Çağan Atakan Arslan Haberleri

Survivor Avatar Atakan'ın eşi Serap Korkmaz deniz kenarından mini elbisesiyle poz verdi!

Asıl ününü Survivor programıyla elde eden sporcu Çağan Atakan Arslan, eşi Serap Korkmaz ile gündeme gelmeye devam ediyor. Son zamanlarda sosyal medya fenomenlerinden biri haline gelen Serap Korkmaz, tatilden pozlarını sevenleriyle paylaşmayı ihmal etmiyor.

Magazin 27-08-2022 00:18

Survivor Avatar Atakan'dan duygu yüklü paylaşım! Acun abi adımı açıkladığında...

Survivor 2016 sezonunda şampiyon olan Avatar Atakan, macerasını Survivor All Star 2022 ile devam ettirmişti. Survivor ile geniş bir kitleye ulaşan Avatar Atakan, Survivor 2022'den 9. olarak ayrıldı. Evine ve sevenlerine kavuşan eski yarışmacı, duygu yüklü paylaşımda bulundu.

Magazin 28-06-2022 10:49

Survivor kim elendi, kim gitti? 14 Haziran Survivor SMS sıralaması sonuçları ve elenen isim

Survivor'da kim elendi sorusunun yanıtı dün akşam yanıt buldu. Survivor 2022 All Star yarışmasında bu hafta oynanan dokunulmazlık oyunları sonrasında eleme adayları belli olmuştu. Dün akşam yapılan ada konseyinde eleme adaylarından Atakan, Hikmet, Nisa veOgeday'ın SMS oy sıralaması sonuçları açıklandı ve veda eden isim belli oldu. Peki, Survivor'da kim elendi, kim gitti? 14 Haziran Survivor SMS sıralaması sonuçları ve elenen isim.

Magazin 15-06-2022 09:26

Survivor'da kim elendi, kim gitti? Sms oylaması sonuçları açıklandı! İşte 14 Haziran Survivor 2022 All Star'da elenen yarışmacı

Survivor All Star'da bu hafta elenen yarışmacı belli oldu. Survivor'ın 14 Haziran Salı akşamı yayınlanan bölümünde eleme heyecanı yaşandı. Survivor'da elemeye kalan isimler Atakan, Hikmet, Ogeday ve Nisa oldu. Survivor'da sms oylaması sonuçlarına göre, en az oyu alan yarışmacı Dominik macerasına veda etti. Peki Survivor'dan kim gitti? İşte Survivor All Star'dan elenen yarışmacı...

Magazin 14-06-2022 23:41

Çağan Atakan Arslan

Çağan Atakan Arslan Hakkındaki Haberler Mynet'te. Çağan Atakan Arslan Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Survivor Avatar Atakan'ın eşi Serap Korkmaz mini şortlu pozuyla Instagram'ı salladı! Bu nasıl bir coolluk

Survivor Avatar Atakan'ın eşi Serap Korkmaz da, Survivor 2022 All Star başladığından beri en çok takip edilen isimler arasında yer aldı. Paylaşımlarıyla çok sayıda beğeni alan Serap Korkmaz, mini şortuyla gündemde yer aldı.

Magazin 14-06-2022 14:29

Survivor eleme adayı kim oldu? 13 Haziran Survivor'da dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

Survivor'da eleme adayı kim oldu sorusunun yanıtı, dün akşam oynanan haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu sonrasında sorgulanmaya başladı. Kırmızı ve mavi takım yarışmacıları dün akşam nefes kesen bir dokunulmazlık mücadelesine çıktı. Takımlarından eleme adayı çıkarmamak için mücadele eden yarışmacılar zorlu anlar yaşadı. Peki, Survivor eleme adayı kim oldu? 13 Haziran Survivor'da dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

Magazin 14-06-2022 09:38

Survivor'da eleme adayı belli oldu mu? 13 Haziran Survivor'da eleme adayı kim oldu?

