Burcu Köksal Haberleri

CHP’li başkan Burcu Köksal harekete geçti! Hepsini tek tek kendi elleriyle mühürledi

AK Parti’den CHP’ye geçen Afyonkarahisar’ın yeni başkanı Burcu Köksal’ın ilk adımlarından biri sığınmacılara yönelik oldu. CHP'li başkan Köksal, kentte sığınmacılara ait olduğu tespit edilen iş yerlerini ruhsatları olmadığı gerekçesiyle mühürledi. Köksal, konuyla ilgili sosyal medya mesajında "Sığınmacıları güzel Afyonkarahisar’ımızdan amasız, fakatsız, lakinsiz göndereceğiz" ifadelerini kullandı.

Haber 20-04-2024 07:44

Burcu Köksal, Afyonkarahisar Belediyesi'nde 'böcek' taraması yaptırdığını açıkladı: Her yerde kamera, böcek var

31 Mart yerel seçimlerinde yüzde 50,73 oy alarak CHP'den Afyonkarahisar Belediye Başkanı seçilen Burcu Köksal'ın son açıklamaları gündem oldu. Belediye binasında böcek taraması yaptırdığını söyleyen Köksal, "Her yerde kamera, böcek var. Prizlerin altına koymuşlar. İçeriye ekip soktuk. Bizim katı olduğu gibi tarayacaklar" ifadelerini kullandı.

Haber 17-04-2024 19:14

'DEM Parti' sözleri nedeniyle İmamoğlu'yla gerginlik yaşan Burcu Köksal'dan coşkulu başlangıç! Bağıra bağıra andımızı okudu

31 Mart seçimleri yerini zafer kutlamalarına bıraktı. CHP birçok ilde birinci parti oldu. Bunlardan biri de seçim sürecinde DEM Parti sözleri nedeniyle İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'yla kriz yaşayan Afyonkarahisar Adayı Burcu Köksal'dı. Seçimi kazanan Köksal zafer konuşmasında mikrofonu eline alarak bağıra bağıra andımızı okudu.

Haber 01-04-2024 12:03

İmamoğlu'nun 'kendine başka parti bulacak' dediği CHP'li Burcu Köksal Afyonkarahisar'da fark attı

31 Mart gecesinden sürpriz sonuçlar geldi. Seçime CHP'nin başarısı damga vururken Ekrem İmamoğlu'nun, 'Ya kendine başka bir iş bulacak ya da başka parti bulacak' dediği Afyonkarahisar CHP adayı Burcu Köksal'ın ne kadar oy alacağı merak ediliyordu. Resmi olmayan sonuçlara göre Köksal fark atarak seçimlerde yarışı kazandı.

Haber 31-03-2024 23:28

Burcu Köksal

Burcu Köksal Hakkındaki Haberler Mynet'te. Burcu Köksal Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Burcu Köksal'ın DEM Parti çıkışından sonra... CHP'li Balıkesir adayı Ahmet Akın'dan çok konuşulacak sözler: O şerefsizlere yakın değilim hiç bir zaman da olmam

CHP Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal'ın DEM Parti çıkışının yankıları sürerken, CHP'li bir başka adaydan da çok konuşulacak açıklamalar geldi. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ahmet Akın, "Vatanına şaşırmış, kudurmuş şekilde hainlik yapan, hain terör örgütü PKK'ya, onun yandaşlarına, ondan beslenenlere, onun yolundan giden şerefsizlere de yakın değilim. Hiçbir zaman da yakın olmadım" diye konuştu.

Haber 19-03-2024 14:00

CHP'deki 'Burcu Köksal' tartışmalarına isim vermeden Mansur Yavaş da katıldı! Noktayı koydu: Teröre bulaşmamış herkesin oyuna talibiz!

