Cemre Solmaz Haberleri

Survivor ödül oyununu kim kazandı, hangi takım? İşte 7 Nisan Survivor ödül oyunu kazananları...

Survivor bu akşam Anlat Bakalım oyunuyla ekrana geldi. Kırmızı ve mavi takım yarışmacıları takım arkadaşlarıyla karşılıklı olarak kelime bilmeye çalıştı. Murat Ceylan'ın sunumuyla oldukça eğlenceli geçen Survivor Anlat Bakalım'ın sonucu merak ediliyor. Peki Survivor ödül oyununu kim kazandı, hangi takım? İşte merak edilenler

Magazin 07-04-2023 23:18

TikTok fenomeni Cemre Solmaz'da akıma uydu! Kısa sürede binlerce beğeni yağdı

TikTok platformunda paylaştığı videolarla ünlenen fenomen Cemre Solmaz Instagram hesabında yayınladığı video ile kısa sürede yoğun ilgi gördü. Wednesday adlı dizinin karakteri taklit edilerek video paylaşılan akıma Cemre Solmaz'da uydu.

Magazin 02-12-2022 19:57

Yaren Alaca'nın göğüs dekolteli paylaşımına yorum yağdı! Takipçileri övmeye doyamadı

Cesur paylaşımlarıyla adından söz ettiren sosyal medya fenomeni Yaren Alaca, göğüs dekolteli Paris pozlarıyla yorum yağmuruna tutuldu.

Magazin 01-11-2022 09:09

Çok Güzel Hareketler 2'nin yıldızı Emre Aslan'ın sevgilisi de ünlü çıktı! Güzelliğiyle büyüledi

Çok Güzel Hareketler 2'nin kadrosuna veda ettiğini açıklayarak sevenlerini üzen yakışıklı oyuncu Emre Aslan'ın özel yaşamı merak konusu oldu. Ekrana dönüp dönmeyeceği netlik kazanmayan genç yıldızın sevgilisini görenler hayret etti.

Magazin 25-10-2022 10:09

Cemre Solmaz

Cemre Solmaz Hakkındaki Haberler Mynet'te. Cemre Solmaz Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Fenomen Cemre Solmaz sırt dekoltesiyle rüzgar gibi esti!

TikTok ile ünlü olan Cemre Solmaz, Instagram hesabını da aktif kullanan fenomenler arasında yer alıyor. Paylaşımlarıyla takipçilerinin beğenisini toplayan Solmaz, son olarak paylaştığı sırt dekolteli pozlarla rüzgar gibi esti...

Magazin 23-08-2022 00:44

Fenomen Cemre Solmaz Beşiktaş'ın eski yıldızı Negredo ile top oynadı! La Liga hikayesinde paylaştı

Sosyal medya fenomeni Cemre Solmaz ile Beşiktaş'ın eski yıldızından sürpriz bir buluşma geldi. Youtube'da içerik üreticiliği yapan ünlü isim, Negredo ile bir araya gelerek top oynadı. La Liga hesabı ise o anları hikayesinde paylaştı.

Magazin 12-08-2022 19:24