Çengelli Iğne Haberleri

Öğretmenin sakız cezası ülkeyi karıştırdı! Sakız çiğneyen 36 öğrencisinin dudaklarını çengelli iğneyle deldi

Tayland'ın Samut Prakan eyaletinin Mueang bölgesindeki bir ilkokulda öğretmenin 7 ila 8 yaşındaki 36 öğrencisine verdiği ceza çok konuşuldu. Öğrencilerinin çiğneyerek yere tükürdüğü bir sakızın üzerine bastığı için sinirlenen öğretmen, sakız çiğneyen tüm öğrencilerin dudaklarını çengelli iğne kullanarak deldi. Cezanın ortaya çıkması üzerine öğretmenin yaptığı savunma 'pes' dedirtti.

Trend 30-01-2024 13:40

Dünyaya geleli 5 ay olmuştu, ölümle burun buruna geldi! Boğazına çengelli iğne kaçan Mehmet bebekten haber var

Şırnak'ta 5 aylık Mehmet bebek birdenbire nefes darlığı yaşamaya başladı ve fenalaştı. Mehmet bebek hastaneye götürülünce çekilen röntgendeki görüntü herkesi korkuttu: Boğazına çengelli iğne kaçmış, üstelik soluk borusuna dek ilerlemişti! Ambulans helikopter devreye girdi, bebek Şanlıurfa'ya sevk edilip acil müdahale edildi. Mehmet bebekten günler sonra haber geldi. Müdahaleyi yapan doktor "Maalesef bu şekilde ölen bir yığın çocuğumuz var" dedi.

Haber 11-08-2023 14:54

Pantolon belini daraltmak için terziye gitmenize gerek kalmayacak! Pantolonu anında daraltacak tüyo

Kıyafetler kumaş kalitesi, yanlış yıkama ve hızla kilo verme nedeniyle zamanla bollaşabiliyor. Bu sorun kombin yaparken kötü görünümlere sebep oluyor. Üzerimdeki parçaların güzel durması için belimize tam oturması gerekiyor. Bollaşan pantolonlarınız için tek çarenin terziye gitmek olduğunu düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. TikTok'ta paylaşılan kıyafet hilesi ile pantolonu anında daraltabilirsiniz.

Kadin 16-12-2022 09:37

Terziye gitmeye son! Elbisenizi daraltmak için daha kolay bir yol yok

Elbiseniz ne kadar güzel olursa olsun bol göründüğünde istenmeyen bir duruşa sebep oluyor. Bu nedenle sıklıkla terziye gidiyor olabilirsiniz. Ancak elbisenizi terziye gitmeden çok kolay bir şekilde daraltmanız mümkün. TikTok'ta paylaşılan bu kıyafet hilesini mutlaka denemeniz gerekiyor.

Kadin 08-09-2022 11:20

Çengelli Iğne

Çengelli İğne Hakkındaki Haberler Mynet'te. Çengelli İğne Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.