Çağrı Haberleri

TESK'ten emekliler için zam çağrısı: Ayrım yapılmamalı

TÜİK, dün milyonlarca memur ve emeklinin merakla beklediği enflasyon verilerini açıkladı. Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) Bendevi Palandöken zam oranlarına ilişkin olarak, "Tüm emeklilerimiz aynı enflasyondan mustarip, Memurlara tanınan haklar esnaf, çiftçi ve işçi emeklilerine de sağlanmalı" çağrısını yaptı.

Finans 04-01-2024 10:35

İsrail Cumhurbaşkanı Herzog'dan ulusa çağrı: İsrail bu sefer de kazanacak

İsrail Cumhurbaşkanı Isaac Herzog, İsrail halkına seslendi. Herzog, Hamas’ın saldırıları karşısında ulusal birlik çağrısında bulunarak, “İsrail bu sefer de kazanacak” dedi.

Haber 09-10-2023 00:31

Mardin'de konaklayan turist sayısı 9 ayda 750 bini aştı

Bu yıl 9 ayda 2 milyonu aşkın ziyaretçinin de günübirlik gezdiği Mardin'de, turist sayısının artırılması hedefleniyor - Vali Mahmut Demirtaş: - "Turisti bu bölgede daha fazla tutarak turizm gelirimizin her geçen gün artmasını sağlayacağız. Mardin tarih kokuyor. Bu tarihi bütün dünya ile buluşturmayı istiyoruz"

Yurthaber 03-10-2022 13:04

Türkiye'deki Bulgaristan göçmenlerine 2 Ekim seçimleri için oy kullanın çağrısı

Balkan Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği Genel Başkanı Günay Uzun: - "Bulgaristan, Türkiye ve farklı ülkelerdeki vatandaşlarımız seçime katılarak istikrarı umarım sağlarlar" - "Gebze'de 3, Çayırova'da 2, Darıca, Derince, Körfez, İzmit ve Karamürsel'de birer sandığımız var. Kocaeli'de bu kez sandıklara yoğun katılım bekliyoruz"

Yurthaber 04-09-2022 12:34

Çağrı

Çağrı Hakkındaki Haberler Mynet'te. Çağrı Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.