Borsacı Haberleri

Göğsünü tuttu, Devam edemeyeceğim dedi ve... 'Borsa kralı' lakabıyla tanınan Nasrullah Ayan canlı yayında kalp krizi geçirdi

'Borsa kralı' lakabıyla bilinen borsacı Nasrullah Ayan, katıldığı bir canlı yayında, konuşması sırasında kalp krizi geçirdi. "Ben biraz rahatsızım, devam edemeyeceğim" dedikten sonra yayından ayrılan Ayan'ın sağlık durumuyla ilgili de bilgi geldi. Ayan'ın yoğun bakıma kaldırıldığı ve uyutulduğu öğrenildi. Yaşanan o anlar ise canlı yayını izleyenlerde şok etkisi yarattı. İşte detaylar...

Haber 30-08-2022 19:33

Mart ayında altın yatırımcısına kaybettirdi, dolar kazandırdı

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2021 Mart dönemi Finansal Yatırım Araçlarının Reel Getiri Oranları’nı açıkladı. Buna göre, en yüksek aylık reel getiri, yurt içi üretici fiyat endeksi (Yİ-ÜFE) ile indirgendiğinde yüzde 4,11, tüketici fiyat endeksi (TÜFE) ile indirgendiğinde ise yüzde 7,25 oranlarıyla dolarda gerçekleşti.

Finans 07-04-2021 10:52

EPS Coin nedir? Ellipsis Coin nedir? İşte yorumları…

EPS Coin, token stakerlarının Ellipsis protokolünden ücretler kazanacağı bir gelir kazanma tokenıdır. Öncü Bitcoin ve kripto para borsası Binance, 2 yeni altcoin listeleyeceğini duyurdu. Borsa, Innovation Zone platformuna “Auto’yu (AUTO ve Ellipsis (EPS)” dâhil ediyor.

Finans 02-04-2021 16:44

Borsa İstanbul'da yükseliş başladı! Tablo kırmızıdan yeşile döndü

Pazartesi gününü yüzde 10 kayıpla kapatan Borsa İstanbul, bugün güne yüzde 5,4 düşüşle başladı. Sabah saatlerinde iki kez devre kesici uygulanan Borsa İstanbul'da öğleden sonra toparlanma oldu ve tepki alımlarıyla birlikte tablo yeşile döndü.

Finans 23-03-2021 16:26