Bülent Tezcan Haberleri

'Genel Başkan ve ben dahil lider kadrosu değişmeli' demişti! Tezcan'dan yeni açıklama, Kılıçdaroğlu'nu eleştirdi: 'Önce yerel seçimi hedef gösterdi...'

14 ve 28 Mayıs seçimleri sonrasında CHP'de 'değişim' tartışmaları devam ediyor. Son olarak bu tartışmaya CHP Aydın Milletvekili Bülent Tezcan da katılmış ve 'Genel başkan ve ben dahil lider kadrosu değişmeli' demişti. Gündem olan sözler sonrasında yeni açıklama yapan Tezcan, "Şaşırtıcı biçimde önce yerel seçimi hedef gösterdi sonra da gerekirse 16'lı masa kuracağını söyleyerek çok uzun vadeli bir siyaset planlaması yaptığını anlattı. Değişim böyle olmaz" dedi.

Haber 28-06-2023 08:52

CHP'deki 'değişim' tartışmasına Bülent Tezcan da katıldı! 'Genel başkan ve ben dahil lider kadrosu değişmeli'

Seçimlerin ardından CHP'nin yol haritası merak ediliyor. CHP'de 'değişim' mesajları gelirken bir isim daha tartışmalara katıldı. Eski MYK üyesi ve Aydın Milletvekili Bülent Tezcan, genel başkandan başlayarak köklü bir parti reformuna gereksinim olduğunu söyledi. Kemal Kılıçdaroğlu'nun görevine seçime kadar devam edebileceğiyle ilgili "Genel başkanın açıklamalarından böyle bir eğilim olduğu seziliyor. Ben bu doğrultuda Sayın Genel Başkanımızı da ikna etmemiz gerektiğini düşünüyorum" dedi.

Haber 27-06-2023 07:19

İmamoğlu 'değişimi' işaret etmişti! CHP'den yanıt geldi: Değişim olacaksa Kılıçdaroğlu önderliğinde olacaktır

28 Mayıs seçimlerinin ardından suların durulmadığı CHP'den yeni bir açıklama geldi. Ekrem İmamoğlu geçtiğimiz günlerde 'değişim' mesajı vermişti. Bu sözlere Genel Başkan Yardımcısı ve Aydın Milletvekili Bülent Tezcan'dan yanıt geldi. TBMM'ye gelerek yeni dönem için kayıt yaptıran Tezcan, "Partide bir değişim ve dönüşüm olacaksa, bu Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'na rağmen değil, onunla birlikte ve onun önderliğinde olacaktır" ifadelerini kullandı.

Haber 31-05-2023 16:12

CHP tarih verdi! Altılı masa cumhurbaşkanı adayını ne zaman açıklayacak?

6’lı masanın cumhurbaşkanı adayı için ilk kez tarih verildi. CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan, katıldığı bir televizyon programında bir süredir merak edilen "6'lı masanın adayı ne zaman açıklanacak?" sorusuna yanıt verdi. Tezcan açıklamasında cumhurbaşkanı adayının aralık ayı sonu veya ocak ayı başında açıklanabileceğini belirtti. İşte detaylar…

Haber 17-12-2022 07:22

CHP Yurt Dışı Örgütlenme Çalıştayı tamamlandı

CHP Genel Başkan Yardımcısı Tezcan: - "(Yurt Dışı Seçim Çevresi Kanun Teklifi) Diyoruz ki yurt dışını ayrı bir seçim çevresi yapalım. 600 milletvekilinin 15'i yurt dışı seçim çevresi olsun. Yurt dışındaki vatandaşlarımız o adayları görsün isimlerine baksın, beğeniyorsa oy versin, beğenmiyorsa oy vermesin"

Yurthaber 14-08-2022 15:08

GÜNCELLEME 2- Didim Belediye Başkanı Atabay ile avukatı, bir grubun sopalı saldırısına uğradı

