Burak Demir Haberleri

Diriliş Ertuğrul’un Hüsamettin Karaca’sı Burak Demir, Alparslan Büyük Selçuklu mı oynayacak, hangi rolü oynayacak? Burak Demir kimdir, nereli ve kaç yaşında?

Diriliş Ertuğrul’un Hüsamettin Karaca’sı Burak Demir'in Alparslan Büyük Selçuklu dizisinde oynayacağı yönünde çıkan haberlerin ardından vatandaşlar internette araştırma yapmaya başladı. Ünlü oyuncu Muhteşem Yüzyıl ve Arka Sokaklar gibi dizilerde de rol almıştır. Peki Diriliş Ertuğrul’un Hüsamettin Karaca’sı Burak Demir, Alparslan Büyük Selçuklu mı oynayacak, hangi rolü oynayacak? Burak Demir kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte detaylar...

Magazin 16-05-2022 08:12

Oyuncu Burak Demir de turistlere yardım etmiş!

Muğla'nın Bodrum ilçesindeki Güvercinlik'te iki gün önce çıkan orman yangını, bir otele sıçramış ve otelde konaklayan turistler teknelerle tahliye edilmişti. Turistlere yardım edenler arasında oyuncu Burak Demir'in de olduğu ortaya çıktı.

Magazin 31-07-2021 10:33

Burak Demir takipçilerini uyardı: Lütfen linkleri açmayın

Son dönemde ünlü isimlerin başının dertte olduğu hacker'ların hedefi bu kez de oyuncu Burak Demir oldu. Burak Demir, kendi sosyal medya hesabından gönderilen linkleri tıklamaması için takipçilerini uyardı.

Magazin 10-05-2021 15:57

Ramo 33. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Arıza'dan ayrılan Burak Demir Ramo dizisine katıldı! İşte yeni rolü

Show TV'nin sevilen dizisi Ramo'nun merakla beklenen 33. yeni bölümünden 2. fragman yayınlandı. Ramo'nun "Bu gece kavuşacağız..." sözlerinin dikkat çektiği tanıtımda Sibel'i kurtarmak için ne yapacağı büyük merak konusu oluyor. Ramo dizisine, son olarak Arıza'da rol alan ünlü oyuncu Burak Demir de dahil oluyor.

Magazin 19-02-2021 01:46

Burak Demir

Burak Demir Hakkındaki Haberler Mynet'te. Burak Demir Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Oyuncu Burak Demir evlendi

Oyuncu Burak Demir, uzun zamandır birliktelik yaşadığı Bikem Öğünç'le nikah masasına oturdu.

Magazin 22-06-2018 15:44

Diriliş Ertuğrul dizisine flaş transfer!

En son FOX'ta yayınlanan Şevkat Yerimdar dizisinde canlandırdığı 'Niko' karakteriyle izleyicilerin beğenisini toplayan başarılı oyuncu Burak Demir, dizinin sezon sonu bölümüyle birlikte başka bir diziye transfer oldu.

Magazin 05-04-2018 20:41

Ünlü oyuncunun acı günü

Oyuncu Burak Demir'in babası vefat etti.

Magazin 28-07-2014 15:56