Damla Yılmaz, tarzı ve giydiği kıyafetler ile dikkat çekiyor. Dizinin bu karakterinin son bölümlerde giydiği birbirinden farklı ve trend olan bluzları beğendiyseniz doğru yerdesiniz. Kumru'nun giydiği parlak bluza alternatif olarak sizler için birbirinden farklı modeller seçtik. Son trendleri yakalamak ve daha fazla seçenek bulabilmek için bu modellere mutlaka göz atmanızı öneririz.

Magazin 26-07-2022 14:35