CHP Aydın milletvekilleri Bülent Tezcan ve Hüseyin Yıldız, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, CHP ve İYİ Partili ilçe belediye başkanları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşlar, Didim Belediyesi önünde toplanarak Atabay'a destek verdi - Olaya ilişkin 6 şüpheli yakalandı BELEDİYE BAŞKANINA DESTEK VERİLMESİ EKLENDİ

Yurthaber 15-06-2021 20:02

CHP'li Tezcan'ı tabancayla yaralayan sanığa 6 yıl hapis cezası

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aydın Milletvekili ve PM Üyesi Bülent Tezcan'ı 5 yıl önce tabancayla bacağından vurarak yaralayan tutuksuz sanık Alpaslan Sargın'a (42), 6 yıl 15 gün hapis ve 9 bin TL para cezası verildi.

Haber 15-04-2021 18:32

CHP Aydın Milletvekili Tezcan'ı silahla yaralayan sanığa, 6 yıl 15 gün hapis cezası verildi

Davada yargılanan diğer iki sanığa verilen hapis cezaları, para cezasına çevrildi

Yurthaber 15-04-2021 13:47

CHP'li Bülent Tezcan'dan erken seçim talebi: Halk da istiyor

CHP Aydın Milletvekili Bülent Tezcan, bir süredir devam eden Aydın programının son gününde düzenlediği basın toplantısı ile iktidarı eleştirip ‘erken seçim’ istedi. Bu isteğin aynı zamanda halkın talebi olduğunu kaydeden Bülent Tezcan, Aydın’da yaşanan su sıkıntısı için de “Yaşanan su sıkıntısının sebebi de zamanında tedbir almayan iktidardır” dedi.

Haber 01-04-2021 13:17

2019 yılı bütçesi TBMM Genel Kurulunda

AK Parti Grup Başkanı Naci Bostancı: -"Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, siyasetin karizmatik bir lideri. CHP hatipleri bizden daha fazla Sayın Erdoğan'dan bahsediyorlar, 'karizma' dediğim budur" -CHP Aydın Milletvekili Bülent Tezcan: -"İsrafın, şımarıklığın, şatafatın adı itibar olmuş. Hükümetlerin itibarı sarayların ihtişamıyla ölçülmez, itibarı halka sağladıkları refahla ölçülür" -AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Muş: -"Orası saray değil, milletin evi. Oraya toplumun her kesiminden vatandaş geliyor"

Haber 11-12-2018 17:46

CHP'de Bülent Tezcan ittifak görüşmelerinden alındı!

CHP ile İYİ Parti arasında yerel seçime yönelik yürütülen işbirliği sürecinde, dikkat çekici bir gelişme yaşandı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti ile görüşmeleri yürüten Bülent Tezcan'ı görevden geri çekti. Tezcan'ın yerine Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı'yı görevlendirdi.

Haber 29-11-2018 09:45

TBMM Genel Kurulu

Genel Kurulda, 701 Sayılı Olağanüstü Hal Kapsamında Bazı Tedbirler Alınması Hakkında Kanun Hükmünde Kararname görüşülüyor - AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan: - "20 Temmuz 2016 tarihinde OHAL ilanınına 'sivil darbe' demek, FETÖ'cüleri sevindiren bir ifadedir. OHAL Meclisin aldığı bir karardır" - CHP Aydın Milletvekili Bülent Tezcan: - "Manav, öğrenci, öğretim üyesi, limoncu darbeci çıktı ama siyasetçi darbeci çıkmadı. Bu darbeyi hazırlayan siyasetçiler bulunamadı"

Haber 30-10-2018 20:14

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İş Bankası hisseleriyle ilgili açıklamasına CHP'den ilk yanıt

CHP’nin İş Bankası’ndaki hisselerinin Hazine'ye geçmesi gerektiğini söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan'a CHP'den yanıt geldi. Erdoğan'ın açıklamalarına tepki gösteren, Bülent Tezccan, "hukuk dışı bir dizi ekonomik operasyonlara hazırlık gibi görünüyor" ifadelerini kullandı.

Haber 17-09-2018 08:51

Yerel seçim öncesi CHP'de başkanlık tartışması!