CHP'deki 'Burcu Köksal' kriziyle ilgili İstanbul Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan sonra Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'tan da açıklama geldi. Köksal'ın "Seçildiğimde belediyenin kapıları DEM Parti hariç her siyasi partiye açık olacak" ifadelerine göndermede bulunan Yavaş, "Biz rozetimizi çıkarıp çalışmalara başlayacağız. Biz Ankara'da elini teröre bulaştırmamış herkesin oyuna talibiz" diye konuştu.

Haber 09-03-2024 15:15

CHP lideri Özgür Özel'den canlı yayında 'Burcu Köksal' açıklaması: Ben Ekrem Bey tarzı bir şey söylesem ipler kopar

CHP lideri Özgür Özel, Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Burcu Köksal'ın DEM Parti tepkisi ve Ekrem İmamoğlu'nun açıklamasının ardından canlı yayında dikkat çeken açıklamalar yaptı. Özel, Köksal'ın sözleri için "Konuşma sırasında fark etsem, düzeltme yapardım" dedi. Özgür Özel "Ben Ekrem Bey tarzı bir şey söylesem Burcu hanımla ipler kopar. Sonuçta Afyon'da iyi gidiyor. Her yönüyle kritik bir yerde seçimi alıyoruz. Burada bir yol kazası olmuş." ifadelerini kullandı.

Haber 08-03-2024 23:26

Sözleri gündem oldu, geri adım atmadı! Burcu Köksal'dan yeni DEM Parti ve HÜDA PAR çıkışı: 'Tavrım nettir'

CHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Burcu Köksal'ın sözleri siyasette tartışma konusu oldu. Özgür Özel'in 'yanlış anlaşılma' dediği, Ekrem İmamoğlu'nun 'kendine başka parti bulsun' diyerek tepki gösterdiği Köksal'dan yeni açıklama geldi. Köksal, "Belediye başkanı olduğumda belediyeyi DEM ve HÜDA Partisi ile yönetmeyeceğim. Afyonkarahisar ittifakında DEM ve HÜDA PAR partileri yoktur. Hiç kimse cümlelerimi kesip biçip, evirip çevirip başka anlamlar çıkarmaya çalışmasın. Tavrım nettir" dedi.

Haber 08-03-2024 17:30

Fatih Portakal, iddiasıyla Kılıçdaroğlu'nu çileden çıkarttı: Alçakça iftira! Kepazelik, çukurluk!

CHP'li milletvekili Burcu Köksal beklenmedik 'DEM Parti' çıkışıyla tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Gündemi hızla değiştiren sözler, Fatih Portakal'ın "Talimat Kemal Kılıçdaroğlu'ndandır" iddiasıyla devam etti. Kılıçdaroğlu bu iddiayı öfkeyle karşıladı, sessizliğini bozarken açtı ağzını yumdu gözünü! Portakal'a çok sert sözlerle yüklenen Kılıçdaroğlu "İspatlayamam ama" diyerek ağız dolusu iftira atmak bırak gazeteciliği, insanlık değildir. Kepazeliktir! Çukurluktur!" ifadelerini kullandı.

Haber 08-03-2024 16:13

Portakal'dan gündem olacak çıkış! 'Talimatı Kılıçdaroğlu verdi' dedi, görüntü paylaşıp vurguladı: Bak bu kadar net konuşuyorum

Seçimlere artık sayılı günler kala CHP'de gündem bir anda Afyonkarahisar adayı Burcu Köksal oldu. DEM Partililerle ilgili sözleri tartışma yaratan Köksal'la ilgili hem Ekrem İmamoğlu hem CHP'den ayrı ayrı açıklamalar geldi. Gazeteci Fatih Portakal'da gündemine Köksal'ı aldı. Eski CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na yakınlığını vurgulayan Köksal'la ilgili bir görüntü paylaşan Portakal, 'Kanıtlayamam ama talimatı Kılıçdaroğlu'ndan aldığını düşünüyorum' dedi. İşte gündem olan çıkışın detayları...

