Caner Şahin Haberleri Ve Son Dakika Caner Şahin Haberleri

Caner Şahin Haberleri Ve Son Dakika Caner Şahin Haberleri

Caner Şahin 26 mayıs 1992 yılında Eskişehir’de hayata gözlerini açmıştır. Babası ve annesi emekli öğretmen olan yakışıklı oyuncu lise eğitiminin ardından İstanbul Teknik Üniversitesi makine mühendisliği bölümünü kazanmıştır ancak buradan İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarına geçerek eğitimine burada devam etme kararı almıştır. Burada tiyatro bölümünü tamamlayarak oyunculuk hayatına ilk adımlarını atmıştır. 2016 yılında televizyonda yayınlanan Babam ve Ailesi dizisiyle seyirci karşısına çıkan genç oyuncu, bu dizide hayat verdiği kadir karakteriyle izleyenlerin büyük beğenisini toplamıştır. Babam ve Ailesi, Tutsak, Nefes Nefese, Kuzgun dizilerinde ve Kardeşler filminde hayat verdiği karakterlerle izleyicilerden büyük beğeni toplamıştır. Birçok projede yer alan yetenekli genç oyuncu yeni projelerde de yer alacağa benziyor.

Caner Şahin Haberleri

Caner Şahin kimdir, nereli? Dünya Hali'nde Sinan karakterini canlandıran Caner Şahin kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı?

TRT1 ekranlarında bugün yayınlanmaya başlayacak olan absürt komedi dizisi Dünya Hali'nde Sinan karaktere hayat verecek olan Caner Şahin'in kim olduğu ve hayatı merak ediliyor. Peki daha önce de Babam ve Ailesi, Kuzgun ve Nefes Nefese gibi dizilerde rol almış olan Caner Şahin kimdir, nereli? Dünya Hali'nde Sinan karakterini canlandıran Caner Şahin kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı? İşte ayrıntılar...

Magazin 28-07-2021 20:20

Seni Çok Bekledim yeni bölüm fragmanı yayınlandı | Erol ölüyor!

Star TV ekranlarında her hafta yayınlanan Seni Çok Bekledim dizisi Cumartesi günleri ekranlara geliyordu. Cumartesi günü Star TV’de başlayan Kuzeyin Oğlu Volkan Konak programı sebebiyle dizinin günü Cumartesi’den Çarşamba’ya çekildi. 21 Nisan Çarşamba günü yeni gününde ve yeni bölümü ile izleyici karşısına geçecek olan Seni Çok Bekledim dizisi, saat 20:00’de Star TV ekranlarında.

Magazin 21-04-2021 11:02

Hayal Köseoğlu'dan selülit ve kavga haberlerine bikinili paylaşımla yanıt

Mucize Doktor dizisinde rol alan Hayal Köseoğlu sevgilisi Caner Şahin ile tatile çıktı. İddialara göre ikilinin kavgasına arkadaşaı aracı olmak isteyince ünlü oyuncu tokat attı. Bu haberlerle gündeme gelen Köseoğlu, selülit ve kavga haberlerine bikinili paylaşımla yanıt verdi.

Magazin 21-06-2020 08:01

Hayal Köseoğlu ve Caner Şahin çiftinin ayrıldığı iddia edildi

Şimdilerde Mucize Doktor dizisinde, "Açelya" karakterini canlandıran Hayal Köseoğlu, 5 aydır Caner Şahin ile birlikteydi. Ancak ünlü çift Instagram'dan birbirlerini takipten çıkıp, birlikte oldukları fotoğrafları silince ayrılık dedikoduları da gündeme oturdu. Ünlü oyuncu dedikodulara yine Instagram üzerinden noktayı koydu.

Magazin 21-03-2020 15:48

Caner Şahin

Caner Şahin Hakkındaki Haberler Mynet'te. Caner Şahin Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Hayal Köseoğlu ve Caner Şahin yine paylaştı! Ayrılmamışlar

Mucize Doktor'un Açelya'sı Hayal Köseoğlu Instagram paylaşımlarıyla gündem olmaya devam ediyor. Kısa süre önce sevgilisi Caner Şahin ile verdiği pozları paylaşan güzel oyuncu bu pozları silerek dikkat çekmişti. Köseoğlu şimdi de yeni bir poz paylaştı.

Magazin 13-01-2020 10:02

Hayal Köseoğlu ile Caner Şahin ayrıldı mı?

'Mucize Doktor' dizisinde canlandırdığı 'Açelya' karakteriyle oldukça dikkat çeken Hayal Köseoğlu, son olarak oyuncu sevgilisi Caner Şahin ile romantik karelerini Instagram hesabından paylaşmıştı. Bu fotoğraflar kısa sürede gündem olurken, ikilinin birlikte olan fotoğraflarını silmesi ayrılık ihtimalini akıllara getirdi.

Magazin 30-12-2019 13:47

Mucize Doktor'un Açelya'sı Hayal Köseoğlu'nun sevgilisi bakın kimmiş! Caner Şahin kimdir?

Fox TV de yayınlanan fenomen dizi Mucize Doktor'un Açelya'sı Hayal Köseoğlu yaptığı paylaşımlarla sık sık gündeme geliyor. Köseoğlu son olarak da sevgilisi Caner Şahin'i paylaştı.

Magazin 24-12-2019 11:25