Yerel seçim yaklaşırken CHP'de tartışmalar yaşandığı iddia edildi. Partinin önemli isimlerinin İzmir ve İstanbul'da belediye başkanlığı koltuklarına oturmak için kavga ettiği öne sürüldü:

Haber 25-08-2018 07:21

Son dakika: CHP MYK toplantısı sonrası Bülent Tezcan'dan flaş açıklama

CHP Sözcüsü Bülent Tezcan MYK toplantısı sonrası yaptığı son dakika açıklamalarda kurultay tartışmalarına değindi. Tezcan, partide yönetimin değişeceğini belirterek 'Yeni çalışma döneminde yeni MYK ve yeni sözcü olacak. Genel Başkan yeni çalışma ekibini oluşturacak' dedi. Bülent Tezcan'ın görevinden ayrılacağı iddiası bir süredir konuşuluyordu.

Haber 08-08-2018 13:21

CHP'de 129 milletvekilinden Kılıçdaroğlu'na destek

CHP'li milletvekilleri kurultay tartışmalarıyla ilgili olarak ortak bir açıklama yaptı. 129 milletvekili Kılıçdaroğlu'na desteğini açıklarken, 12 milletvekili ise imza koymadı. İmza vermeyen isimler arasındaki Gürsel Tekin dikkat çekti.

Haber 26-07-2018 14:59

CHP'yi karıştıracak iddia! 'Bülent Tezcan'ın ipi çekildi'

CHP'de sular ısınıyor. Kemal Kılıçdaroğlu'nun, partisindeki olağanüstü kurultay talebiyle ilgili soruları yanıtlarken, “Son 10 yılda en büyük değişimi yaşayan parti CHP’dir. Göreceksiniz, yeni süreçte de partide ciddi değişiklikler olacaktır” sözlerini değerlendiren HaberTürk yazarı Sevilay Yılman, "CHP Sözcüsü Bülent Tezcan'ın ipinin çekildiğini, Özgür Özel'in de üstünün çizildiğini" öne sürdü

Haber 25-07-2018 09:43

CHP'de imza polemiği! Bülent Tezcan'ın açıklamalarına tepki

CHP Sözcüsü Bülent Tezcan, telefonla bağlandığı canlı yayında imza sayısına ilişkin açıklamada bulundu.Tezcan, "İmza toplanırsa gereken neyse yapılır. Paylaşılan rakamların gerçekle ilgisi yok." dedi. Tezcan'ın bu açıklamalarına tepki geldi.

Haber 20-07-2018 04:30

Nedim Şener ile Bülent Tezcan arasında 'FETÖ' tartışması

CNN Türk'te yayınlanan Türkiye Gündemi programında Gazeteci Nedim Şener ile CHP Sözcüsü Bülent Tezcan arasında sert tartışma yaşandı.

Haber 19-07-2018 23:53

CHP Sözcüsü Bülent Tezcan'dan flaş imza açıklaması

CHP Sözcüsü Bülent Tezcan, telefonla bağlandığı canlı yayında imza sayısına ilişkin açıklamada bulundu.

Haber 19-07-2018 23:07

CHP Sözcüsü Tezcan: Edindiğimiz izlenim imzanın toplanamayacağı yönünde

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Bülent Tezcan, 'Bizim edindiğimiz izlenim bu imzanın toplanmayacağı yönünde' dedi.

Haber 16-07-2018 14:34

CHP'de kriz çıkartacak iddia! 'Sakın! Ben Kemal Bey’e sürekli PR’ını yaparken...'

Haberturk.com yazarı Sevilay Yılman, bugünkü yazısında, CHP'de delegelere yönelik baskı olduğu yönündeki kulisi köşesine taşıdı. Yılman, CHP Sözcüsü Bülent Tezcan'ın bir delegeye yönelik söylediği iddia edilen sözleri aktardı.

