Bülent Kuşoğlu Haberleri

Perinaz Mahpeyker Yaman'ı danışmanlığa götüren düğün: İlk kez orada tanışmışlar! CHP liderinin sağ kolu açıkladı: 'AK Parti'yi bilen biri olarak belki'

Daha önce AK Parti'de görev alan, sosyal medya hesabından Kemal Kılıçdaroğlu'na hakaret paylaşımı ortaya çıkan Perinaz Mahpeyker Yaman'ın CHP'den Genel Başkan Danışmanı olarak atanmasıyla ilgili gündem yaratacak yeni ayrıntılar gün yüzüne çıktı. CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Kuşoğlu, Yaman ile düğüne katıldıklarını, ardından Yaman'ın danışman olarak atandığını açıkladı. Kuşoğlu atamayı ayrıca "Seçim döneminde acele yapıldı bazı şeyler, ondan dolayı oldu" sözleriyle değerlendirdi.

Haber 04-09-2023 11:49

Kılıçdaroğlu değişimi böyle gerçekleştirecekmiş: Kuşoğlu tartışmalara son noktayı koydu! CHP içinde kaçak sözleri çok konuşulacak

CHP'de başta Ekrem İmamoğlu olmak üzere partililerden gelen 'değişim' çağrısına Kemal Kılıçdaroğlu 'yenilenme' diyerek yanıt verdi. Seçim bittiğinden beri yükselen istifa çağrılarıyla yüz yüze olan CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun kurultayda yeniden aday olup olmayacağı tartışmaları devam ediyor. Kılıçdaroğlu'na yakın isim tartışmalara noktayı koydu. Genel Başkan Yardımcısı Bülent Kuşoğlu, 'değişim'in nasıl gerçekleşeceğine ilişkin de gündem yaratacak bir mesaj verdi.

Haber 10-07-2023 10:33

CHP'li isim son noktayı koydu! Kılıçdaroğlu aday olacak mı? İşte merak edilen sorunun yanıtı

CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Kuşoğlu, katıldığı bir televizyon programında dikkat çeken ifadeler kullandı. Geçtiğimiz günlerde katıldığı bir yayında, 'Kurultayda aday mısınız?' sorusuna yanıt vererek, "Aday olmam, aday gösterilirim" diyen Kemal Kılıçdaroğlu'nun sözlerinin hatırlaması üzerine konuşan Bülent Kuşoğlu, "Partiden bir kesim muhakkak aday gösterecektir. Geçmişte de öyle oldu. Aday göstereceğiz ama Cumhuriyet Halk Partisi'nde bu yarış çok adil bir şekilde yapılır." dedi.

Haber 13-06-2023 23:15

Bülent Kuşoğlu kimdir, nereli ve kaç yaşında? CHP MYK üyesi Bülent Kuşoğlu hangi görevlerde bulundu?

Bülent Kuşoğlu'ın kaç yaşında ve nereli olduğu merak ediliyor. CHP'nin en son açıklanan Yeni MYK'sında İdari ve Mali İşler alanında Bülent Kuşoğlu sorumlu oldu. Peki, Bülent Kuşoğlu kimdir, kaç yaşında, nereli?

Haber 05-06-2023 14:44

Adaylık çıkışı Akşener'in tepkisini çekmişti! CHP'li Kuşoğlu'ndan Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu mesajı: Kılıçdaroğlu hiç yaptırmaz!

Kemal Kılıçdaroğlu Millet İttifakının cumhurbaşkanı adayı olurken Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu formülüyle aday anlaşmazlığı da sona ermişti. İki büyükşehir belediye başkanının cumhurbaşkanı yardımcısı adayı olması, "İki görevi aynı anda mı yürütecekler" sorusunu akıllara getirirken CHP'li Kuşoğlu "Sayın Kılıçdaroğlu onu hiç yaptırmaz" diyerek konuyu netliğe kavuşturdu. Akşener'in 'noter masası' eleştirisinin ardındaki isim olan Kuşoğlu, "Siyaset bazen kardeşe de vurmayı gerektirebiliyor" dedi.

