Bugün Kur Haberleri

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan kritik çağrı! 'Tek yol var' diyerek duyurdu

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Ordu'da, Muhtarlar ve STK Temsilcileri Buluşması'nda gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Kılıçdaroğlu, "Her biriniz yarın sandığa gidip oy kullanacaksınız. Bu haksızlık devam etsin diyorsanız iktidar sahiplerine oy vermeye devam edin. Bu haksızlıktır, adaletsizliğe dik ve onurlu durması gerekiyor diyorsanız tek yol var bize katılacaksınız." ifadelerini kullandı.

Haber 09-06-2022 12:38

Gram altın fiyatı düşecek mi, yükselecek mi? Uzmanlar tek tek yorumladı…

Altın fiyatları için son dakika haberleri yatırımcılar tarafından 10 Mayıs Salı günü de araştırılmaya devam ediyor. Küresel piyasalarda baskılanan ons altın yatırımcısını üzerken, gram altın fiyatı ise dolar/TL kurundaki yükselişten destek buluyor. Peki “Gram altın fiyatları düşecek mi, yükselecek mi?” Uzman isimler risklerin altını güçlendirdiğini ifade ederek “Altın ne olur?” sorusuna açıklık getirdi. İşte altın fiyatları için dikkat çeken tahmin…

Finans 10-05-2022 09:01

HDP'li Pervin Buldan'dan dolar yorumu: Bu 12, AK Parti'nin ilk seçimlerdeki alacağı oy oranıdır

HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan, partisinin grup toplantısında konuştu. Ekonomide yaşanan gelişmelere değinen Buldan, "Büyük düşünür, büyük ekonomi yazarı dün yine söz etti, konuştu. Batırdığı ekonomiyi her zamanki gibi yine dış güçlere bağladı. Dolar yine fırladı." dedi. Dolar kurundaki artışa değinen Buldan, "Bugün kur 12'yi de geçti. Bu nedir biliyor musunuz? Bu 12, AK Parti'nin ilk seçimlerdeki alacağı oy oranıdır" açıklamasında bulundu.

Haber 23-11-2021 15:43

Ali Babacan'dan Berat Albayrak açıklaması: Boş koltuk bile ülkeye kazandırdı

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, ekonomiye ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Babacan açıklamasında Berat Albayrak'la ilgili olarak, "Bakan ortadan kayboldu ertesi gün piyasalar düzeldi, faizde düşüş, kurda düşüş oldu. Boş koltuk bile ülkeye kazandırdı." ifadelerini kullandı.

Haber 20-04-2021 02:41

Albayrak: Kur iner çıkar, Türkiye’nin altyapısı güçlü

“Kur bugün çıkar yarın iner” diyen Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, “Önemli olan kurun rekabetçi olup olmamasıdır” dedi.

Finans 07-09-2020 08:30

Albayrak: Kur iner çıkar, Türkiye’nin altyapısı güçlü

“Kur bugün çıkar yarın iner” diyen Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, “Önemli olan kurun rekabetçi olup olmamasıdır” dedi.

Finans 13-08-2020 08:03

İSO: Sanayicinin döviz borcu, TL'ye çevrilsin

İstanbul Sanayi Odası (İSO) Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan, reel sektörün finansmanı konusunda en önemli kırılganlığın döviz borcu ve bunun oluşturduğu bilanço riski olduğunu belirterek, "Sanayiciler, keyfiyetten değil uygun maliyetli TL kredi bulamadığı için dövizle borçlandı. Bugün kur riskini üzerimizde taşıyoruz. Yüksek döviz borçlarının TL’ye döndürülmesi konusunda teşvik edici bir model sunulmalı." dedi.

Finans 27-11-2019 17:31

İSO'dan sanayicinin döviz borcunu TL'ye döndürmeyi teşvik edecek model talebi

İstanbul Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan: - "Sanayiciler, keyfiyetten değil uygun maliyetli TL kredi bulamadığı için dövizle borçlandı. Yüksek döviz borçlarının TL’ye döndürülmesi konusunda teşvik edici bir model sunulmalı" - "Türkiye'nin yüksek, sağlıksız, hormonlu bir büyümesinden ziyade sağlıklı, nitelikli ve sürdürülebilir büyümesinden yanayız"

Finans 27-11-2019 16:02

CHP'den ekonomi açıklaması

Genel Başkan Yardımcısı Aykut Erdoğdu: - "Milli paramızın itibarının korunmasının yolu fiyat istikrarıdır ve görev Merkez Bankası üzerindedir. Fiyat istikrarını sağlamak istiyorsanız, enflasyonla mücadele etmeniz gerekmektedir" - "Kuvvetler ayrılığı, bağımsız yargı ve medya sağlanamazsa, temel hak ve özgürlükler baskıdan kurtulamazsa, bütçe disiplini ve şeffaflık olmazsa, mülkiyet hakkı güvence altına alınmazsa alınacak ekonomik tedbirlerin bir anlamı olmayacaktır"

Haber 18-09-2018 12:58

CHP Tuzla Aydınlı Mahalle Temsilciliği açıldı

Genel Sekreter Akif Hamzaçebi: - "Bir ülkede dolar kuru Türk lirası karşısında eylül ayından bu yana yüzde 30 yükseliyorsa, Türk parası yüzde 30 değer kaybediyorsa bunun adı devalüasyondur. Halkın fakirleşmesi demektir"

Haber 27-05-2018 15:47

Akaryakıta zam yolda

Döviz kurundaki ve petroldeki artış, akaryakıt fiyatlarını vurmaya devam ediyor.

Finans 03-12-2016 10:36