Haber 16-07-2018 08:26

CHP'li Bülent Tezcan'a yönelik silahlı saldırı davası

Ağır ceza mahkemesine gönderilen dosyanın, sanık avukatlarının itirazı sonucu Aydın 3. Asliye Ceza Mahkemesinde görülmesine karar verildi

Haber 12-07-2018 19:37

CHP'li Tezcan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a tazminat ödeyecek

Ankara 3. Asliye Hukuk Mahkemesi, Tekirdağ'da yaptığı bir konuşmadaki sözleri nedeniyle CHP Genel Başkan Yardımcısı Tezcan'ın Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 30 bin lira manevi tazminat ödemesine hükmetti

Haber 12-07-2018 14:09

Son dakika! Erdoğan'ın Bülent Tezcan'a açtığı davada karar çıktı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın CHP sözcüsü Bülent Tezcan'ın aleyhine açtığı tazminat davasında karar çıktı. Tezcan 30 bin TL ödeyecek.

Haber 12-07-2018 12:07

CHP erken seçime kapıyı kapattı!

24 Haziran cumhurbaşkanlığı ve genel seçimleri sonrasında, AK Parti, MHP ve BBP tarafından Mart 2019’daki yerel seçimlerin erkene alınması fikri dile getirilmeye başlanmıştı. CHP'den, 2018 sonbaharına alınacağı iddia edilen erken seçimle ilgili açıklama geldi.

Haber 11-07-2018 09:21

Milletvekilleri kayıt yaptırıyor

CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan: - "(Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözleri) Erdoğan'ı yeni dönemin başında bölücü bir dil kullanmaktan uzak durmaya davet etmek en doğrusudur. Bu üslup devam ederse önümüzdeki dönem yine siyaset kutuplaşma ve çatışma üzerinden devam edecektir"

Haber 06-07-2018 14:50

CHP Sözcüsü Tezcan'dan son dakika 'olağanüstü kurultay' açıklaması

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Bülent Tezcan, katıldığı televizyon programında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Tezcan, olağanüstü kurultay için tek ihtimalin delegelerin yüzde 51 imzasının olduğunu ifade ederek, 'Parti delegelerinde de olağanüstü kurultayın zafiyete uğratacağı görüşü yaygın' dedi.

Haber 06-07-2018 11:08

Son dakika! Muharrem İnce'den Bülent Tezcan'ın açıklamalarına ilk yanıt

Muharrem İnce'ye, Bülent Tezcan'ın MYK'dan sonraki açıklamaları soruldu. İnce, "Partinin genel başkan yardımcısına basın yoluyla cevap vermem, kendisini ararım" dedi.

Haber 05-07-2018 15:15

Gündemimizde kurultay yok

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Bülent Tezcan: (1) - "Sayın Genel Başkanımızın bir olağanüstü kurultay çağrısı gündeminde yoktur. MYK'mızın gündeminde de bir olağanüstü kurultay yoktur" - "Şu anda partinin bir iç iktidar yarışında olmasının, gelecek planlaması ve hedeflemesi açısından faydası olmadığını düşünüyoruz. Bu noktada 9 ay sonra yerel seçimler var, kurultay zamanında yapılacaktır"

Haber 05-07-2018 15:13

Son dakika! CHP Sözcüsü Bülent Tezcan: Gündemimizde kurultay yok

CHP Sözcüsü Bülent Tezcan, MYK toplantısının arından açıklamalarda bulundu. Tezcan, Muharrem İnce'nin olağanüstü kurultay çağrısıyla ilgili olarak, 'Genel Merkezimizin gündeminde olağanüstü kurultay yoktur' dedi. Tezcan, yerel seçimlerin erkene alınması konusunda bir anayasa değişikliğine destek vermeyeceklerini söyledi.

