Burak Kalfa

Burak Kalfa

Burak Kalfa Haberleri

Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur'un sevgilisi bakın kimmiş! Müstakbel eşten iddialara yanıt! 'Resmi nikahtahtan sonra hesabımı kapatacağım...'

16 Eylül 2022'de nişanlandığı Burak Kalfa'dan geçtiğimiz ay olaylı bir şekilde ayrılan Tuğçe Tayfur, geçtiğimiz günlerde evleneceğini duyurdu. Yaptığı paylaşımlarla nikah hazırlıklarına başladığını belirten Tuğçe Tayfur müstakbel eşinin kim olduğunu ve nasıl tanıştıklarını anlatttı.

Magazin 12-08-2023 16:48

Eski nişanlısıyla davalık olmuştu! Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur evlilik hazırlığı yapıyor

Ferdi Tayfur ve Necla Nazır’ın kızları Tuğçe Tayfur, eski nişanlısı Burak Kalfa ile davalık olmuştu. Kendisine şantaj yapmakla suçladığı eski nişanlısı hakkında uzaklaştırma kararı da alan Tayfur, şimdilerde yeni bir aşka yelken açtı. Evlilik hazırlığı yapan Tuğçe Tayfur nikah hazırlıklarını sosyal medyada paylaştı.

Magazin 10-08-2023 16:52

Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur'un eski nişanlısı da suç duyurusunda bulundu! Burak Kalfa'nın açıklamaları şoke etti

Ferdi Tayfur ve Necla Nazır'ın kızı Tuğçe Tayfur, eski nişanlısı Burak Kalfa tarafından psikolojik ve fiziksel şiddete maruz kaldığını söyleyerek; eski nişanlısıyla ilgili uzaklaştırma kararı aldırmıştı. Burak Kalfa da Tuğçe Tayfur hakkında suç duyurusunda bulundu. Kalfa adliye önünde yaptığı açıklamalarla şoke etti.

Magazin 25-07-2023 12:23

Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur eski nişanlısından şiddet gördüğünü iddia etmişti! Burak Kalfa'dan açıklama geldi: ''Bu kuyruk acısını boş verin''

Ünlü şarkıcı Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur "Maneviyatım ağır basıyor" diyerek müziği bıraktığını duyurmasının ardından tesettüre girdiği haberleriyle sık sık gündem olmuştu. Geçtiğimiz aylarda nişanlısından ayrılan Tuğçe Tayfur bu kez nişanlısı hakkında şaşırtan açıklamalar yaptı ve nişanlısından şiddet gördüğünü iddia etmişti. Tayfur'un eski nişanlısı Burak Kalfa, söz konusu iddialarla ilgili açıklama yaptı.

Magazin 24-07-2023 16:37

Burak Kalfa

Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur'dan eski nişanlısı hakkında şok eden sözler! Eve kilitleyip yumrukladın

Ünlü şarkıcı Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur "Maneviyatım ağır basıyor" diyerek müziği bıraktığını duyurmasının ardından tesettüre girdiği haberleriyle gündem olmuştu. Geçtiğimiz aylarda nişanlısından ayrılan Tuğçe Tayfur bu kez nişanlısı hakkında şok eden itiraflarda bulundu. Şiddete maruz kaldığını dile getiren Tayfur, nişanlısı hakkında uzaklaştırma kararı aldı.

Magazin 19-07-2023 19:12

Sahneleri bırakıp tesettüre girmişti! Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur'dan evlilik açıklaması: Tarih belli oldu

Arabesk müziğin usta isimlerinden Ferdi Tayfur'un Necla Nazır'dan olan kızı Tuğçe Tayfur son günlerde açıklamaları ve özel hayatıyla gündemden düşüyor. "Maneviyatım ağır basıyor" diyerek müziği bırakan ünlü isimden evlilik açıklaması geldi.

Magazin 25-03-2023 12:31

2. Sayfa'nın konuğu Tuğçe Tayfur kimdir? Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur'un hayatı ve biyografisi!

Tuğçe Tayfur, 10 Ekim 2022 Pazartesi günü 2. Sayfa magazin programına konuk oldu. Ünlü isim, Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel'in sorularını yanıtlayıp magazin gündemini değerlendirdi. Ferdi Tayfur ile Necla Nazır'ın kızı olan ünlü şarkıcı, nişanlısı Burak Kalfa ile ayrılık yaşamış fakat çift geçtiğimiz günlerde barışmıştı. Peki, 2. Sayfa'nın konuğu Tuğçe Tayfur kimdir? İşte Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur'un hayatı, biyografisi ve müzik kariyerine ilişkin bilgiler...

Magazin 10-10-2022 10:38

2. Sayfa'nın konuğu Tuğçe Tayfur'un nişanlısı Burak Kalfa kimdir? Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur ve Burak Kalfa ne iş yapıyor?

Tuğçe Tayfur'un nişanlısı Burak Kalfa, ünlü şarkıcının 10 Ekim 2022 Pazartesi günü 2. Sayfa magazin programına konuk olması nedeniyle vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Ünlü isim programda Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel'in sorularını yanıtlayıp magazin gündemine ilişkin konuştu. Ferdi Tayfur ile Necla Nazır'ın kızı olan Tuğçe Tayfur, nişanlısıyla geçtiğimiz günlerde barışmıştı. Peki, 2. Sayfa'nın konuğu Tuğçe Tayfur'un nişanlısı Burak Kalfa kimdir? Burak Kalfa ne iş yapıyor?

Magazin 10-10-2022 10:36

Tuğçe Tayfur'un sevgilisi Burak Kalfa kimdir? Burak Kalfa ile Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur evleniyor mu?

Tuğçe Tayfur'un sevgilisi Burak Kalfa, ünlü şarkıcının 2. Sayfa programına konuk olması sebebiyle merak konusu oldu. Çift bir süre önce basın mensupları tarafından görüntülenmişti. Vatandaşlar, 2. Sayfa magazin programının ardından Tuğçe Tayfur'un sevgilisi Burak Kalfa kimdir? Burak Kalfa ile Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur evleniyor mu? soru ve konu başlıklarını araştırmaya başladı. İşte ünlü iş insanının hayatı ve biyografisi...

Magazin 06-05-2022 10:33

Tuğçe Tayfur kimdir? Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur ile Burak Kalfa evleniyor mu?

Tuğçe Tayfur, 6 Mayıs 2022 Cuma günü TV 8'de canlı olarak yayınlanan 2. Sayfa magazin programı sebebiyle günün en çok araştırılan isimleri arasında yer alıyor. Ferdi Tayfur'un kızı olan ünlü şarkıcı Burak Kalfa ile görüntülenmişti. Peki Tuğçe Tayfur kimdir? Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur ile Burak Kalfa evleniyor mu? İşte detaylar...

Magazin 06-05-2022 10:26