Survivor'da oynanan dokunulmazlık oyunlarının ardından kaybeden taraf, eleme potası için isim belirlemek zorunda kalıyor. Bilindiği üzere Survivor'dan elenen son isim, Evrim Keklik'in ardından Anıl Berk Baki olmuştu. Peki Survivor'da eleme adayı belli oldu mu? 13 Haziran Survivor'da eleme adayı kim oldu? İşte detaylar...

Magazin 14-06-2022 00:41

Survivor Avatar Atakan'ın eşi Serap Korkmaz mini etekli poz verdi!

Survivor 2022 All Star yarışmasının en iddialı yarışmacılarından biri olan Avatar Atakan, performansı ve ada yaşantısının yanı sıra özel hayatıyla da gündemdeki yerini koruyor. Avatar Atakan'ın eşi Serap Korkmaz, Instagram pozlarıyla gündeme geliyor.

Magazin 07-06-2022 23:13

Survivor'da böyle kavga görülmedi! Atakan ve Adem kavgası olaylı bitti, Gelir vururum

Survivor All Star 2022'nin 6 Haziran akşamında yayınlanan yeni bölümünde, Survivor programına damga vuran anlar yaşandı. Ortak engellerle kızışan rekabet, Adem ve Atakan'ı birbirine düşürdü. Adem ve Atakan mücadelesinde Atakan'ın, Adem'e yaptığı temas, gündeme oturmuştu. Bu temas nedeniyle iki takımda da tansiyon bir hayli yükseldi. İşte ayrıntılar...

Magazin 06-06-2022 23:22

Survivor Barış Murat Yağcı'dan olay yaratan Adem ve Atakan yorumu! Açığa çıkması iyi oldu

Survivor 2022 All Star yarışmasında gösterdiği performans ve ada hayatındaki tartışmalarıyla herkes tarafından tanınan Barış Murat Yağcı, elendikten sonra yaptığı paylaşımlarla adından söz ettirmeye devam ediyor. Son olarak Survivor fragmanında yaşanan Adem ve Atakan kavgasına ilişkin gelen soruya yanıt veren Yağcı, sözleriyle dikkat çekti.

Magazin 06-06-2022 10:26

Survivor Atakan diskalifiye mi olacak? Survivor Atakan ve Adem kavga nedeniyle ne ceza alacak?

Survivor Atakan ve Adem oyun alanında birbirine girdi. Yarışmacılar araya girerek olayın büyümesini engelledi. Tartışma, Atakan'ın oyun sırasında yaptığı skandal davranış nedeniyle yaşandı. Bu nedenle yarışmacının diskalifiye edilip edilmeyeceği merak konusu oldu. Peki Survivor Atakan diskalifiye mi olacak? İşte Survivor All Star 2022'nin yeni bölümü ile ilgili detaylar...

Magazin 06-06-2022 09:17

Survivor Adem ve Atakan birbirine girdi! İki dövüşçü kapıştı: Ben sana vurursam görürsün bak!

Survivor Adem ve Atakan, oyun alanında birbirine girdi. 2 hafta önce dokunulmazlık oyunu esnasında, sevinç gösterisi sonrası tartışma yaşayan iki yarışmacı, bu kez de Atakan'ın skandal davranışı nedeniyle tartıştı. Adem, Atakan'a dönerek "Ben sana vurursam görürsün bak!" deyince oyun alanı bir anda karıştı. İşte Survivor All Star 2022'de Adem ve Atakan arasında yaşananlar...

Magazin 06-06-2022 08:10

Survivor yarışmacıları birbirine girdi! Anıl Berk Baki sonunda patladı: Canıma tak etti artık! Patlamaya hazır bombaymış gibi...

Survivor All Star 2022'de finale adım adım yaklaşılırken yarışmacılar arasındaki gerginlik had safhalara ulaştı. Konseyde Avatar Atakan'ın bir şey söylediğini ifade edip ondan hesap soran Anıl Berk Baki, duyum aldığı yarışmacıların konuşmaması üzerine yalnız kalmıştı. Gerginlik halen sürüyor. Survivor Anıl haftanın dördüncü dokunulmazlık oyununda yarışmacı arkadaşlarına tepki gösterdi. Genç yarışmacı "Patlamaya hazır bombaymış gibi muamele yapılıyor. Bu artık canıma tak etti" dedi.

