Btp Bağımsız Türkiye Partisi Haberleri

Altılı masaya kabul edilmemişti! Hüseyin Baş'ın 'bir dost' diyerek yaptığı paylaşım ses getirdi

14 Mayıs seçimlerinin sona ermesinden sonra gözler ikinci tura kalan adayların izleyeceği politikalara çevrilmişti. Seçim döneminde adı altılı masayla anılan ancak katılamayan BTP Genel Başkanı Hüseyin Baş'ın, sosyal medya hesabından 'bir dost' ifadeleriyle yaptığı paylaşım ses getirdi.

Haber 18-05-2023 16:55

Bağımsız Türkiye Partisi, milletvekili aday listesini YSK'ya sundu

Bağımsız Türkiye Partisi, 28. Dönem milletvekili aday listesi YSK'ya sunuldu. Parti Genel Sekreteri Nuri Kaplan, "Tüm listemizin yaş ortalaması 35." ifadelerini kullandı.

Haber 09-04-2023 19:06

Kılıçdaroğlu'ndan BTP'ye ziyaret! Hüseyin Baş'tan görüşme sonrası açıklama geldi

Kemal Kılıçdaroğlu, Millet İttifakının cumhurbaşkanı adayı olarak yola çıktıktan sonra destek turunda ilk ziyaretlerini gerçekleştirmeyi sürdürüyor. Milli Yol Partisi (MYP) Genel Başkanı Remzi Çayır'ı ziyaret eden Kılıçdaroğlu, BTP Genel Başkanı Hüseyin Baş'ı ziyaret etti. İki lider görüşmenin ardından kameralar karşısına geçti.

Haber 17-03-2023 16:03

6'lı masa yarın toplanıyor! Kritik toplantı öncesi kulislerde bu konuşuluyor: Sıcak bakmıyorlar

İYİ Parti, CHP, DEVA Partisi, Gelecek Partisi, Demokrat Parti ve Saadet Partisinin oluşturduğu 'Altılı Masa' yarın DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın ev sahipliğinde bir araya gelecek ve en kritik toplantılarından birini gerçekleştirecek. Toplantıda başörtüsü konusu ve Büyük Türkiye Partisi’nin (BTP) masaya dahil edilmesi meselesi kritik konuların arasında yer alıyor.

Haber 13-11-2022 10:03

Akşener ile Kılıçdaroğlu toplantı öncesi görüştü! BTP lideri Hüseyin Baş'ın 'Millet İttifakı' çağrısı gündem olmuştu; İYİ Parti'den yeni açıklama geldi

Geçtiğimiz günlerde canlı yayında altılı masaya seslenerek "Beni Millet İttifakı'na alsınlar" çağrısında bulunan BTP Genel Başkanı Hüseyin Baş'ın bu çağrısının ardından Millet İttifakı partileri arasında görüşmeler başladı. Baş'ın çağrısının ardından İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Baş'ın teklifini altılı masa toplantısında gündeme getireceğini açıklamıştı. İYİ Parti'den gelen son açıklamaya göre Akşener ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu toplantı öncesi konuyu telefonda görüştü.

Haber 31-10-2022 17:20

BTP'nin Millet İttifakı'na katılma talebi ile ilgili Akşener'den önemli açıklama! '14 Kasım'da...'

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Hüseyin Baş, katıldığı bir televizyon programında altılı masada yer almak istediğine dair açıklamalarda bulunmuştu. Hüseyin Baş, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'le bir araya geldi. BTP'nin Millet İttifakı'na katılma isteğiyle ilgili konuşan Akşener, "14 Kasım'daki toplantıda altılı masaya kendisinin adına o teklifi getireceğim" ifadelerini kullandı.

Haber 28-10-2022 20:20

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Millet İttifakı'na mı katılıyor? Hüseyin Baş, Meral Akşener'den gelen telefonu açıkladı! 'Hoş geldiniz' paylaşımı...

