Burcu Denizer

Burcu Denizer

Burcu Denizer Haberleri

Yargı'nın yıldızı Kaan Urgancıoğlu baba oldu! Bebeğinin ismi bakın ne oldu

Kanal D'nin sevilen dizisi Yargı'da Ilgaz karakterine hayat veren Kaan Urgancıoğlu baba oldu. Urgancığlu ile bir süre aşk yaşayan Burcu Denizer Yunanistan'da sessiz sedasız evlenmişti. Taze evli çift oğullarını kucaklarına almanın mutluluğunu yaşadı.

Magazin 09-12-2023 17:14

Kaan Urgancıoğlu ile Burcu Denizer aniden evlenmişti! Bebeklerinin cinsiyeti belli oldu

Yargı dizisinde hayat verdiği Savcı Ilgaz karakteri ile büyük bir hayran kitlesine sahip olan Kaan Urgancıoğlu ve Burcu Denizer Yunanistan'da sessiz sedasız evlenmişti. Taze evli çiftten müjdeli haber geldi. Burcu Denizer, yaptığı paylaşımla hamile olduğunu duyurdu. Ünlü çiftin bebeklerinin cinsiyeti de belli oldu.

Magazin 18-08-2023 14:23

Yargı’nın yıldızı Kaan Urgancıoğlu baba mı oluyor? Eşi Burcu Denizer’in paylaşımı dikkat çekti

Yargı dizisinde hayat verdiği Ilgaz karakteriyle büyük beğeni toplayan Kaan Urgancıoğlu bir süredir Burcu Denizer ile beraberdi. Haziran ayında Atina'da evlenen çiftten kafaları karıştıran bir paylaşım geldi. Bu paylaşımın ardından Denizer'in hamile olduğu iddiası gündem oldu.

Magazin 05-08-2023 10:50

Kaan Urgancıoğlu'nun eşi Burcu Denizer kimdir, kaç yaşında? Burcu Denizer aslen nereli, ne iş yapıyor?

Kaan Urgancıoğlu'nun eşi Burcu Denizer'in kim olduğu merak ediliyor. Yargı dizisinde hayat verdiği Ilgaz karakteriyle büyük bir hayran kitlesine sahip olan Kaan Urgancıoğlu uzun süredir birliktelik yaşadığı Burcu Denizer ile evlendiği haberleri magazin gündemine bomba gibi düştü. Bu haberin ardından Burcu Denizer kimdir, kaç yaşında? Burcu Denizer aslen nereli, ne iş yapıyor? gibi soruların yanıtları yoğun bir şekilde araştırılmaya başlandı. İşte hakkında tüm bilgiler...

Magazin 21-06-2023 16:56

Burcu Denizer

Kaan Urgancıoğlu sır gibi sakladığı sevgilisini paylaştı! Fotoğraftaki o detay evlilik iddialarını güçlendirdi

Kanal D'nin sevilen dizisi Yargı'da Ilgaz karakterine hayat veren Kaan Urgancıoğlu sezon finaliyle damga vurmuştu. Bir süredir Burcu Denizer ile aşk yaşayan Kaan Urgancıoğlu hakkında sosyal medyada evlilik iddiaları dönüyordu. Kaan Urgancıoğlu'nun Instagram hesabında sevgilisini paylaşmasının ardından o detay dikkatlerden kaçmadı.

Magazin 05-06-2023 18:58

Yargı'nın savcısı Kaan Urgancıoğlu ve Burcu Denizer sevgili mi? Burcu Denizer kimdir, Kaan Urgancıoğlu ile aşk mı yaşıyor?

Yargı'nın savcısı Kaan Urgancıoğlu ve Burcu Denizer'in sevgili oldukları iddia edildi. Tam 8 yıldır meslektaşı Zeynep Oymak ile sevgili olan ünlü oyuncu gündem oldu. Peki Yargı'nın savcısı Kaan Urgancıoğlu ve Burcu Denizer sevgili mi? Burcu Denizer kimdir, Kaan Urgancıoğlu ile aşk mı yaşıyor? İşte merak edilen soruların yanıtı...

Magazin 29-07-2022 12:31