Can Göktuğ Boz Haberleri

Başak Cengiz’in katili Can Göktuğ Boz şikayetçi oldu: Aleyhimde yorum yapıyorlar

İstanbul Ataşehir'de geçen yıl Başak Cengiz’i samuray kılıcı ile vahşice katleden Can Göktuğ Boz, aleyhinde yapılan sosyal medya paylaşımlarından şikayetçi oldu. İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, Boz’un "hakaret" suçundan yaptığı şikayetlere takipsizlik kararı verdi.

Haber 17-10-2022 15:19

Başak Cengiz'i samur kılıcıyla katletmişti! Can Göktuğ Boz hakkında flaş karar

Ataşehir'de mimar Başak Cengiz, geçtiğimiz kasım ayında yolda yürürken Can Göktuğ Boz tarafından samuray kılıcıyla öldürülmüştü. Can Göktuğ Boz'un 3 ayrı suçtan ağırlaştırılmış müebbet ile 5 yıl hapis cezası istinaf mahkemesi tarafından onandı. Verilen kararda temyiz yolunun açık olduğu belirtildi.

Haber 07-10-2022 15:10

Samuray kılıcıyla vahşice öldürülmüştü! Başak Cengiz'in ailesi en acı bayramı yaşıyor... Annesi: Tek bir isteğim var

2021 yılının Kasım ayında mimar Başak Cengiz, Can Göktuğ Boz tarafından samuray kılıcıyla vahşice öldürülmüş, Cengiz'in ölümü tüm Türkiye'yi yasa boğmuştu. Cengiz'in ailesi, evlatlarından ayrı geçirdikleri ilk bayramın derin acısını yaşarken, gözü yaşlı aile bugün mezar ziyaretinde bulundu. Beyhan Cengiz, ''Rabbim inşallah Başak'a şehitlik tacını giydirdi, ben böyle inanıyorum. Sadece bizim değil, vatanının da gönlünde. Dileğim, bir daha Başak gibi güllerin kanı yere dökülmesin'' dedi.

Haber 01-05-2022 15:01

Başak Cengiz'in katili Can Göktuğ Boz ne ceza aldı? Başak Cengiz olayı nedir? Can Göktuğ Boz kimdir?

Başak Cengiz'in katili Can Göktuğ Boz ne ceza aldı? sorusunun yanıtı, İstanbul'un Ataşehir ilçesinde gerçekleşen kan donduran olaya ilişkin son dakika gelişmesi sonrası merak konusu oldu. Genç mimar, samuray kılıcı ile katledilmişti. Vatandaşlar internette Başak Cengiz olayı nedir? Can Göktuğ Boz kimdir? Başak Cengiz'i öldüren Can Göktuğ Boz ne ceza aldı? soru ve konu başlıklarını araştırmaya başladı. İşte detaylar...

Haber 22-04-2022 15:32

Can Göktuğ Boz

Can Goktug Boz Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Can Goktug Boz Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Can Göktuğ Boz kimdir? Başak Cengiz'i samuray kılıcıyla öldüren Can Gök Tuğ Boz ne ceza aldı?

Can Göktuğ Boz, İstanbul'un Ataşehir ilçesinde gerçekleşen kan donduran olay ile ilgili son dakika gelişmesi sonrası merak konusu oldu. Vatandaşlar, internette Can Göktuğ Boz kimdir? Başak Cengiz'i samuray kılıcıyla öldüren Can Gök Tuğ Boz ne ceza aldı? soru ve konu başlıklarını araştırmaya başladı. İşte detaylar...

Haber 22-04-2022 15:27

Son dakika! Samuray kılıçlı vahşette yeni gelişme: Başak Cengiz'i öldüren Can Göktuğ Boz için istenen ceza belli oldu

Son dakika haberine göre İstanbul Ataşehir'de geçtiğimiz yıl kasım ayında, yolda gördüğü ve hiç tanımadığı Başak Cengiz'i (28) samuray kılıcıyla vahşice katleden Can Göktuğ Boz'la (27) ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Türkiye'nin kanını donduran cinayeti işleyen cani, ikinci kez hakim karşısına çıktı. Son dakika gelişmesine göre savcı, "Tasarlayarak canavarca hisle ve eziyet çektirerek öldürme" suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istedi.

Haber 25-03-2022 11:30

Mimar Başak Cengiz'i samuray kılıcıyla öldürmüştü! Katil Can Göktuğ Boz: Şeytan fısıldadı

Samuray kılıcıyla vahşice katledilen mimar Başak Cengiz'in öldürülmesinin ardından ilk duruşma gerçekleşti. Katil Can Göktuğ Boz, savunmasında şizofreni hastası olduğunu, kendisine şeytanın o gün birini öldürmesini fısıldadığını iddia etti. Acılı anne Beyhan Cengiz ise, ''Mimar Başak Cengiz Türkiye'nin evladı. Türkiye adaletine inanıyorum ilk günden beri. Ben acının, sabrın, özlemin çok ağır olduğu bir imtihandayım" dedi.

Haber 25-02-2022 16:17

Mimar Başak Cengiz'i kılıçla öldüren sanığın yargılanmasına başlandı

Duruşmada, hakkında ağırlaştırılmış müebbet ile 6 yıla kadar hapis cezası istenen sanık Can Göktuğ Boz'un savunması alınıyor

Yurthaber 25-02-2022 11:14

Başak Cengiz'i samuray kılıcıyla katletmişti! Can Göktuğ Boz'un akıl sağlığı yerinde mi?