Haber 05-07-2018 14:11

Gündemimizde kurultay yok

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Bülent Tezcan: - "Çeşitli biçimlerde son günlerin gündemini partide bir kurultay tartışması üzerine oturtmaya çalışıyorlar. Bizim gündemimizde kurultay yoktur" - "Bugün Türkiye'de iktidar sorunu kişilere koltuk tahsis etme sorunu değildir. Kişilere koltuk tahsis etme sorunu olmadığı için seçim sonuçlarını esaslı biçimde oturup değerlendireceğiz" - "Millet ittifakı, sona ermiş olabilir ama ittifakın irade birliği bu noktada devam edecektir diye düşünüyorum"

Haber 04-07-2018 18:30

Seçim gecesi ne oldu? CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan açıkladı

CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan, 24 Haziran'ı anlattı. CHP Seçim İzleme ve Koordinasyon Merkezi'nin başında bulunan Tezcan, “seçimin ikinci tura kaldığını” neden açıkladı? Açıklamalarda hangi veriler kullanıldı? Oylar çalındı mı? Ne zaman kaybettiklerine inandı? İnce'nin ‘kaçırıldığı' söylentisini ne zaman öğrendi? İşte tüm detaylar...

Haber 01-07-2018 06:24

CHP'li Bülent Tezcan'dan Eren Erdem'in o sözlerine Habertürk canlı yayınında cevap!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan Habertürk TV'nin konuğu oldu. Eren Erdem'in tutuklandıktan sonra milletvekili adayı gösterilmemesinin sorumlusu olarak Tezcan'ı göstermesine ve "Bu onun eseridir" sözlerine cevap veren Bülent Tezcan, "Sayın Eren Erdem'den bir gün bunun net olarak bunu bana söylerse bunun cevabını veririm. Arkadaşımızın böyle bir şey söyleyeceğine inanmıyorum. Bu kadar net" dedi.

Haber 29-06-2018 23:20

CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan'dan Süleyman Soylu'ya çok sert tepki: En az PKK kadar bölücü

CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan, Süleyman Soylu'nun sözlerine "En az PKK kadar bölücü bir açıklamadır. Bölücü bir İçişleri Bakanı vardır. Toplumu çatışmaya sürükleyen bir İçişleri Bakanı vardır. Derhal istifa etmelidir." diye tepki gösterdi. Tezcan, "Gündemimizde istifa ya da kurultay yok" dedi.

Haber 28-06-2018 16:22

Bülent Tezcan'dan 'Seçim 2. tura kaldı' sözlerine açıklama! O gece neler yaşandı?

Seçim gecesi yaptığı 'Seçim 2. tura kaldı' açıklaması ile tartışılan CHP Sözcüsü Bülent Tezcan, 24 Haziran gecesi yaşananları anlattı.

Haber 28-06-2018 13:23

Bülent Tezcan 'Seçim ikinci tura kaldı' açıklaması neden yaptı? CHP'den dikkat çeken açıklama

CHP Genel Başkan Yardımcısı Onursal Adıgüzel, 24 Haziran akşamı CHP'den yapılan "seçimin ikinci tura kaldığı" açıklamasına ilişkin, "Bülent Tezcan açıklama yaptığında, henüz bizim sistemimizde sandıkların yüzde 5'i açılmıştı. Bu verilerle seçimin ikinci tura kalacağı görünüyordu. 18.45'te daha veriler yeni yeni geliyordu. Adil Seçim Platformu ise sonuçları 21.00'den sonra açıklamaya başladı. Diğer siyasi partilerin gönderdiği veriler de eksiklik olunca girilen sonuçlarda gecikme yaşandı." dedi.

Haber 27-06-2018 17:36

CHP Parti Sözcüsü Bülent Tezcan: 'Erdoğan, seçimi alacak'

Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimleri devam ettiği esnada CHP Genel Merkezi'nde açıklama yapan Parti Sözcüsü Bülent Tezcan konuşması esnasında büyük bir gafa imza attı. Tezcan, Muharrem İnce yerine defalarca Recep Tayyip Erdoğan'ın adını telaffuz edince ortaya ilginç görüntüler çıktı.

Haber 25-06-2018 00:27

CHP'den açıklama: Cumhurbaşkanlığı seçimi ikinci tura kalmıştır

CHP Sözcüsü Bülent Tezcan'dan 24 Haziran seçim sonuçlarıyla ilgili olarak son dakika açıklama geldi. Tezcan 'Cumhurbaşkanlığı seçimi ikinci tura kalmıştır' dedi.