Magazin 31-05-2022 08:44

Survivor Atakan sinirlendi! Survivor All Star'da dedikodu kazanı kaynıyor! Bir deli kuyuya bir taş atar, kırk akıllı çıkaramaz!

Survivor Atakan ile Anıl Berk Baki arasında ipler gerildi. Konseyde, arkadaşlarının hatırlattığını belirtip Avatar Atakan'ın bir şey söylediğini ifade eden Anıl Berk Baki ortamın bir anda gerilmesine neden oldu. Atakan'ın "Tavır değiştireceksen sen bilirsin demiştim" sözü üzerine, Anıl Berk Baki onu bu kadar mı diye sorgulayınca Atakan sert konuştu. İşte detaylar...

Magazin 30-05-2022 09:08

Survivor'da Adem ve Atakan'ın kavgası olay yarattı! İki dövüşçüden olay sözler: Seni üzerim...

Survivor 2022 All Star'da heyecan tüm hızıyla sürmeye devam ederken, parkurda yaşanan gerginliklerde olay yaratmaya devam ediyor. Survivor'da dün akşam oynanan dokunulmazlık oyunu esnasında, Adem'in yaptığı sevinç gösterisinin ardından Atakan ve Adem arasında yaşanan tartışma olay yarattı. Atakan'ın Adem'e söylediği lafların ardından iki yarışmacı birbirine girdi.

Magazin 23-05-2022 11:14

Survivor Avatar Atakan'ın eşi Serap Korkmaz'dan 2. çocuk itirafı! Bir çocuk daha düşünüyor musunuz?

Serap Korkmaz ile Çağan Atakan Aslan 2017 yılında evlendi. İkilinin bu evlilikten Leon Aslan Arslan adında bir erkek çocuğu bulunuyor. Son zamanlarda sosyal medyada popüler isimlerden biri olan Serap Korkmaz, takipçilerinin sorularını yanıtladı.

Magazin 17-05-2022 17:14

Survivor Avatar Atakan'ın eşi derin yırtmacıyla poz verdi! Aslan güzelliğini senden almış

Survivor'un hırslı yarışmacılarından biri olan Avatar Atakan Survivor'da 2016 sezonunda şampiyon olmuştu. Survivor programı ile ün kazanan Atakan Arslan, 'Avatar Atakan' adıyla da biliniyor. Avatar Atakan'ın eşi, sosyal medya pozlarıyla dikkat çekiyor.

Magazin 05-05-2022 01:40

Survivor Avatar Atakan'ın eşi Serap Korkmaz dar elbisesiyle paylaşım yaptı! Karın kasları dikkat çekti

Survivor Avatar Atakan'ın eşi Serap Korkmaz son zamanların popüler isimlerinden biri haline geldi. Bir çocuk annesi Serap Korkmaz, fiziğiyle görenleri büyüledi.

Magazin 28-04-2022 23:12

Survivor Avatar Atakan'ın eşi Serap Korkmaz mini şortlu poz verdi! Gözlerimiz kamaştı

Survivor programı ile adını geniş kitlelere duyuran sporcu Çağan Atakan Arslan, Survivor 2022 All Star programında mücadele veriyor. Çağan Atakan Arslan'ın 2017'de hayatını birleştirdiği eşi Serap Korkmaz, Instagram'da cesur pozlar veriyor.

Magazin 25-04-2022 21:14

Survivor Avatar Atakan'ın eşi Serap Korkmaz göğüs dekolteli pozuyla tozu dumana kattı

Survivor 2022 All Star'ın popüler yarışmacılarından olan Avatar Atakan, 2017 yılında Serap Korkmaz ile hayatını birleştirdi. Son zamanlarda tarzıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Serap Korkmaz, göğüs dekolteli pozunu paylaştı.