Türkiye'yi kahreden samuray kılıçlı cinayette yeni bir gelişme yaşandı. Başak Cengiz'i katleden Can Göktuğ Boz'un akıl sağlığıyla ilgili Adli Tıp'tan ilk rapor geldi. Merak edilen raporda Boz'un ceza sorumluluğunun tam olduğu tespit edildi. Davada ilk celse 28 Şubat'ta görülecek.

Haber 16-02-2022 16:19

Başak Cengiz'in katil zanlısının tutukluluğunun devamına karar verildi

Başak Cengiz'in katil zanlısının tutukluluğunun devamına karar verildi

Yurthaber 27-01-2022 18:29

Son dakika haberi: Başak Cengiz'i samuray kılıcıyla katleden Can Göktuğ cinayet günü böyle bağırmış! 'Gelme sana da saplarım...'

SON DAKİKA: Ataşehir’de geçtiğimiz Kasım ayında hiç tanımadığı Başak Cengiz’i yolda yürürken samuray kılıcıyla öldüren Can Göktuğ Boz hakkında 3 ayrı suçtan ağırlaştırılmış müebbet ve 7 yıla kadar hapis cezası istemiyle hazırlanan iddianame, Ağır Ceza Mahkemesi’nce kabul edildi. Öte yandan dosyada görgü tanığı Kaan Ağca'nın da ifadesine yer verildi. Olay günü Ağca, elinde kılıç olan bir erkeğin yerde yatan kadına kılıcı sokup çıkardığını, Boz'un kendisini de tehdit ettiğini dile getirdi.

Haber 30-12-2021 10:58

Başak Cengiz'in katili Can Göktuğ Boz ile Müslüme Yağal'ın dedesi Hasan Yağal tek kişilik odalarda

İstanbul'da samuray kılıcıyla Başak Cengiz'i (28) öldüren Can Göktuğ Boz ile Mersin’in Gülnar ilçesinde kaybolduktan 10 gün sonra cesedi bulunan Müslüme Yağal'ın (3) tutuklanan dedesi Hasan Yağal, Diyarbakır Cezaevi Kampüsü Yüksek Güvenlikli Cezaevi'nde tek kişilik odalara konuldu. Boz ve Yağal, diğer hükümlülerin zarar vermemesi için havalandırmaya da ayrı ayrı çıkarılıyor. Hasan Yağal ile Can Göktuğ Boz için geldikleri günden beri henüz ziyaretçi gelmediği belirtildi.

Haber 01-12-2021 09:40

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'tan Başak Cengiz'in ailesine taziye ziyareti

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, İstanbul'da Can Göktuğ Boz (27) tarafından samuray kılıcıyla öldürülen Başak Cengiz'in (28) Ankara'daki ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Haber 22-11-2021 14:32

Gülseren Budayıcıoğlu Başak Cengiz cinayeti hakkında konuştu! ''En ağır ruh hastası!''

Camdaki Kız, Masumlar Apartmanı, Kırmızı Oda gibi sevilen dizilerle tanınırlığını arttıran ünlü psikiyatr Gülseren Budayıcıoğlu, Türkiye'yi sarsan Başak Cengiz cinayeti hakkında konuştu.

Magazin 20-11-2021 15:27

Başak Cengiz'i samuray kılıcıyla öldüren Can Göktuğ Boz, polise direnmiş

Ataşehir’de, Mimar Başak Cengiz’i samuray kılıcıyla öldüren Can Göktuğ Boz’un vahşi cinayet sonrası eve gelen polislere direndiği için zor kullanılarak kelepçelendiği öğrenildi. Katil Can Göktuğ Boz’un, kelepçelendikten kılıcı polise gösterdiği ve suçunu itiraf ettiği tutanaklara geçti.

Haber 17-11-2021 14:10

Başak Cengiz'i samuray kılıcıyla öldüren Can Göktuğ Boz'un avukat annesi Ayşe Necla Yomralıoğlu: İstifa ediyorum

Ataşehir'de samuray kılıcıyla Başak Cengiz'i (28) katleden Can Göktuğ Boz'un (27) avukat olan annesi Ayşe Necla Yomralıoğlu yazılı açıklama yaptı. Yomralıoğlu, oğlunun avukatlığından istifa edeceğini belirtti.

Haber 17-11-2021 11:48

Samuray kılıcıyla katledilmişti! Başak Cengiz’in ismi Altındağ’da yaşayacak

Samuray kılıcıyla İstanbul’da Can Göktuğ Boz tarafından vahşice öldürülen Ankaralı Başak Cengiz'in adı, Altındağ'da bir kadın eğitim ve kültür merkezinde yaşatılacak.

Haber 16-11-2021 09:55

Sümeyye Erdoğan'dan Başak Cengiz'in ailesine taziye ziyareti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kızı, Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sümeyye Erdoğan Bayraktar, İstanbul'da Can Göktuğ Boz tarafından samuray kılıcıyla öldürülen Başak Cengiz'in (28) Ankara'daki ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Haber 15-11-2021 14:54