Haber 12-03-2023 08:35

'Kılıçdaroğlu aday olmazsa masa dağılır' demişti! Bülent Kuşoğlu istifa iddialarına yanıt verdi

Millet İttifakı'nın adayı henüz belli olmazken CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Kuşoğlu'nun "Kılıçdaroğlu dışında aday çıkarmak masanın dağılması anlamına gelir" sözleri gündem olmuştu. Kuşoğlu kullandığı ifadeler sonrasında istifa ettiği iddialarına yanıt verdi.

Haber 20-09-2022 11:27

Kulisler hareketlendi! Altılı masa dağılır açıklaması sonrası önemli gelişme... Kılıçdaroğlu talimat verdi

Muhalefetin oluşturduğu altılı masada hareketli günler yaşanıyor. CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Kuşoğlu'nun "Kılıçdaroğlu aday gösterilmezse masa dağılır" sözleri kulisleri hareketlendirdi. Gürsel Tekin'in "HDP'ye adaylık verilebilir" sözlerinin ardından yaşanan "Masa dağılır" polemiği bir kez daha siyaset camiasında akıllara sorular getirdi. Yaşanan gelişmeler sonrası masadaki altı partiden ise flaş bir mesaj geldi. Kılıçdaroğlu ise önemli bir talimat verdi...

Haber 17-09-2022 07:37

CHP - İYİ Parti gerilimi sürüyor! En yakınındaki isimden ezber bozan sözler: 'Eğer' diyerek açıkladı: 'Altılı masa dağılır'

Cumhur İttifakı'na karşı aday belirleme sürecinde ortak bir karar veremeyen Millet İttifakı'nda CHP ile İYİ Parti arasında gerilim olduğu iddia ediliyordu. CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanı adayı olmak istediği, Meral Akşener'in ise buna karşı çıktığı kulislerde konuşuluyordu. Kılıçdaroğlu'nun en yakınındaki isimlerden biri olan yardımcısından net bir çıkış geldi.

Haber 16-09-2022 10:41

CHP Genel Başkan Yardımcıları Torun ve Kuşoğlu, ANKAPARK'ı gezdi

CHP Genel Başkan Yardımcıları Torun ve Kuşoğlu, ANKAPARK'ı gezdi

Yurthaber 26-07-2022 14:00

CHP'nin cumhurbaşkanı adayı kim olacak? Bülent Kuşoğlu'ndan dikkat çeken sözler

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Bülent Kuşoğlu, CHP'nin Cumhurbaşkanı adayının Kemal Kılıçdaroğlu olduğunu söyledi.

Haber 07-07-2021 09:47

CHP Ankara, Kırıkkale, Çankırı İlleri Bölge Toplantısı düzenledi

Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı: - "Bu süreçte (Kovid-19 salgını) belediye başkanlarımız da örgütlerimiz de iyi bir sınav verdi. CHP'lilerin yerelde yaptıklarını iktidarda da yapabileceklerini milletimize göstermiş oldu" - Genel Başkan Yardımcısı Bülent Kuşoğlu: - "Hem iktidar yolunda mücadele ediyoruz hem de Cumhuriyet ve demokrasi değerlerini yerli yerine getirmek için mücadele ediyoruz"

Yurthaber 11-03-2021 13:57

2020 yılı bütçesi Plan ve Bütçe Komisyonunda

AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora: -"Bizim FETÖ’yle mücadelemiz Türklerle; bizim DEAŞ'la mücadelemiz Araplarla mücadele değildir. Biz terör örgütleriyle mücadele ediyoruz" - CHP Ankara Milletvekili Bülent Kuşoğlu: - "Dışişleri Bakanlığının, Barış Pınarı Harekatı öncesinde Türkiye'nin tezlerini anlatması gerekirdi" - MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş: - "Kıbrıslı vatandaşlarımız Türkiye'de okuduktan sonra, belli bir kota veya bir kısmı, Türkiye'de devlet memuru yapılmalıdır"

