Çağrı Telkıvıran Haberleri

Defne Samyeli ile Çağrı Telkıvıran ayrıldı mı? Samyeli'den iddialara yanıt

Defne Samyeli ile Çağrı Telkıvıran aşkı magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Birlikte görüntü vermekten çekinmeyen ünlü çift sık sık paylaşım yapmaya başladı. Son dönemde Defne Samyeli ile Çağrı Telkıvıran'ın ayrıldığı konuşulmaya başlandı. Samyeli ayrılık iddialarına cevap verdi.

Magazin 18-08-2023 15:29

Çağrı Telkıvıran ve Zeynep Bastık'ın pozu sosyal medyayı salladı! Defne Samyeli'ye yorum yağdı

Defne Samyeli ile Çağrı Telkıvıran'ın aşk yaşadığı haberleri magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Birlikte görüntü vermekten çekinmeyen ünlü çift sık sık paylaşım yapmaya başladı. Defne Samyeli son paylaşımıyla olay oldu. Samyeli, sevgilisinin Zeynep Bastık'ı kucağına aldığı anları paylaştı. O anlara yorum yağdı.

Magazin 05-07-2023 17:31

Aşk iddialarını yalanlamıştı! Defne Samyeli ile Çağrı Telkıvıran aşkı belgelendi

Defne Samyeli ile Çağrı Telkıvıran'ın aşk yaşadığı iddiası magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Samyeli, geçtiğimiz haftalarda aşk iddiasını yalanladığı müzisyen Çağrı Telkıvıran ile sosyal medya hesabından romantik bir karesini yayınlayarak aşkını ilan etti.

Magazin 07-06-2023 08:59

Aşk iddiası gündemdeydi! Defne Samyeli'den Çağrı Telkıvıran açıklaması

Oyuncu ve şarkıcı Defne Samyeli'nin adı müzisyen Çağrı Telkıvıran'la aşk dedikodularına karışmıştı. Samyeli, önceki gün Etiler'deki bir mekanda arkadaşlarıyla kameralara takıldı. Samyeli, 'aşk' iddiasına son noktayı koydu.

Magazin 17-03-2023 09:53

Çağrı Telkıvıran

Çağrı Telkıvıran Hakkındaki Haberler Mynet'te. Çağrı Telkıvıran Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.