Haber 24-06-2018 22:08

CHP'den son dakika 24 Haziran seçim sonuçları açıklaması!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sözcüsü Bülent Tezcan, 24 Haziran cumhurbaşkanlığı ve genel seçimlerine yönelik son dakika açıklamalarda bulundu. Tezcan, CHP'nin takip ettiği 24 Haziran seçim sonuçlarını açıkladı. Bülent Tezcan, Anadolu Ajansı'nın vatandaşları yanılttığını iddia ederek, cumhurbaşkanı Erdoğan'ın oyunun yüzde 48'i geçmediğini belirtti.

Haber 24-06-2018 19:17

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Bülent Tezcan:

"Toplum huzur, adalet ve refah istiyor. Toplumsal barışı kuracağız, ekonomiyi düzelteceğiz, geçim sıkıntısını bitireceğiz, teröre son vereceğiz, ülkeyi huzurlu bir ülke haline getireceğiz"

Haber 18-06-2018 19:50

Beş yıl içerisinde Türkiye'de işsizliğin sonunu getireceğiz

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Bülent Tezcan: - "Sağlıktan eğitime tüm alanlarda beş yıl içerisinde Türkiye'de işsizliğin sonunu getireceğiz. Üreten Türkiye olacak" - "Beş yıl içerisinde Türkiye'de işsizliği yüzde 5'in altına, enflasyonu yüzde 5'in altına çekeceğiz. Kalem kalem hesapladık, nereye ne yapacağımızı"

Haber 13-06-2018 21:17

Yoksulluğu yok etmek için iktidarı istiyoruz

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Bülent Tezcan: - "Biz yoksulluğu yok etmek için iktidarı istiyoruz. Sosyal devleti kuracağız. Aile sigortasını getireceğiz. Yoksul ailede her ay ailedeki kadının hesabına bin lira yatıracağız. Vatandaş, vatandaş olduğunu hissedecek"

Haber 10-06-2018 19:54

Türkiye’yi statükodan kurtaracağız

CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan: - "TBMM’de Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu öncülüğünde, Türkiye’yi statükodan kurtaracağız. Değişime hazır hale geldi ülke. Gittiğimiz her yerde bunu görüyoruz"

Haber 04-06-2018 14:05

5 yıl içerisinde 4 milyon 210 bin yeni istihdam yaratacağız

CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan: - "Hangi kalemde ne kadar istihdam yaratacağımızı hesap ettik. 5 yıl içinde 4 milyon 210 bin yeni istihdam yaratacağız"

Haber 29-05-2018 22:33

Tespih hediye edilen Bülent Tezcan'ın sorusu sosyal medyayı salladı

Seçim çalışmaları kapsamında Aydın’da bulunan CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Bülent Tezcan‘a tespih hediye edildi. Esnaf ziyareti sırasında, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun hediye ettiği tespihi alan Tezcan, “Sabır tespihi mi” diye sordu. Tezcan'ın sorusu sosyal medyada gündem oldu

Haber 29-05-2018 14:59

CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan:

"Üretim ekonomisini hakim kılacağız. Çokça üretim hakça bölüşüm. Katma değer üreten sektörleri teşvik edeceğiz"

Haber 28-05-2018 14:58

Dün 'yumruklaştılar' iddiaları çıkmıştı! Verdikleri fotoğraf dikkat çekti

Dün gündeme gelen “Tuncay Özkan ve Bülent Tezcan yumruklaştı” iddiaları sonrasında bugün Tuncay Özkan ve Bülent Tezcan, CHP'nin seçim sloganlarını açıkladı.

Haber 25-05-2018 17:44

CHP'de 'Tuncay Özkan ile Bülent Tezcan kavga etti' iddiası gündemi sarstı

CHP’de, İzmir yerine İstanbul’dan aday gösterilen Tuncay Özkan, listeleri hazırlayan Bülent Tezcan’ın odasını bastığı küfürler edip yumruk salladığı ikiliyi güvenlik görevlileri ayırdığı iddia edildi. Tuncay Özkan ise iddiaları kesin bir dille yalanladı.

Haber 24-05-2018 08:04