Buğra Bahadırlı Haberleri Ve Son Dakika Buğra Bahadırlı Haberleri

Buğra Bahadırlı

Buğra Bahadırlı Haberleri

Mezarının bakımsız hali üzmüştü! Görüntülerden sonra... Billur Kalkavan'ın mezarı tamamlandı

Kanseri teşhisi koyulan ve tedavi gördüğü sürede hayatını kaybeden Billur Kalkavan'ın mezarının bakımsız hali sosyal medyanın gündemine oturmuştu. Oyuncunun uzun yıllar boyunca hayat arkadaşı olan Buğra Bahadırlı 'Bana büyük haksızlık yapılıyor' diyerek eleştirilere isyan etmişti. O görüntülerin ardından Billur Kalkavan'ın mezarı tamamlandı.

Magazin 03-08-2023 11:22

Billur Kalkavan'ın mezarının son hali çok konuşulmuştu! O görüntülerden sonra...

Kanser tedavisi görürken hayatını kaybeden Billur Kalkavan'ın mezarının kırılmış ve bakımsız hali sosyal medyanın gündemine oturmuştu. Oyuncunun uzun yıllar boyunca hayat arkadaşı olan Buğra Bahadırlı 'Bana büyük haksızlık yapılıyor' diyerek eleştirilere isyan etmişti. Billur Kalkavan'ın mezarının yapımına başlandığı ortaya çıktı.

Magazin 25-07-2023 17:42

Billur Kalkavan'ın mezarının hali şoke etmişti! Sevgilisi tepkiler sonrası isyan etti

Kanser tedavisi görürken hayatını kaybeden Billur Kalkavan'ın mezarının kırılmış ve bakımsız hali gündem olmuştu. Oyuncunun uzun yıllar boyunca hayat arkadaşı olan Buğra Bahadırlı isyan etti.

Magazin 23-07-2023 10:23

Billur Kalkavan'nın hayat arkadaşı Buğra Bahadırlı: Son bir yılda bağlantı koptu

Geçtiğimiz aylarda kaybettiğimiz Billur Kalkavan'ın sevgilisi Buğra Bahadırlı, ünlü oyuncunun vefatından bu yana dalgalı bir ruh halinde olduğunu aktararak "Sarıldığın kişiden enerji alırsın, hissedersin ya… Akar böyle içinden, yüreğinden… Son bir senedir o bağlantı koptu. Enerji kesikti yani. Annesini kaybetti, hastalık süreciyle uğraştı. Ona yoruyordum. Ama bence kendi yaşamıyla bağlantısını koparıyordu ufak ufak..." diye konuştu.

Magazin 25-11-2022 17:37

Buğra Bahadırlı

Buğra Bahadırlı Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Buğra Bahadırlı Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Billur Kalkavan’ın sevgilisi Buğra Bahadırlı içini döktü! Son isteğini anlatıp Yemek nasip olmadı dedi

Billur Kalkavan'ın ölüm haberi Türkiye'yi yasa boğdu. 13 yıldır Kalkavan ile aşk yaşayan Buğra Bahadırlı ise sevgilisinin ölümüyle yıkıldı. Bahadırlı sevgilisinin ölümü sonrası içini döktü. "Billur ile kendimi buldum" diyen Buğra Bahadırlı yaşadıkları zor günleri anlattı. İşte Billur Kalkavan'ın sevgilisinin o sözleri...

Magazin 21-10-2022 07:29

Billur Kalkavan'a veda! Sevgilisi Buğra Bahadırlı o gerçeği açıkladı

Yaklaşık 6 aydır akciğer kanseri tedavisi gören Billur Kalkavan, cumartesi günü 59 yaşında hayatını kaybetmişti. Kalkavan, bugün Zincirlikuyu Mezarlığı'nda son yolculuğuna uğurlandı. Oyuncunun kardeşi Rıza Kalkavan ve Billur Kalkavan'ın 13 yıllık sevgilisi Buğra Bahadırlı cami avlusunda taziyeleri kabul etti. Cenaze törenine İlber Ortaylı, Hamdi Alkan, Halil Sezai, birçok ünlü isim ve sevenleri katıldı. Kalkavan'ın sevgilisi Buğra Bahadırlı cenaze töreninde bilinmeyen o gerçeği de açıkladı.

Magazin 17-10-2022 16:32

Billur Kalkavan'ın ölüm haberi yasa boğdu! Selin Ciğerci, Kalkavan'ın kendisine attığı mesajı yayınladı

Yaklaşık 6 aydır akciğer kanseri tedavisi gören Billur Kalkavan'dan acı haber geldi. Ölüm haberiyle herkesi yasa boğan Kalkavan hakkında bir paylaşım da Selin Ciğerci yaptı. Ciğerci ünlü oyuncunun kendisine attığı bir mesajı yayınladı. Mesajda Billur Kalkavan'ın "Her zaman arkandayım" sözleri dikkat çekti.

