Bülent Kayabaş Haberleri

Aile'nin Hülya Soykan'ı Nur Sürer'in eski eşi de ünlü çıktı! Meğer yıldız isimle 13 yıl...

Camdaki Kız'dan sonra Aile dizisindeki Hülya Soykan karakteriyle izleyici karşısına çıkan Nur Sürer, performansıyla büyük beğeni topluyor. Oyuncuları arasında Kıvanç Tatlıtuğ, Serenay Sarıyaka, Canan Ergüder ve Nejat İşler gibi başarılı isimlerin bulunduğu Aile dizisindeki sert tavırlarıyla konuşulan Nur Sürer'in eski eşi de çok ünlü bir isim çıktı.

Magazin 24-05-2023 00:00

Dünyanın en saçma ölüm sahnesi Türkiye’den! İngiliz basını yazdı

İngiltere’de yayın yapan Independent, 'Dünyadaki en saçma ölüm sahnesi' isimli haberinde, Yeşilçam yapımı olan 'Kareteci Kız' filminde Filiz Akın’ın Bülent Kayabaş’ı vurma sahnesinin tüm zamanların en kötü ölüm sahnesi olduğunu yazdı.

Haber 09-10-2017 19:41

Bülent Kayabaş son yolculuğuna uğurlandı

Yeşilçam'ın usta oyuncusu Bülent Kayabaş için Teşvikiye Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Muhsin Ertuğrul Sahnesi'nde düzenlenen veda töreninin ardından Kayabaş'ın Türk bayrağına sarılı naaşı Teşvikiye Camii'ne getirildi. Usta oyuncunun naaşı cenaze arabasına konduğu sırada sinema ve tiyatro oyuncusu Ali Poyrazoğlu'nun gözyaşlarına boğulduğu görüldü. Şehir Tiyatroları Genel Sanat Yönetmeni Süha Uygur, törenin düzenlendiği Muhsin Ertuğrul Sahnesi'nin önemli kısmının boş olmasına sitem etti.

Magazin 21-04-2017 10:55

Bülent Kayabaş hayatını kaybetti

Yeşilçam'ın usta oyuncularından Bülent Kayabaş hayatını kaybetti. Bir süredir akciğer yetmezliği nedeniyle tedavi gören Bülent Kayabaş 72 yaşında hayata gözlerini yumdu. Birçok tiyatro oyununda oynadı, televizyon dizileri ve sinema filmlerinde de rol aldı.

Magazin 19-04-2017 09:16

Bülent Kayabaş

Bülent Kayabaş Hakkındaki Haberler Mynet'te. Bülent Kayabaş Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Tarık Akan şarkılarla uğurlanacak

Rutkay Aziz, Nuri Kekeç ve Bülent Kayabaş, Fazıl Say, Menderes Samancılar, Şerif Gören, Orhan Aydın ve Kenan Tuncer, Tarık Akan'ı cenaze töreni hakkında bir açıklama yaptı

Magazin 18-09-2016 09:34