Haber 18-11-2019 21:00

CHP'de bayramlaşma programı düzenlendi

Genel Başkan Yardımcıları Lale Karabıyık ve Bülent Kuşoğlu başkanlığındaki heyet partililerle bayramlaştı

Haber 12-08-2019 14:18

CHP'den İstanbul seçimleri için bağış kampanyası

CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Kuşoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu'nun seçim kampanyasına destek amacıyla bağış kampanyası başlattıklarını açıkladı - Kuşoğlu: - "Aslında siyasi partilere bağış üst sınırı 54 bin 566 lira ama biz 20 lira istiyoruz. Bu bizim için yeterli olacaktır. Bu, seçimi tekrar kazanmamız için, her şeyin tekrar çok daha güzel olması için yeterli bir sebep olacaktır"

Yurthaber 09-05-2019 13:05

CHP'den İstanbul seçimleri için bağış kampanyası

CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Kuşoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu'nun seçim kampanyasına destek amacıyla bağış kampanyası başlattıklarını açıkladı - Kuşoğlu: - "Aslında siyasi partilere bağış üst sınırı 54 bin 566 lira ama biz 20 lira istiyoruz. Bu bizim için yeterli olacaktır. Bu, seçimi tekrar kazanmamız için, her şeyin tekrar çok daha güzel olması için yeterli bir sebep olacaktır"

Haber 09-05-2019 13:05

Kılıçdaroğlu'na Çubuk'taki saldırı

CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Kuşoğlu: - "Akkuzulu'da değerlerini yitirmemiş Anadolu evlatları gereğini yapmış, Sayın Kılıçdaroğlu ve CHP heyetini şeref, haysiyet, gelenek ve ahlakını yitirenlerden korumuştur" - "Devlet; devlet erkanını, milletvekillerini, vatandaşlarını koruyamıyorsa, benim gibi milletvekilleri gövdesini koyarak, tabancasını çekerek gereğini yapar. 'Devlet değiliz, bu işi beceremiyoruz' deniliyorsa, ben görevimi yapmaya hazırım"

Haber 25-04-2019 13:10

Ekonomi alanında destek teklifi Genel Kurulda

CHP Ankara Milletvekili Bülent Kuşoğlu: - "Mecliste dördüncü torba teklifi görüşüyoruz, 100'ün üzerinde madde geçti. Peki derin ekonomik krize derman olacak bir madde sayabilir miyiz? Sayamayız" - MHP Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı: - "Çiftçiler zor durumda ve onlar için acilen tedbir paketi açıklanmalı"

Haber 17-01-2019 20:06

CHP-İYİ Parti ittifakında kritik gün! 'Görüşmeleri noktalayın' talimatı

CHP-İYİ Parti arasında devam eden görüşmelerde henüz bir sonuca varılamadı. Ankara'yı bugün çok hareketli bir gün beklerken, Akşener "Tıkanıklık bu akşama kadar aşılamazsa, yarın sabah görüşmeleri noktalayın" talimatı verdi.

Haber 11-12-2018 07:43

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun Ahmet Türk ile görüşmesi

CHP Genel Başkan Yardımcısı Kuşoğlu: - "Sayın Genel Başkanımız, ülkenin birlik ve bekası için bu konuda hassasiyet gösteren herkesle bir araya gelir" -"Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığına adaylığım söz konusu değil"

Haber 12-11-2018 15:50

2019 Yılı Bütçesi Plan ve Bütçe Komisyonunda

AK Parti Düzce Milletvekili Ayşe Keşir: -"AK Parti'nin kadın hakları mücadelesindeki bakış açısı, ayrıştırıcı değil bütünleştiricidir"

