Cansu Canan Özgen Haberleri

Canlı yayında ölümden döndü! Cansu Canan Özgen’i heimlich manevrası ile kurtardılar! Şoke eden anlar…

Canlı yayında korkutan anlar yaşandı. Cansu Canan Özgen yayın sırasında yediği bir kuruyemişin soluk boğazına kaçması sonucunda ölümden döndü. Soluk borusuna kuruyemiş kaçan Özgen’in yaşadığı talihsiz olay sırasında apar topar yayından çıkıldı. Özgen, gazeteci Can Özçelik’in heimlich manevrası müdahalesi ile kurtulduğunu belirtti.

Haber 06-01-2024 08:00

Tuba Ünsal 'Yuva yıkan kadın oldun mu?' sorusuna ağlayarak yanıt verdi!

Oyuncu Tuba Ünsal, Cansu Canan Özgen’in sunduğu 40’a katıldı. “Yuva yıkan kadın oldun mu?” sorusunda gözyaşlarını tutamayan Tuba Unsal ağlayarak, tasarımcı Elisabeth Mas’in boşanmak üzere olduğu eşi Caner Karaloğlu ile aşk yaşamasına dair konuştu. Tuba Ünsal dine dair sorulan sorulara da açık açık yanıt verdi.

Magazin 24-06-2022 15:32

Tolgahan Sayışman'ı duygulandıran soru! Gözyaşlarına boğuldu

Ünlü oyuncu Tolgahan Sayışman, Cansu Canan Özgen'in '40' programında duygusal anlar yaşadı. 'Tolgahan Sayışman babasından neler gördü?' sorusuyla Tolgahan Sayışman gözyaşlarına boğuldu. Ekranda ilk kez ağlayan Sayışman "Babam deyince aklıma Efehan geliyor, babama yaptığım yanlışlar gözümün önüne geliyor" dedi.

Magazin 02-06-2022 23:22

Acun Ilıcalı'dan RTÜK'ün Hasan Can Kaya ve Konuşanlar cezasına eleştiri: Platformlar konusunda esnek olunmalı

Ünlü medya patronu Acun Ilıcalı, Cansu Canan Özgen'in sunduğu ve Blu TV'de yayınlanmaya başlanan 40 programının ilk konuğu oldu. Özgen'in sorularını yanıtlayan Ilıcalı, RTÜK'ün Hasan Can Kaya'nın sunduğu Konuşanlar programına ceza vermesinin yanlış olduğunu belirterek "RTÜK platformlarda baskın olmamalı. Orası para verilip üye olunan bir yer. Koruması gereken alan çocuklarımız" dedi. Ilıcalı, O Ses Türkiye’ye Hadise'nin vedası ve Ebru Gündeş’in yeniden jüri olması konusunda da ilk kez konuştu.

Magazin 13-01-2022 22:56

Cansu Canan Özgen

Cansu Canan Özgen Hakkındaki Haberler Mynet'te. Cansu Canan Özgen Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Ünlü sunucu Cansu Canan Özgen anne oldu: Bugün hayatımızın en mutlu günü

Ünlü sunucu Cansu Canan Özgen anne oldu. Geçtiğimiz yıl hayatını eski basketbolcu Erden Eryüz ile birleştiren ve bir süredir ekranlardan uzak kalan Özgen, sosyal medya hesabından yayınladığı o fotoğraf ile müjdeyi verdi. Eşi ve oğlu ile poz veren Özgen, "Bugün hayatımızın en mutlu günü" notunu düştü.

Magazin 29-06-2021 16:57

Hülya Avşar'dan esprili İlber Ortaylı paylaşımı: Cansu Canan Özgen'e gönderme yaptı!

Ülkemizin sevilen tarihçilerinden olan İlber Ortaylı, geçtiğimiz aylarda Cansu Canan Özgen ile bir canlı yayın gerçekleştirmişti. Ortaylı ile Özgen'in konuşmasının sona erdiği esnada kamerayı kapatmadığı ve Özge için 'Maşallah ne hoş' demesi büyük yankı uyandırmıştı. Önceki gün ise ünlü tarihçi ile yan yana Hülya Avşar gelen Ortaylı'ya bu sözleri hatırlatarak bir paylaşımda bulundu.

Magazin 09-06-2021 09:05

Hülya Avşar'dan İlber Ortaylı'ya Cansu Canan Özgen göndermesi! Bizim canlı yayın da açık kalmış

Ünlü sanatçı Hülya Avşar, tarihçi İlber Ortaylı ile buluştu. Sohbet sırasında cep telefonunu eline alarak kayda başlayan Avşar, Cansu Canan Özgen olayına gönderme yaparak, “Ben gideceğim, arkamdan ‘ne hoşmuş’ diyeceksin tamam mı? Ben duymuyormuşum gibi.” dedi. Ortaylı ise "Maşallah, hâlâ hoşmuş" diyerek kahkaha attı. Avşar o anların videosunu Instagram hesabından "Bizim canlı yayın da açık kalmış" notuyla paylaştı.

Magazin 08-06-2021 21:10

Cansu Canan Özgen kimdir? Cansu Canan Özgen kaç yaşında? Cansu Canan Özgen hayat hikayesi…

Cansu Canan Özgen, televizyon sunucusu, gazeteci ve aynı zamanda yazardır. Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programının konuğu olan Cansu Canan Özgen, İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Maden Mühendisliği mezunudur. Mezun olduktan sonra ilk olarak BJK TV’de sunuculuk kariyerine başlamıştır. Cansu Canan Özgen daha sonra Habertürk TV’de sunuculuk yapmaya başlamıştır. Uzun bir süre bu kanalda çalışan Özgen, 2018 yılında Habertürk’ten ayrılmıştır.

Haber 16-04-2021 09:13