Magazin 18-04-2022 22:26

Semih Öztürk Hikmet'in Atakan'a hareketini görünce... Görünce benim bile sinirim bozuldu...

Survivor dokunulmazlık oyununda Atakan ve Hikmet arasında tansiyon yükseldi. Hikmet'in topu Atakan'ın kafasına attığını gören Semih Öztürk yine kendini tutamadı. Sezon ortasında Survivor Ekstra programından ayrılan ve eşinin paylaşımı yüzünden kovulduğu iddia edilen Semih'ten yorum gecikmedi.

Magazin 12-04-2022 10:26

Survivor Avatar Atakan'ın eşi Serap Korkmaz dekoltesiyle büyüledi! Atakan abimiz görmesin

Survivor All Star 2022'de Ünlüler takımında yarışan Avatar Atakan'ın eşi olan Serap Korkmaz Instagram'ı aktif olarak kullanıyor. Dekolteli pozunu paylaşan Korkmaz'a çok sayıda yorum geldi.

Magazin 31-03-2022 19:16

Survivor'da kim elendi, kim gitti? İşte 20 Mart Survivor 2022 All Star'a elenerek veda eden yarışmacı

Dünyanın en zor yarışması Survivor'ın 20 Mart Pazar akşamı yayınlanan bölümünde eleme heyecanı yaşandı. Survivor'da elemeye kalan isimler Evrim, Barış, Mert ve Atakan oldu. Hızlandırılmış elemelerin sürdüğü Survivor'da, birleşme partisi öncesinde yapılan son genel SMS oylaması sonucuna göre, en az oyu alan yarışmacı Survivor'a veda etti. Peki Survivor'dan kim gitti? İşte Survivor All Star'dan elenen yarışmacı...

Magazin 21-03-2022 09:54

Survivor'da Avatar Atakan'a büyük şok! Kural tanımazlığı nedeniyle hevesi kursağında kaldı

Survivor Atakan, yarışmanın 26 Şubat Cumartesi günü ekrana gelen bölümünde dokunulmazlık oyunu öncesi ödülü gösteren Murat Ceylan'ı kaale almayarak ödülden bir ısırık aldı. Murat Ceylan, Atakan'ın bu davranışı üzerine tepki gösterdi. Bu tarz davranışları kabul etmediklerini ifade eden Murat Ceylan, "Atakan kusura bakma bu bizim hoşlandığımız hareket değil. Bunu değerlendireceğiz" dedi. İşte dokunulmazlık oyunu öncesi yaşananlar...

Magazin 26-02-2022 21:15

Survivor Atakan ne ceza aldı? Survivor dokunulmazlık oyununda kural dışı davranan Avatar Atakan'ın cezası ne oldu? 26 Şubat 2022 Cumartesi

Survivor Atakan, yarışmanın 26 Şubat Cumartesi günü yayınlanan dokunulmazlık oyunu öncesi ödülü gösteren Murat Ceylan'ı kaale almayarak ödülden bir ısırık aldı. Bu tarz davranışları kabul etmediklerini belirten Murat Ceylan, Avatar Atakan'ın durumunu değerlendireceklerini söyledi. Peki Survivor Atakan ne ceza aldı? Survivor dokunulmazlık oyununda kural dışı davranan Avatar Atakan'ın cezası ne oldu? İşte Survivor'ın 26 Şubat Cumartesi günü yayınlanan bölümü ile ilgili detaylar.

Magazin 26-02-2022 21:12

Mini etekli pozları olay olmuştu! Survivor Avatar Atakan'ın eşi Serap Korkmaz bu sefer tarzıyla büyüledi

Çağan Atakan Arslan Survivor macerasına devam ederken, eşi Serap Korkmaz da ona sık sık destek olduğuna dair paylaşımlar yapıyor. En son, ''Gölgen bile yeter sevgilim. Her saniye yanımdasın, yanındayım.'' notuyla paylaşım yapan Serap Korkmaz Instagram pozlarıyla yeniden gündeme geldi.