Magazin 16-10-2022 14:29

Billur Kalkavan'dan acı haber! Kanserle mücadele ediyordu: Ölüm sebebi belli oldu

Son Dakika: Bir süredir sağlık sorunlarıyla mücadele eden Billur Kalkavan (59) tedavi gördüğü hastane hayatını kaybetti. Acı haberi Hamdi Alkan duyurdu. Pek çok dizi ve filmde rol alan Billur Kalkavan'a COVID-19 tedavisi sonrası akciğer kanseri teşhisi konulmuştu. Tedavi gören Kalkan'ın kalp durmasına bağlı hayatını kaybettiği öğrenildi.

Magazin 15-10-2022 16:02

Billur Kalkavan'ın ölüm nedeni olan akciğer kanseri belirtileri nelerdir? Akciğer kanseri yaşam süresi ne ve tedavisi nasıl yapılır? Billur Kalkavan'dan acı haber!

Billur Kalkavan akciğer kanseri sebebiyle yaşamanı yitirdi. 59 yaşında hayata gözlerini yuman ünlü oyuncunun ölümü sonrası birçok kişi hastalığın evrelerine ve tedavisine ilişkin arama motorlarında araştırma yapıyor. Sürekli olan ve giderek daha kötü hale gelen öksürük, bu hastalığın en büyük belirtilerinden biridir. Peki, Billur Kalkavan'ın ölüm nedeni olan akciğer kanseri nedir, belirtileri nelerdir? İşte ünlü oyuncu Billur Kalkavan'ın ölüm sebebi olan akciğer kanserinin belirtileri...

Haber 15-10-2022 13:33

Buğra Bahadırlı kimdir, kaç yaşında? Billur Kalkavan'ın sevgilisi Buğra Bahadırlı hakkında bilgiler

Billur Kalkavan ile ilgili son dakika açıklaması gündemde yer alıyor. Bir süredir kanserle mücadele eden Billur Kalkavan'ın hayatını kaybettiği açıklandı. Bu haberin ardından sevgilisi Buğra Bahadırlı da gündem oldu. Peki, Billur Kalkavan'ın sevgilisi Buğra Bahadırlı kimdir, kaç yaşında?

Magazin 15-10-2022 13:15

Billur Kalkavan’ın genç sevgilisi ünlü ismin son sağlık durumunu açıkladı! Pozitif taraflarına odaklanıyoruz

Koronavirüs tedavisi sonrası akciğer kanseri teşhisi konulan oyuncu Billur Kalkavan’ın tedavisi bütün hızıyla devam ediyor. Son olarak ünlü ismin genç sevgilisi Buğra Bahadırlı yaptığı açıklamada, ‘Billur’un inşallah tedavisi iyi gidecek. Tablonun pozitif taraflarına odaklanıyoruz.’ yorumunda bulundu. İşte ünlü ismin son sağlık durumu...

Magazin 08-09-2022 14:59

Billur Kalkavan kendisinden 21 yaş küçük sevgilisiyle ilgili konuştu! Buğra, kaçmadı

Kansere yakalandığı ortaya çıkan Billur Kalkavan kendisinden 21 yaş küçük sevgilisi Buğra Bahadırlı ile ilgili konuştu. Buğra Bahadırlı'nın kendisinden ayrılıp ayrılmadığı sorularını çok aldığını söyleyen Billur Kalkavan yaptığı açıklamada "Çoğu erkek böyle bir durumda kaçardı" dedi.

Magazin 29-05-2022 10:01

Billur Kalkavan’ın sevgilisi Buğra Bahadırlı kimdir? Buğra Bahadırlı ne iş yapar? Nereli, kaç yaşında?

Billur Kalkavan’ın sevgilisi Buğra Bahadırlı, ünlü oyuncunun akciğer kanseriyle mücadelesinde en büyük destekçilerinden biri. Billur Kalkavan ve sevgilisi, Hamdi Alkan'ın 23 Mayıs Pazartesi günü sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımın ardından merak konusu oldu. Vatandaşlar internette, Billur Kalkavan’ın sevgilisi Buğra Bahadırlı kimdir? Buğra Bahadırlı ne iş yapar? Nereli, kaç yaşında? soru ve konu başlıklarını araştırıyor. İşte ayrıntılar...

Magazin 24-05-2022 08:55