Cemal Öztürk Haberleri

AK Partili Öztürk: Döviz 5 liraya düşerdi ama geleceği kaybederdik

AK Parti Giresun Milletvekili Cemal Öztürk, "Hükümet popülist politikalar yapsaydı ki çok kolaydı; faizi 2 puan artırırdı, döviz 5 liraya düşerdi, belki günü kurtarırdık ama geleceği kaybederdik." dedi.

Haber 26-11-2021 23:20

AK Partili milletvekilinden dikkat çeken 'din' açıklaması

AK Parti Giresun Milletvekili Cemal Öztürk, ’’Din bir ihtiyaçtır. Eğer biz doğru din eğitimi veremezsek, merdiven altı din eğitimi verilir. Bunun da sonuçlarını geçmişte gördük’’ dedi.

Haber 15-11-2019 19:14

Yeni vergi düzenlemesi teklifi Plan ve Bütçe Komisyonunda

AK Parti Giresun Milletvekili Cemal Öztürk: - "Birçok ülkenin dijital hizmet sektörüne vergi koyma çalışmalarının olduğunu hepimiz görüyoruz. Türkiye'nin de dijital hizmet sektöründe vergi koyması ve bu işletmelerin kamu gelirlerine katkı sağlaması için yasal düzenleme yapması gerekiyordu" - MHP Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı: - "Vergi adaletini sağlamaya, gelir ve kazançlar üzerinden alınan vergileri arttırmaya dönük çabaları elbetteki destekliyoruz"

Finans 30-10-2019 19:56

KEİPA'dan bölge için barış ve dostluk vurgusu

KEİPA Genel Sekreteri Asaf Hajiyev: - "Eğer kültürler yakın olursa, o zaman birlikte daha iyi olur, birlik olduğunda da ekonomiye katkılar gelir ve devletler ileri gider" - KEİPA Türkiye Delegasyonu Başkanı ve AK Parti Giresun Milletvekili Cemal Öztürk: - "KEİPA'nın asıl amacı üye ülkeler arasında gerek ticari gerek kültürel anlaşmalar ve ilişkilerle bölgeyi bir barış bölgesi haline getirmek"

Yurthaber 25-09-2019 13:11

Cemal Öztürk

Cemal Öztürk Hakkındaki Haberler Mynet'te. Cemal Öztürk Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

KEİPA'dan bölge için barış ve dostluk vurgusu

KEİPA Genel Sekreteri Asaf Hajiyev: - "Eğer kültürler yakın olursa, o zaman birlikte daha iyi olur, birlik olduğunda da ekonomiye katkılar gelir ve devletler ileri gider" - KEİPA Türkiye Delegasyonu Başkanı ve AK Parti Giresun Milletvekili Cemal Öztürk: - "KEİPA'nın asıl amacı üye ülkeler arasında gerek ticari gerek kültürel anlaşmalar ve ilişkilerle bölgeyi bir barış bölgesi haline getirmek"

Haber 25-09-2019 13:09

2019 Yılı Bütçesi, Plan ve Bütçe Komisyonunda

AK Parti Giresun Milletvekili Cemal Öztürk: "Son yıllarda Türkiye'nin fındık ihracatının düşüşünün önemli sebeplerinden birisi, finansmana erişimin sıkıntılı olması. Eğer bu finansmana erişimdeki zorluklar, hatta neredeyse imkansızlıklar ortadan kaldırılsaydı belki de müdahale edilmeden piyasa kendi yolunu bulacaktı" - MHP Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı: "Ekonomik teröre, küresel operasyonlara karşı yüreklice mücadele etmiş Türkiye'nin, kasten ve kundaklama yöntemleri ile istihdam meşalesini söndürmek, istikbal yürüyüşünü sekteye uğratmak, bu haliyle fırsatçılık ve simsarlık yapmak rezilliktir, gayri milliliğin karanlık resmidir" - CHP Ankara Milletvekili Bülent Kuşoğlu: "Türkiye, yıllardan beri sadece tüketti. Üretim yapmadığımız için sağlam bir ekonomi oluşturamadık. Bu ekonomi anlayışımızı değiştirmeliyiz"

Haber 09-11-2018 16:06

Bedelli düzenlemesinin de olduğu torba teklif Genel Kurulda

AK Parti Giresun Milletvekili Cemal Öztürk: - "Kanal İstanbul gibi büyük finansman gerektiren projelerin, özel sermayenin dinamizminden yararlanılması amacıyla, yap-işlet-devret modeliyle yapılmasına imkan sağlanıyor" - CHP Konya Milletvekili Abdüllatif Şener: - "Bedelliden elde edilecek para şehit ailelerine harcansın" - MHP Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı: - "Sağlık çalışanlarına tanınan 60 günlük fiili hizmet zammının, tüm sağlık çalışanlarını kapsaması, 90 gün olması ve geçmişi de kapsaması gerekiyor" - HDP Diyarbakır Milletvekili Garo Paylan: - "Bedelliyi bir gecede 15 bin lira harcayan 100 bin zengin genç için çıkarıyorsunuz"

Haber 25-07-2018 20:13

AK Parti'li vekille tokalaşırken oyun oynayan vatandaşın fotoğrafı büyük ilgi gördü

Giresun’da seçim turuna çıkan AK Parti Giresun Milletvekili Cemal Öztürk ile bir vatandaşın tokalaşma anı Türkiye'nin büyük ilgi gördü. Kıraathaneleri gezen AK Parti'li vekil vatandaşlara el uzattı. Bu sırada sırtı dönük halde vekilin elini sıkan bir vatandaş, istifini bozmayarak oyununa devam etti.

Haber 10-06-2018 14:44

AK Parti Giresun milletvekili Cemal Öztürk ile vatandaşın tokalaşma anı tebessüm ettirdi!

Giresun’da seçim turuna çıkan AK Parti Giresun Milletvekili ve adayı Cemal Öztürk ile bir vatandaşın tokalaşma anında yaşananlar tebessüm ettirdi.

Haber 08-06-2018 17:45

Torba tasarı TBMM Genel Kurulunda

AK Parti Giresun Milletvekili Öztürk: - "İstihdama yönelik çok sayıda düzenleme getirilmektedir. Asgari ücretin yıl boyunca vergi dilimi değişikliklerinden etkilenmemesini sağlayacak kalıcı düzenleme yapılmaktadır" - CHP Ankara Milletvekili Kuşoğlu: -"Tasarıda yer alan bazı maddelerde Anayasa'ya aykırılıklar var"

Haber 06-03-2018 20:53