Cansu Akın Haberleri

Sandık Kokusu'nun Atilla'sı Metin Akdülger kimdir, nereli ve kaç yaşında? Metin Akdülger'in sevgilisi kim? Oynadığı dizi ve filmler

Metin Akdülger, Sandık Kokusu dizisinde Reha karakterine hayat veriyor. Başarılı oyuncu; Özge Özpirinçci, Demet Akbağ ve Necip memili ile başrolleri paylaşıyor. Show Tv'nin yeni dizisi Sandık Kokusu'nu Melis Civelek ve Zeynep Gür kaleme aldı. Dizinin yönetmenliğini ise Nezaket Coşkun üstlendi. Sandık Kokusu'nun Atilla'sı Metin Akdülger kimdir, kaç yaşında, sevgilisi kim? İşte, Metin Akdülger'in oynadığı dizi ve filmler...

Magazin 06-12-2023 19:54

Transparan giyen fenomen Cansu Akın dekolteli poz verdi! Yorum yağdı

Ünlü YouTuber Cansu Akın önceki akşam katıldığı bir ödül gecesinden fotoğraflarını sosyal medya hesabından peş peşe paylaştı. Geceden 'Yılın Moda Influencer'ı' ödülüyle ayrılan fenomen Cansu Akın dekolteli pozlarıyla nefes kesti. Akın'ın bu paylaşımı beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

Magazin 15-06-2023 17:18

Metin Akdülger-Cansu Akın çiftinden aşk pozu

Bir süredir haklarında çıkan aşk dedikoduları karşısında sessiz kalan oyuncu Metin Akdülger ile YouTuber Cansu Akın, geçtiğimiz günlerde sosyal medyadan aşklarını ilan etmişlerdi. Yeni bir paylaşımda bulunan Akın, Akdülger ile el ele çekilen fotoğrafını takipçileriyle paylaştı.

Magazin 12-07-2021 11:51

Metin Akdülger gönlünü Cansu Akın'a kaptırdı

Ünlü oyuncu Metin Akdülger ile Youtuber Cansu Akın aşklarını ilan etti. Bir süredir dedikodular karşısında sessiz kalan çift, fotoğraflarını paylaşarak birlikteliklerini gözler önüne serdi.

Magazin 23-06-2021 17:11

Cansu Akın

Cansu Akın Hakkındaki Haberler Mynet'te. Cansu Akın Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Cansu Akın'dan ilanı aşk paylaşımı! İlk kez Metin Akdülger ile fotoğrafını yayınladı!

Son olarak Netflix orijinal yapımı olan 'Atiye' dizisinde rol almasıyla adından söz ettiren Metin Akdülger'in adı Youtuber Cansu Akın ile aşk dedikodularına karışmıştı. Sık sık aynı mekanlarda fotoğraf atan ancak ilişkilerini bir türlü açıklayan ikiliden sonunda ilanı aşk yapıldı. Akın, son paylaşımında sevgilisini gösterdi.

Magazin 17-06-2021 09:16

Meğer iddialar doğruymuş! Netflix dizilerinden Atiye'nin yıldızı Metin Akdülger'in sevgilisi bakın kim çıktı

Ünlü oyuncu Metin Akdülger hakkında aylardır kulaktan kulağa dolaşan bir aşk dedikodusu vardı. Metin Akdülger'in son paylaşımı, gerçeği ortaya çıkardı.

Magazin 01-06-2021 13:40

Metin Akdülger ve Cansu Akın aşk mı yaşıyor?

Sosyal medya bu iddiayı konuşuyor. Oyuncu Metin Akdülger ile ünlü Youtuber Cansu Akın'ın aşk yaşadığı öne sürülüyor.

Magazin 20-05-2021 10:04

Metin Akdülger ile Cansu Akın aşkı sosyal medyayı salladı!

Son zamanlarda rol aldığı yapımlar ile adından söz ettiren Metin Akdülger ile ünlü Youtuber Cansu Akın'ın aşk yaşadığı iddia edildi. Akın, son paylaşımları ise bu aşkı doğrular nitelikte.

Magazin 20-05-2021 09:11