Büyükşen Cinayeti Haberleri

Türkiye günlerce bu cinayeti konuşmuştu! Mahkeme son noktayı koydu...Sen aslansın yaparsın

Türkiye, 2018 yılının eylül ayında işlenen Necla-Metin Büyükşen cinayetini günlerce konuşmuştu. Televizyon programlarına konu olan dehşetle ilgili ortaya çıkan detaylar herkesin kanını dondurmuştu. Cinayeti azmettiren ve işleyen hakkında 2 kere müebbet hapis cezası verilmişti. Son yaşanan gelişmede ise Konya Bölge Adliye Mahkemesi 1. Ceza Dairesi hapis cezalarını onadı.

Haber 05-12-2023 19:29

Büyükşen cinayetinde gerekçeli kararda şoke eden detaylar ortaya çıktı: 'Sen aslansın yaparsın'

Türkiye’nin konuştuğu Büyükşen cinayeti davasında önemli gelişmeler yaşandı. Konya'da, 5 yıl önce evlerindeyken yanlış adrese girilmesi sonucu öldürülen Necla (54) ve Metin Büyükşen (55) davasında katil ve azmettiricilerine verilen 2'şer kez müebbet hapis cezasının gerekçeli kararı açıklandı. Kararda azmettirici Abdullah Başdemir'in sevgilisi Esra Taş'a 'Adamlarımı gönderdim, için rahat olsun ben onları öldürttüm' dediği ortaya çıktı.

Haber 06-06-2023 08:42

Türkiye'nin konuştuğu Büyükşen çifti cinayeti davasında yeni gelişme! Karar açıklandı

Konya'da, 4,5 yıl önce yanlış adrese girilip Necla ve Metin Büyükşen çiftinin öldürülmesiyle ilgili davada, azmettirici olduğu iddiasıyla tutuklanan Esra Taş ve sevgilisi Abdullah Başdemir ile cinayeti işlediği öne sürülen Ertuğrul Çelik 2'şer kez müebbet hapis cezasına çarptırıldı. Tutuksuz sanık Zekeriya Okşen ise, delil yetersizliğinden beraat etti.

Haber 05-05-2023 19:14

Büyükşen cinayetinde söz alan tutuklu sanık: Konya'nın tapusunu da verseler bu 2 kişi için kimseyi öldürmem

Konya'da, 4 yıl önce yanlış adrese girilip Necla ve Metin Büyükşen çiftinin öldürülmesiyle ilgili azmettirici olduğu iddiasıyla tutuklanan E.T. ile sevgilisi A.B. cinayeti işlediği öne sürülen E.Ç. ve yardım ettiği belirtilen tutuksuz Z.O.'nun yargılandığı duruşmada tanıklar dinlendi. E.Ç., ''Ben bu 2 kişi için kimseyi öldürmem. Konya'nın tapusunu verseler de kimseyi öldürmem. Ben suçsuzum'' derken, tutuklu sanık E.T. de ''Psikolojim bozuldu. Tahliyemi talep ediyorum'' ifadelerini kullandı.

Haber 09-12-2022 17:11

Diğer Haber Etiketleri

Büyükşen Cinayeti

Büyükşen Cinayeti Hakkındaki Haberler Mynet'te. Büyükşen Cinayeti Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Büyükşen çifti cinayetinin bir numaralı zanlısıydı! Kardeşleri mahkemede konuştu: 'Onları ben öldürttüm...'

Konya'da 4 yıl önce adresin karıştırılması sonucu evlerine girilip yanlışlıkla öldürülen Necla (54) ve Metin Büyükşen (55) çifti cinayeti ile ilgili yargılamaya devam edildi. Olayın bir numaralı zanlısı olan Abdullah Başdemir'in piknik yaptıkları sırada, 'Onları ben öldürttüm' dediği iddia edilmişti. Başdemir'in olay gecesi piknikte yanında olduğu öne sürülen 2 kardeşi de mahkemede tanık olarak dinlendi. Tanıkların ikisi de kardeşlerinin öyle bir sözü olmadığını dile getirdi. İşte detaylar...

Haber 25-10-2022 17:56

Büyükşen çifti cinayetinde kan donduran ifadeler! 'Ben onları öldürttüm', 'Sen aslansın, yaparsın'

Konya'da komşularının adresine benzetilerek 4 yıl önce yanlışlıkla öldürülen Necla Büyükşen (54) ve Metin Büyükşen (55) cinayetinde sanıkların yargılanmasına devam edildi. Azmettirici olduğu iddiasıyla tutuklu bulunan Esra Taş'ın, olay saati birlikte piknik yaptıkları arkadaşı Hatice Nur B. de tanıklar arasında yer aldı. Hatice Nur B. mahkemedeki ifadesinde, "Esra ve Abdullah aralarında konuşurken Abdullah 'Ben onları öldürttüm' dedi. Esra da 'Sen aslansın, yaparsın' dedi" ifadelerini kullandı.

Haber 24-10-2022 17:46

Büyükşen çifti cinayetinin sanıkları tek tek konuştu! 'Helva hazır, yağ hazır, Ertuğrul gel şeker ol'

Konya 5. Ağır Ceza Mahkemesince görülen Büyükşen cinayeti davasında, tutuklu sanıklar Ertuğrul Çetin, Abdullah Başdemir ve Esra Taş ile tutuksuz yargılanan Zekeriya Okşen ve taraf avukatları katıldı. Katil zanlısı olduğu iddia edilen sanık Ertuğrul Çelik, ''Büşra beni göz torbalarımdan tanıdı. Ben cinayet işlemedim. İşleyemem. Sürekli birilerini suçladılar. Ben 5 yılda hiç mi yaşlanmadım? Nasıl tanıdı beni? Bildiğin bana 'helva hazır, yağ hazır, Ertuğrul gel şeker ol' dediler'' şeklinde konuştu.

Haber 21-09-2022 18:04

Türkiye, Büyükşen cinayetini konuşmuştu! Zanlılar hakim karşısında... 'Savcının ağzı bağlansın'

2018 yılında Konya'da gerçekleşen cinayette Metin ve Necla Büyükşen çifti cinayete kurban gitmişti. Büyükşen çiftinin soruşturmasında 3’ü tutuklu 4 sanık bugün ilk kez hakim karşısına çıkarılacak. Esra Taş'ın tutuklu bulunduğu cezaevinden ailesiyle yaptığı telefon görüşmesinde, annesi D.T.'ye ölen bir kişinin çenesine bağlanan bezi alıp, mahkeme günü 'Hakimin ağzı bağlansın, savcının ağzı bağlansın' diyerek dua etmesini söylediği kaydedilmişti.

Haber 21-09-2022 10:31