Buckingham Sarayı Haberleri

Buckingham Sarayı, 1 saat ışıklarını kapatacak! Açıklama bugün yapıldı: Destek için...

İngiltere kraliyet sarayları Buckingham ve Windsor, bugün ‘Dünya Saati’ne destek için saat 20.30’da bir saatliğine ışıklarını söndüreceği açıklandı.

Haber 23-03-2024 16:15

Buckingham Sarayı Kral Charles'ın hastalığını duyurdu! Endişe verici

Buckingham Sarayı, İngiltere Kralı III. Charles'ın hastalığını duyurdu. Charles'ın, ocak sonunda prostat büyümesi nedeniyle tedavi gördüğü sırada yapılan testlerde, başka bir "endişe verici" durumun fark edildiği ve Kral Charles'a kanser tanısı konduğu bildirildi.

Haber 05-02-2024 21:13

Buckingham Sarayı önünde silahlı olduğu şüphesiyle bir kişi gözaltına alındı!

İngiltere’de Buckingham Sarayı'nın önünde silahlı olduğundan şüphelenilen bir kişi gözaltına alındı. Buckingham Sarayı, olay sırasında Kral III. Charles’ın ve eşi Kraliçe Camilla'nın sarayda olmadığını duyurdu.

Haber 02-05-2023 23:26

Buckingham Sarayı paylaştı! İşte Kraliçe 2. Elizabeth’in mezarı

Buckingham Sarayı, Kraliçe 2. Elizabeth'in mezarlığının fotoğrafını paylaştı. İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth, 8 Eylül'de hayatı kaybetmiş, 19 Eylül'de birçok ülke liderinin katılımıyla defnedilmişti.

Haber 25-09-2022 10:16

Buckingham Sarayı

Buckingham Sarayı Hakkındaki Haberler Mynet'te. Buckingham Sarayı Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

İngiltere’de atlı muhafız ile fotoğraf çektirmek isteyen kadın neye uğradığını şaşırdı!

İngiltere'de bir kadın, başkent Londra’da bulunan Buckingham Sarayı'nın dışında bulunan atlı muhafız ile hatıra fotoğrafı çektirmek isterken atın dizginlerine dokundu. O sırada atlı muhafızın bağırmaya başlaması ile kadın hayatının şokunu yaşadı.

Haber 26-07-2022 18:16

59 yıl sonra Kraliçe Elizabeth'ten bir ilk! İstemeyerek de olsa...

İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth’ten ülkeyi üzen bir haber geldi. Kraliçe Elizabeth’in yarın yapılacak İngiliz parlamentosunun yeni yasama yılının açılışına, doktorlarına danışılarak istemeyerek de olsa katılmayacağına karar verildiği duyuruldu. Buna göre Kraliçe, 59 yıl sonra ilk kez parlamentonun açılışına katılamayacak. Kraliçe’nin en büyük oğlu Galler Prensi Charles’ın Kraliçe adına konuşmasını okuyacağı belirtildi.

Haber 09-05-2022 21:26

Kraliçe Elizabeth Buckingham Sarayı'nı neden terk etti? II. Elizabeth nerede yaşayacak? Windsor Kalesi nerede?

Kraliçe Elizabeth ile ilgili yapılan açıklamada, İngiltere Kraliçesinin bundan böyle Buckingham Sarayı'nda yaşamayacağı aktarıldı. Basında yer alan haberlerin ardından Kraliçe Elizabeth Buckingham Sarayı'nı neden terk etti? II. Elizabeth nerede yaşayacak? Windsor Kalesi nerede? sorularının yanıtı merak konusu oldu. Konuya ilişkin detaylar haberimizde...

Haber 07-03-2022 08:09

Torunu Harry, Prens Philip’in cenazesine yalnız katılacak

Buckingham Sarayı, İngiltere Kraliçesi 2’nci Elizabeth'in eşi Edinburgh Dükü Prens Philip'in 17 Nisan'da yapılacak cenaze törenine torunu Harry'nin katılacağını açıkladı.

Haber 10-04-2021 22:41

İngiliz halkı, Prens Philip için Buckhingham Sarayı’nın önünde toplandı

İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth’in eşi Edinburgh Dükü Prens Philip’in hayatını kaybetmesinin ardından İngiliz halkı, başkent Londra’daki Buckingham Sarayı’nın önünde toplandı.

Haber 10-04-2021 01:41

Kraliçe, Buckingham Sarayı’nın bahçesini halka açıyor

İngiltere'de Kraliçe II. Elizabeth, kraliyet tarihinde bir ilke imza atarak, Buckingham Sarayı’nın bahçesini piknik için halka açmaya karar verdi.

Haber 08-04-2021 09:36