Candice Swanepoel Haberleri

Candice Swanepoel Hailey Bieber'ın takvimi için poz verdi! 'Ekim güzeli'

Candice Swanepoel bu sefer model arkadaşı için kamera karşısına geçti. Bahamalar'da bir plaja giden ikili, vücut hatlarını ortaya çıkaran mayolarıyla poz vermişti. Candice Swanepoel bu sefer takvim için poz verdi.

Magazin 25-01-2024 09:14

Candice Swanepoel'in minik bikinisinden görünen bikini izi dikkat çekti

Güney Afrikalı süper model Candice Swanepoel, Brezilya'nın turistik yeri Trancoso'da havuzda vakit geçirirken minik bikinisiyle objektiflere yakalandı.

Magazin 19-07-2022 16:30

Candice Swanepoel Kim Kardashian'ın açılışında rol çaldı

Güney Afrikalı Victoria’s Secret meleği Candice Swanepoel, Kim Kardashian'ı markasının açılış davetindeydi. Ünlü model tamamen transparan elbisesiyle kelimenin tam anlamıyla rol çaldı. Candice Swanepoel her ne kadar iddialı olsa da göğüs uçlarını kapamayı tercih etti.

Magazin 21-03-2022 10:15

Candice Swanepoel küçük bikinisiyle plajda boy gösterdi

Güney Afrikalı model Candice Swanepoel Miami'de tatil yaparken görüntülendi. Ünlü model kendi mayo serisinden neredeyse yok gibi olan siyah bir bikiniyle fiziğini sergiledi.

Magazin 13-12-2021 10:09

Candice Swanepoel

Candice Swanepoel Hakkındaki Haberler Mynet'te. Candice Swanepoel Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Candice Swanepoel, Instagram’dan çırılçıplak fotoğrafını paylaştı

Victoria's Secret meleklerinden Candice Swanepoel, çırılçıplak verdiği pozla Instagram’ın ateşini yükseltti. Güney Afrikalı modelin fotoğrafı çok kısa süre içinde 300 binden fazla beğeni aldı.

Magazin 07-04-2021 15:46