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Hüseyin Baş'ın "Beni Millet İttifakı'na alsınlar" çağrısı sonrası flaş bir gelişme yaşandı. BTP lideri Baş, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in kendisini aradığını ve bir araya geleceklerini duyurdu. Baş'ın açıklamalarıyla aynı dakikalarda İYİ Partili Mehmet Aslan'ın 'hoş geldiniz' paylaşımı dikkat çekti. İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu da "Sizleri Millet İttifakı’nda görmekten mutluluk duyacağız" dedi.

Haber 27-10-2022 12:37

BTP lideri Hüseyin Baş canlı yayında 6'lı masaya çağrı yaptı: Beni Millet İttifakı'na alsınlar

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Hüseyin Baş, canlı yayında yaptığı açıklamayla gündem yarattı. Muhalefet liderlerinin oluşturduğu 6'lı masaya çağrıda bulunan BTP lideri Hüseyin Baş "Beni Millet İttifakı'na alsınlar. Daha açık bir çağrı da olamaz" diye konuştu.

Haber 26-10-2022 12:14

Son dakika | Son seçim anketinde Ümit Özdağ sürprizi! Zafer Partisi ve Bağımsız Türkiye Partisi'nin oy oranında dikkat çeken artış

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanlığı seçimlerine 9 aydan daha bir süre kalırken, son yapılan seçim anketine Ümit Özdağ damga vurdu. PİAR Araştırmanın yaptığı son ankette Zafer Partisi'nin oy oranındaki artış dikkat çekti. Öte yandan Hüseyin Baş liderliğindeki Bağımsız Türkiye Partisi'nin de 6'lı masadaki 4 partiyi de geride bıraktığı görüldü. İşte son seçim anketindeki çarpıcı sonuçlar...

Haber 23-09-2022 09:18

Abdülhamid’in torununa verdiği cevap olay oldu! Sosyal medya Haydar Baş'ın oğlu Hüseyin Baş'ı konuşuyor

İYİ Parti lideri Meral Akşener'in Abdülhamid Han ile ilgili sözlerine 2. Abdülhamid’in torunundan yanıt gelmişti. Abdülhamid Kayıhan Osmanoğlu ‘Biz geriye dönersek siz deliye dönersiniz’ demişti. Osmanoğlu’na dikkat çeken bir cevap da BTP Genel Başkanı Hüseyin Baş’tan geldi.

Haber 23-05-2022 13:53

BTP Genel Başkanı Hüseyin Baş, gençlik kolları toplantısında Duman grubunun Senden Daha Güzel şarkısını söyledi

Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkanı Hüseyin Baş, partisinin gençlik kolları toplantısında "Çıkarın telefonları" diyerek sahne çıktı. Hüseyin Baş'ın ünlü rock müzik grubu Duman'ın "Senden Daha Güzel" adlı şarkısını seslendirdiği anlar sosyal medyada gündem oldu.

Haber 13-02-2022 22:40

BTP Başkanı Hüseyin Baş paylaştı, Ekrem İmamoğlu beğendi! Isparta'da yaşananlara balıkçı göndermesi

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Hüseyin Baş, yine gündem oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın teşekkür etmediği tek parti lideri olarak gündem olan Baş, bu kez de 'Isparta' açıklamasıyla gündem oldu. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Baş'ın yaptığı paylaşımı beğenmesi ise dikkat çekti.

Haber 08-02-2022 09:33

BTP, Millet İttifakı'na mı katılıyor? Kulis bilgisi diyerek açıkladı

MAK Araştırma Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Kulat, Bağımsız Türkiye Partisi'nin (BTP) Millet İttifakı'na katılacağını iddia etti.

Haber 29-11-2021 14:52

AK Parti listelerinde 150 tane ANAP'lı var

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Haydar Baş, AK Parti milletvekili listesinde 150 ANAP'lının bulunduğunu ve ANAP Genel Başkanı Mesut Yılmaz'ın, bu adayların desteklenmesi için partililerine AK Parti'ye oy vermelerini istediğini ileri sürdü.

Haber 01-11-2002 16:49