Magazin 22-02-2022 14:55

Survivor Atakan Arslan'ın fenomen eşi aşka geldi! ''Gölgen yeter sevgilim!''

Survivor All Star 2022 sezonunun iddialı yarışmacılarından Çağan Atakan Aslan, kameralar ardındaki yaşamıyla da merak uyandıran bir isim. Çağan Atakan Arslan'ın fenomen eşi Serap Korkmaz, aşk pozlarını takipçilerinin beğenisine sundu.

Magazin 15-02-2022 20:10

Survivor Atakan Arslan'ın eşi ve oğlu sosyal medyada gündem oldu! Bu çocuk gerçek mi?

Çağan Atakan Arslan bu yıl Survivor All Star 2022'de Ünlüler takımında yarışıyor. Avatar Atakan ismiyle de bilinen Arslan, Türk kick boks sporcusudur. Arslan, Serap Korkmaz ile 2017'de hayatını birleştirdi. İkilinin bu evlilikten 'Leon Aslan' adında bir erkek çocuğu oldu. Arslan'ın eşi ve oğlu Leon, sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 18-01-2022 18:49

Çağan Atakan Arslan kimdir, aslen nereli ve eşi kim? Survivor Avatar Atakan (Çağan Atakan Arslan) kaç yaşında?

Tv8'in sevilen yarışması Survivor All Star 2022, bu hafta yeni sezonuyla ekranlara dönüyor. All Star konsepti ile ekranlardaki yerini alacak olan yarışmada geçtiğimiz senelerde şampiyonluk elde etmiş olan Çağan Atakan Arslan da yer alıyor. Peki Çağan Atakan Arslan kimdir, aslen nereli ve eşi kim? Survivor Çağan Atakan Arslan kaç yaşında? İşte hayatı ve merak edilenler...

Magazin 14-01-2022 18:01

Avatar Atakan'dan Survivor All Star yorumu: Gerginlik kaos seviyorsanız, Survivor'ı izliyorsunuz

Survivor All Star kadrosunda ünlüler takımında yarışacak olan 'Avatar' lakaplı Atakan Arslan, 2016 yılından sonra bir kez daha şampiyonluk istediğini söyledi. Atakan, "Gerginlik kaos seviyorsanız, Survivor'ı izliyorsunuz bu sene" dedi. Final koltuğunda oturabilecek isimlerle ilgili de tahminlerini paylaşan Avatar Atakan, "Karşı takımda Ogeday, Hikmet, Anıl, Berkan, Gökhan gibi iyi isimler var. Kadınlarla da finale oturabileceğimi düşünüyorum. 3 şampiyondan biri son 4 arasında olur" dedi.

Magazin 06-01-2022 20:43

Survivor 2022 All Star'da yarışacak olan Avatar Atakan'dan iddialı sözler! Herkese kabus olurum

Survivor 2022 All Star kadrosunda ünlüler takımında yarışacak olan 'Avatar' lakaplı Atakan Arslan yarışmayla ilgili düşüncelerini açıkladı. Avatar Atakan, yarışmanın yapımcısı ve sunucusu Acun Ilıcalı ile yaptığı görüşmeyi ilk kez anlattı. İddiasını ortaya koyan Avatar Atakan, "Son dakika dahil olduğum için biraz antrenmansızım. 15-20 gün sonra herkese kabus olurum diye düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Magazin 30-12-2021 00:56

Avatar Atakan 500 TL için eşini havuza attı! Eşinin intikamı olay oldu

'Avatar' lakabıyla bilinen Survivor şampiyonlarından Çağan Atakan Arslan, sosyal medya hesabından paylaştığı video ile gündem oldu. İddia uğruna eşini havuza atan Arslan'a kısa sürede binlerce yorum geldi. Tüm yaşananlarının ardından Serap Korkmaz'ın yayınladığı intikam videosu da çok konuşuldu.