Haber 08-03-2024 07:08

'İmamoğlu başka parti bul' demişti! Ümit Özdağ 'randevu talep etti' dedi, Köksal yalanladı

CHP'de yaşanan DEM Parti krizi devam ediyor. Afyonkarahisar Belediye Başkanı Adayı Burcu Köksal'ın DEM Parti ile ilgili sözleri üzerine İBB Adayı Ekrem İmamoğlu, "Kendine ya başka bir iş ya da başka bir parti bul" demişti. Bu sözlerin ardından Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ Burcu Köksal'ın partiden randevu talep ettiğini iddia etti. Ancak Köksal daha sonra bu iddiaları yalanladı.

Haber 07-03-2024 17:03

DEM Parti sözleri ortalığı karıştırdı! CHP'den Burcu Köksal açıklaması

CHP'nin Afyonkarahisar adayı Burcu Köksal'ın DEM Parti'ye yönelik sözleri ortalığı karıştırdı. CHP'den konuyla ilgili yazılı açıklama geldi. Açıklamada, "Belediyelerimizin kapıları dün olduğu gibi bugün de herkese sonuna kadar açık olacak, tek bir yurttaşımız dahi kimlikleri nedeniyle haklarından ve kamu hizmetlerinden yoksun bırakılmayacaktır" denildi.

Haber 07-03-2024 16:30

Özgür Özel 'Dili sürçtü' dedi, Burcu Köksal ise frene basmamıştı! İmamoğlu'ndan Afyon adayına 'DEM' tepkisi: Kendine başka bir parti bul!

Afyonkarahisar Belediyesi'nin kapılarını DEM Parti'ye kapatacağını açıklayan CHP adayı Burcu Köksal'ın sözlerine İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan çok sert tepki geldi. Geri adım atmayan Köksal için dikkat çeken ifadeler kullanan İmamoğlu "İnsan ayırt etmemek her şeyin önünde. Ben CHP'liyim ama bu partililere değil bu şehrin her insanına hizmet ediyorum. Şu partililer hariç şunlarla görüşürüm diyen ya kendine başka bir iş bulacak ya da başka bir parti bulacak!" diye konuştu.

Haber 07-03-2024 12:22

'Dışarı' sloganları yükseldi, ortalık karıştı! CHP'li Burcu Köksal baygınlık geçirdi: Beni partiden kazıyacakmışsınız...

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanlığı seçiminde ortalık karıştı. Yaşanan gerginlik sırasında 'Köksal dışarı' sloganlarının atıldığı duyulurken, CHP Grup Başkanvekili Burcu Köksal, baygınlık geçirdi. Köksal salondan partililerin yardımıyla çıkartıldı.

Haber 13-09-2023 11:58

Asgari ücretten vergi kesilmemesi çağrısı

CHP Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal: - "Asgari ücretlilerden vergi kesintisi yapılmaması gerekiyor. Türkiye'de gider gösteremeyen, Gelir Vergisi ödemek zorunda olan, muafiyet ve istisnalardan yararlanamayan tek gelir grubu ücretlilerdir"

Haber 26-12-2018 11:09

Kamudan ihraç edilenler

CHP Afyonkarahisar Milletvekili Köksal: "FETÖ ile bağlantılı oldukları iddiası ile işlerini kaybeden ancak daha sonra adli makamlarda yargılanıp beraat eden veya takipsizlik kararı alan mağdurların mağduriyetine artık AKP iktidarının kulak vermesini istiyoruz"

Haber 11-04-2018 16:04

TBMM Genel Kurulu

Kürsüye baret takarak çıkan ve getirdiği şeker pancarını gösteren CHP'li Köksal: - "Ülkemde, tarlamda, soframda GDO, nişasta bazlı şeker istemiyorum"

Haber 28-03-2018 16:26

CHP Uşak Milletvekili Yalım:

"Şeker fabrikaları milletindir, satılmaması gerekir"

Haber 21-02-2018 12:56