Çalıkuşu Dizisi Haberleri

Çalıkuşu'nun Kamran'ı Kenan Kalav yıllar sonra ortaya çıktı! Son halini gören şaşkına döndü

Rol aldığı Çalıkuşu adlı diziyle şöhreti yakalayan ve uzun yıllardır gözlerden uzak bir hayat süren Kenan Kalav, yıllar sonra ortaya çıktı. Yeşilçam'ın son dönem ünlü jönlerinden olan Kenan Kalav, bir süredir Barcelona'da yaşıyor ve restoran işletmeciliği yapıyor. Oyunculuğa ara veren Kenan Kalav, artık bambaşka bir hayat yaşıyor. Çalıkuşu'nda Aydan Şener ile başrol olan ve bu dizisiyle gönüllere taht kuran Kalav, sosyal medya paylaşımıyla gündem oldu.

Magazin 15-03-2022 10:24

Çalışkuşu’nun Munise’si Mine Çayıroğlu değişimiyle görenleri şoke etti

Ekranlarda büyüyen isimlerden biri olan Mine Çayıroğlu, 1986’da çekilen Çalıkuşu dizisi ile tanındı. Şimdi 43 yaşında giren oyuncuyu görenler tanımakta güçlük çekti. İşte çocukken tanıdığınız Çayıroğlu’nun son hali…

Magazin 25-10-2021 11:21

Aydan Şener'in kızı da annesi gibi oyuncu çıktı!

Güzelliğiyle yıllara meydan okuyan usta oyuncu Aydan Şener'in kızı da annesi gibi ünlü bir oyuncu çıktı. Aydan Şener'in kızının kim olduğun duyan şaşıp kalıyor.

Magazin 30-09-2021 12:05

Kiralık Aşk'ın küçük yıldızı koca kız oldu! Gören gözlerine inanamıyor

Kiralık Aşk dizisinde Elçin Sangu'nun hayat verdiği Defne karakterinin kız kardeşi Esra'yı canlandıran çocuk yıldız Melissa Giz Cengiz, büyüdü. Minik yıldızı şimdi gören tanıyamıyor.

Magazin 29-09-2021 15:10

Çalıkuşu Dizisi

Çalıkuşu Dizisi Hakkındaki Haberler Mynet'te. Çalıkuşu Dizisi Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Çalıkuşu’nun Necmiye’si Ebru Helvacıoğlu son haliyle şaşırttı! Görenler yaşını tahmin bile edemiyor

Çalıkuşu dizisinde Necmiye karakteriyle ciddi bir hayran kitlesine ulaşan Ebru Helvacıoğlu, son haliyle görenleri şaşırttı. Helvacıoğlu’nun dizideki gibi genç ve güzel kalması “bu kadın yaş almıyor mu?” dedirtti.

Magazin 28-09-2021 16:59