Haber 08-11-2018 14:11

2019 Yılı Bütçesi Plan ve Bütçe Komisyonunda

MHP Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı: - "Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile yasama, yürütme ve yargı organları kendi içinde daha güçlü ve daha bağımsız, denge ve denetleme mekanizmalarının daha etkin şekilde çalıştığı bir yapıya kavuşmuş bulunuyoruz" - CHP Konya Milletvekili Abdüllatif Şener: - "Cumhurbaşkanının, Meclisteki bir partinin genel başkanı olması parlamentonun bağımsız bir erk olma niteliğine zarar vermektedir"

Haber 31-10-2018 16:22

AK Parti'ye bayram ziyaretleri

CHP ve MHP heyetleri AK Parti'ye bayram ziyaretinde bulundu - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu: - "Zorlu bir iki haftayı ekonomimize yönelik girişimlerle geçirdik. Yine Türk milleti olarak birlik, beraberlikle her şeyin üstesinden gelebileceğimizi tüm dünyaya bu süreçte de göstermiş olduk" - CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Kuşoğlu: - "Bayramlar insanlarla iyi ilişkiler kurmaktır, ilişkilerin düzelmesidir, küslüklerin barışmasıdır. İnşallah böyle güzelliklere vesile olur. Bunun için uğraşmamız lazım. Siyasiler olarak da bunu yerine getirmek zorundayız hep beraber. Onun için buradayız"

Haber 22-08-2018 11:06

CHP Ankara Milletvekili Kuşoğlu:

"Bir an önce sosyal güvenlik konusunda reform çalışmalarının yapılması lazım"

Haber 31-07-2018 13:00

Bedelli askerlikte 21 gün teklifine CHP'den tepki! CHP'den gelire göre rakam teklifi

Bedelli askerlikte '28 gün' şartına AK Parti'den yeni teklif geldi. AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Muş, 28 gün yerine 21 günlük teklifi sunacaklarını söyledi. Teklife CHP'den ilk açıklama geldi.

Haber 23-07-2018 11:39

Borçlara yapılandırma, emekliye ikramiye tasarısı Genel Kurulda

AK Parti Gaziantep Milletvekili Koçer: - "Hiç kimsenin ekonomimize müdahale etmesine izin vermeyeceğiz. Küresel düzenin haksızlıklarına karşı, dünya beşten büyüktür demeye devam edeceğiz" - CHP Ankara Milletvekili Kuşoğlu: - "Yapısal reformların yapılması lazım. Vergi reformunun, sosyal sigortalar reformunun yapılması lazım. Bunları hep söyledik, 'Yapacağız.' dediler ama yapmadılar. Şimdi bu acıklı duruma düştüler" - MHP Ankara Milletvekili Karakaya: - "Çok kısa sürelerle bu şekilde düzenlemelere neden ihtiyaç duyulmaktadır? Bu tür ihtiyaçları ortadan kaldırmak için ne tür düzenlemeler yapmamız lazım, bunun üzerinde durmak da fayda var"

Haber 09-05-2018 22:22

Torba tasarı TBMM Genel Kurulunda

AK Parti Giresun Milletvekili Öztürk: - "İstihdama yönelik çok sayıda düzenleme getirilmektedir. Asgari ücretin yıl boyunca vergi dilimi değişikliklerinden etkilenmemesini sağlayacak kalıcı düzenleme yapılmaktadır" - CHP Ankara Milletvekili Kuşoğlu: -"Tasarıda yer alan bazı maddelerde Anayasa'ya aykırılıklar var"

Haber 06-03-2018 20:53

'Terör örgütü sözcüsü'

CHP Ankara Milletvekili Bülent Kuşoğlu, Başbakan Erdoğan'ın, İzmir Foça'da askeri araca saldırıya ilişkin sözlerine, "Bir terör örgütü sözcüsü durumuna düşmesi bizi de şaşkınlığa uğrattı" dedi.

Haber 10-08-2012 12:20

Aylardır tutuklanacak diye bir dedikodu vardı

CHP Ankara Milletvekili Bülent Kuşoğlu, Genelkurmay eski Başkanı İlker Başbuğ’un tutuklanmasına ilişkin konuştu.

Haber 06-01-2012 13:46