Büyük Boy Valiz Haberleri

Seyahatlerinizin vazgeçilmezi olacak! Biggdesign Cats Sarı 3'lü Valiz Seti'nde %40 indirim

Seyahatlerinde şıklık ve kaliteyi yakalamak isteyenler buraya! Hoş tasarımı ve dayanıklılığıyla öne çıkan Biggdesign Cats Sarı 3'lü Valiz Seti %40 indirimle sizi bekliyor. Moda ve fonksiyonelliği bir arada sunan bu valiz seti, seyahatlerinize şıklık katarken aynı zamanda dayanıklılığıyla da güven veriyor. Günün Fırsatları'ndan şimdi yararlanın, seyahatlerde stilinizi yansıtın.

Haber 06-02-2024 14:21

Eskiyen valizinize Elveda! yeni valizinize Merhaba! deyin! Yeni yol arkadaşınız olmaya aday birbirinden kaliteli valiz çeşitleri

Seyahat etmek, hayatın en keyifli ve öğretici deneyimlerinden biridir. Bu serüveni daha konforlu kılmak için yanınızda taşıdığınız eşyaların güvenliği de son derece önemli. Biz de yolculuklarınızda şıklığı ve dayanıklılığı bir arada sunan birbirinden kaliteli valiz modellerini sizler için derledik. Eskiyen valizinize "Elveda!" ve yeni yol arkadaşınıza "Merhaba!" demenin tam zamanı olduğunu düşünüyorsanız gelin, sizi her anlamda tatmin edecek 10 fonksiyonel valiz çeşidine birlikte göz atalım!

Haber 25-12-2023 13:36

Bir valiz fiyatına üç valize sahip olun! Çok satan valiz setini sizin için inceledik

Seyahatlerinizde sizi yarı yolda bırakmayacak kaliteli bir valize ihtiyacınız varsa harika bir öneriyle karşınızdayız: Cambridge Polo Club Abs Tokyo 3'lü Bavul Seti, Amazon'un Prime üyelerine özel fırsatları kapsamında indirime girdi! 1000 TL üzeri indirimle satışa sunulan set, çok satanlar listesinde de birinci sırada! Beklemeden, hemen harekete geçin ve kaliteli bir valiz setine indirimli sahip olmanın keyfini yaşayın!

Haber 20-12-2023 16:48

Fiyatı 1994 TL'ye düştü! Pierre Cardin valizde büyük fırsat

Yolculuklarda stil ve konforun bir arada olduğu Pierre Cardin 04PC4200 Valiz şimdi büyük indirimle sizi bekliyor! İçerisindeki özel bölmeleri ve dayanıklı malzemesi sayesinde seyahatinizi daha düzenli ve güvenli bir hale getiren bu valiz için acele edin ve yolculuklarınıza şıklık katın!

Haber 24-07-2023 15:46

Büyük Boy Valiz

Büyük Boy Valiz Hakkındaki Haberler Mynet'te. Büyük Boy Valiz Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Seyahat severleri sevindiren fırsat: Valiz ve sırt çantalarında Prime Day indirimi

Çok sık seyahat ediyor ve bu sebeple de dayanıklı ve kaliteli bir valize veya çantaya ihtiyaç duyuyorsanız size harika bir haberimiz var! Amazon'un Prime Day indirimlerinde ihtiyaçlarınıza ve bütçenize uygun birbirinden güzel valiz modellerini bulabilirsiniz. 17 Temmuz'a kadar devam edecek bu büyük kampanyayı kaçırmamanızı ve sizin için bir araya getirdiğimiz valizler arasından bir seçim yapmanızı öneririz.

Haber 14-07-2023 09:25

En iyi seyahat arkadaşı! Biggdesign Cats Kırmızı 3'lü Valiz Seti'nde %40 indirim

Seyahatlerinde şıklık ve kaliteyi yakalamak isteyenler buraya! Hoş tasarımı ve kalitesiyle öne çıkan Biggdesign Cats Kırmızı 3'lü Valiz Seti'nde %40 indirim sizi bekliyor! Moda ve fonksiyonelliği bir arada sunan bu valizler, seyahatlerinize şıklık katarken aynı zamanda dayanıklılığıyla da güven veriyor. Okula ve Şehre Dönüş fırsatları kapsamındaki indirimlerden şimdi yararlanın, seyahatlerde stilinizi yansıtın.

Haber 13-06-2023 11:14

Pierre Cardin, Benetton, Biggdesign... Seyahatlerinizi renklendirecek valiz ve çantalarda %70'e varan indirim

Seyahatlerinizi renklendirecek, kombinlerinizi tamamlayacak birbirinden kaliteli sırt çantaları, valizler ve bilgisayar çantalarında %70'e varan indirimler başladı. Pierre Cardin, United Colors of Benetton ve Biggdesign marka çantaları keşfetmek için acele edin. İndirimdeki modelleri sizin için seçtik. İşte detaylar!

Haber 28-05-2023 23:43

Seyahatlerinize şıklık katacak valizlerde %50 indirim! Bu fırsat kaçmaz

Seyahatlerinde şıklık ve kaliteyi yakalamak isteyenler buraya! Hoş tasarımı ve kalitesiyle öne çıkan Biggdesign valizlerde %50'ye varan indirim sizi bekliyor! Moda ve fonksiyonelliği bir arada sunan Biggdesign valizler, seyahatlerinize şıklık katarken aynı zamanda dayanıklılığıyla da güven veriyor. Şimdi alın, seyahatlerde stilinizi yansıtın.

Haber 13-03-2023 15:58

Hem iş seyahatinde hem tatillerde kullanabileceğiniz en uygun ve iyi valiz setleri

Hem iş seyahatlerinde hem tatillerinizde kullanabileceğiniz dayanıklı ve uzun ömürlü bir valiz setine mi ihtiyacınız var? Cevabınız "Evet." ise doğru yerdesiniz. Valiz seti ikili modellerden dörtlü setlere, kumaş tasarımlardan ABS materyalden üretilen seçeneklere kadar birçok modelle karşınızdayız! İhtiyacınıza ve bütçenize en uygun ürünü bulmak için listelediğimiz valiz setlerine göz atmaya ne dersiniz?

Haber 28-10-2022 16:29