Magazin 16-05-2021 14:43

Avatar Atakan koronavirüs oldu! İçişleri Bakanı'ndan ziyaret

Survivor yarışmacılarından Avatar Atakan da koronavirüse yakalandı. Hastanede tedavi gören Avatar Atakan'ı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ziyaret etti.

Magazin 25-04-2021 11:33

Avatar Atakan, Türk milletini aşağılama davasından beraat etti

Kamuoyunda "Avatar Atakan" olarak tanınan Çağan Atakan Arslan'ın, bir videoda söyledikleri nedeniyle "Türk milletini, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ni, devletin kurum ve organlarını aşağılama" suçundan yargılandığı davada beraatine hükmedildi - Arslan: - "Pek çok kanalda ve programlarda hakkımızda asılsız şekilde konuşanlara da adaletimiz en güzel cevabı verdi. Onun için de ayrı bir suç duyurusunda bulunacağım"

Haber 26-02-2019 15:14

Çukur dizisine bomba transfer!

Bir dönem Söz dizisinde yer alan Çağan Atakan Arslan Çukur dizisine katıldı.

Magazin 14-10-2018 14:57

Avatar Atakanın Türk milletini aşağılama davası

Kamuoyunda "Avatar Atakan’’ olarak tanınan Çağan Atakan Arslan'ın, bir videoda söyledikleri nedeniyle "Türk Milletini, Türkiye Cumhuriyeti Devletini, devletin kurum ve organlarını aşağılama" suçundan yargılanmasına başlandı

Haber 09-10-2018 05:06

Türk milletine küfür etmişti! Avatar Atakan savunma yaptı

Türk milletini aşağılama suçundan hakkında dava açılan Avatar lakaplı milli sporcu Çağan Atakan Arslan hakim karşına çıktı. Duruşmada savunmasını yapan Arslan, “Bu suçtan yargılandığım için utanç duyuyorum” dedi

Magazin 05-10-2018 11:19

Survivor şampiyonu Avatar Atakan oğlu ile video paylaştı

Survivor 2016 şampiyonu Avatar Atakan sosyal medya hesabından oğlu ile ilk videosunu paylaştı. Atakan'ın henüz bir aylık oğlu ile videosu binlerce beğeni aldı.

Magazin 14-07-2018 01:17

Atakan Arslan'dan bebeğiyle ilk fotoğraf

'Avatar' lakaplı milli sporcu Çağan Atakan Arslan, oğluyla ilk pozunu verdi

Magazin 07-07-2018 14:10

Atakan ile eşinin videosu tartışma yarattı! Doğuma günler kala ringe çıktı

Milli boksör Çağan Atakan Arslan, 2017 yılında Serap Korkmaz ile nikah masasına oturmuştu. İlk bebeklerine kavuşmak için gün sayan çift, sosyal medya hesaplarında paylaştıkları video ile tartışma yarattı.

Magazin 04-06-2018 10:04

Çağan Atakan Arslan Survivor 2016'ya dahil oldu

Survivor 2016'ya katılacağı kesinleşen son isim Çağan Atakan Arslan oldu. Peki, Survivor 2016'ının Turabi'si olarak görülen Çağan Atakan Arslan kimdir?

Magazin 17-01-2016 12:59

Survivor 2016'da güreşci ve boksör olan Çağan Atakan Arslan yarışacak

Survivor 2016 kadrosu bir bir belli olmaya başladı. Reyting rekorları kıran Survivor yeni sezonada iddialı bir kadroyla girecek. Survivor 2016'nın son bombası güreşci ve boksör olan Çağan Atakan Arslan yarışacak. Daha önceden yapılan açıklamalarda Yunus Günce, eski Trabzonsporlu futbolcu İbrahim Yattara, şarkıcı Yılmaz Morgül ve manken Tuğba Özay'dan sonra şimdi de güreşci ve boksör olan Çağan Ata

Magazin 16-01-2016 13:31