Çalışma Saati Haberleri

Çalışma saatleri kısalırsa maaşlar da düşecek mi? Para mı zaman mı? Haftada 4 gün veya günde 5 saat formülü deneniyor... Kısmi ve geçici süreli çalışma modeli de masada

Çalışma saatleriyle ilgili düzenleme yapıldığı haberi milyonlarca çalışanı heyecanlandırdı. Bakanlığın üzerinde çalıştığı yeni düzenleme ile haftada 45 saat olan çalışma süresinin kısaltılması gündemde. Bazı ülkelerde haftada 4 gün veya günde 5 saat formülünü denendiği belirtilirken, 21 yıl sonra yapılması planlanan değişik ile verimliliğin artırılması hedefleniyor. Söz konusu düzenleme merak edilirken, milyonlar şimdi de "Çalışma saatleri kısalırsa maaşlar da düşecek mi?" sorusuna yanıt arıyor.

Finans 20-02-2024 07:20

Praktiker çalışma saatleri nedir? Praktiker şubeleri saat kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor?

Türkiye’nin farklı illerinde ve farklı noktalarında bulunan Praktiker şubeleri “Kendin Yap” alanında hizmet veren markalar arasında yer almaktadır. Birçok ülkede bulunan Praktiker, uygulama yapı market alanında önemli isimlerden biridir. Çalışma saatlerinde hizmet vermekte ve müşterilerine çeşitli kampanyalar ve indirimler sunmaktadır. Peki, Praktiker şubeleri saat kaça kadar hizmet veriyor?

Haber 17-02-2023 09:11

Akbatı AVM çalışma saatleri nedir? Akbatı AVM saat kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor?

2011 yılında açılışı yapılmış olan İstanbul’un Bahçeşehir ilçesinde yer alan Akbatı AVM yerli ve yabancı birçok mağaza, yeme içme alanları ve türlü etkinlikleri ile hizmet vermektedir. Akbatı AVM bünyesinde sinema salonları, yerli ve yabancı markalara ait mağazalar, farklı ülkelerin lezzetlerinin sunulduğu kafe ve lokantalar yer almaktadır. Peki, Akbatı AVM hafta içi ve hafta sonu saat kaça kadar açık?

Haber 17-02-2023 09:10

Akasya Acıbadem AVM çalışma saatleri nedir? Akasya Acıbadem AVM saat kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor?

İstanbul Acıbadem’de 2014 yılından beri hizmet vermekte olan Akasya Acıbadem AVM, yeme içime alanlarından farklı sektörlerden ürünler sunan mağazaları bünyesinde barındıran bir alışveriş merkezidir. Dünya genelinde en bilinen markalara ev sahipliği yapmakta ve belli çalışma saatlerinde hizmet vermektedir. İstanbul'da hizmet veren ve çalışma saatleri arasında çeşitli imkânlar sunan Akasya Acıbadem AVM saat kaça kadar açık?

Haber 17-02-2023 09:10

Çalışma Saati

Çalışma Saati Hakkındaki Haberler Mynet'te. Çalışma Saati Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Çağrı Market çalışma saatleri nedir? Çağrı Market saat kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor?

Manavdan temizlik ürününe, kuru gıdadan et ürünlerine kadar pek çok ürünün bir arada satışa sunulduğu marketler pek çok kişi tarafından ziyaret ediliyor. Zincir marketler arasında yer alan Çağrı Market de İstanbul ve Kocaeli illerinde yer alan şubeleri ile hizmet veriyor. İhtiyaç duyulan pek çok ürünün bulunabildiği marketin çalışma saatleri ziyaretçiler tarafından merak ediliyor. Peki, Çağrı Market saat kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor?

Haber 16-12-2022 16:23

Nöbetçi noter çalışma saatleri nedir? Nöbetçi noter saat kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor?

Noter, yasaların verdiği yetki ile özel veya tüzel kişilerin çeşitli işlem ve belgelerine yasal geçerlilik kazandıran, yasaların tanımladığı başka görevleri yapan belirli niteliklere ve kendine özgü yasal bir statüsü olan kamu görevlisidir. Pek çok alanda imza ve onay yetkisi bulunan noterlere her gün binlerce vatandaş başvurur. Mesai saatlerinin dışında da açık olan nöbetçi noterler özellikle acil olan işlemler için tercih edilir. Peki, nöbetçi noter saat kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor?

Haber 16-12-2022 16:23

Kuveyt Türk çalışma saatleri nedir? Kuveyt Türk şubeleri saat kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor?

Türkiye’de faaliyet göstermekte olan pek çok özel banka bulunuyor. Bu bankalar arasında Kuveyt Türk Bankası da yer alıyor. Vatandaşlar tarafından merak edilen konular arasında bankaların çalışma saatleri bulunuyor. Banka müşterileri, şubelerde halletmeleri gereken işleri halletmek için mesai saatlerini bilmek istiyor. Peki Kuveyt Türk şubeleri saat kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor?

Haber 06-12-2022 17:16

LC Waikiki çalışma saatleri nedir? LC Waikiki saat kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor?

LC Waikiki kadın, erkek ve çocuk giyim mağazasıdır. Türkiye’nin her şehrinde pek çok şubesi bulunan LC Waikiki, mağazalar zinciri olarak her mağazasında aynı hizmeti sunar. Her yaştan, cinsiyetten ve her tarzdan kullanıcıya hitap eden ürünleri ile pek çok kişi tarafından tercih edilir. Mağazaların açılış ve kapanış saatleri haftanın her günü aynıdır. Peki, LC Waikiki saat kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor?

Haber 06-12-2022 17:15

Askerlik şubesi çalışma saatleri nedir, hafta sonu açık mı? Askerlik şubeleri kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor?

Dinî ve millî bayramlarda hizmet vermeyen askerlik şubeleri, hafta içi mesai saatleri içerisinde ziyaret edilebilir. Bu ziyaretlerin hafta içi günlerinde en geç 17.00'ye kadar gerçekleştirilmesi gerekir. Milli Savunma Bakanlığı Askeralma teşkilatının en küçük birimi olan askerlik şubeleri hangi günler çalışıyor, hafta sonu hizmet veriyor mu?

Haber 11-11-2022 16:33

Mesai saatleri değişiyor mu? Şirketler birer birer dört gün çalışma modeline geçti...

Dünya genelinde haftada beş gün olan mesai saatlerinde değişiklik yaşanıyor. Birçok şirket dört gün çalışma modeline geçerken, son yapılan araştırmanın sonuçları da dikkat çekti. İngiltere'de yapılan bir araştırmaya göre dört gün çalışan 70 şirketin yüzde 49'unda verimlilik arttı.

Finans 20-09-2022 16:42