Cengiz Küçükayvaz Haberleri

Çiçek Taksi'nin Fırıldak Ömer'i Cengiz Küçükayvaz'dan geçmiş göndermeli mesaj: Ne de olsa 1995'ten bu yana değişmeyen tek şey...

1995 yılında yayın hayatına başlayan ve büyük bir hayran kitlesi oluşturan Çiçek Taksi dizisinde Fırıldak Ömer karakterini canlandıran ünlü oyuncu Cengiz Küçükayvaz, İstanbul'daki taksi sorununa dikkat çekti. Küçükayvaz, İstanbul'un nüfusunun 27 yılda iki kat artmasıyla taksi sayısının aynı kalmasına sitem etti ve bu durumun insanın doğasına aykırı olduğunu söyledi.

Haber 18-11-2022 22:43

Çiçek Taksi'nin Fırıldak Ömer'i Cengiz Küçükayvaz'ın son halini görenler tanıyamadı

Cengiz Küçükayvaz, bir zamanlara damga vuran Çiçek Taksi dizisinde Fırıldak Ömer rolüne hayat verdi. Ünlü oyuncu ve tiyatrocu Cengiz Küçükayvaz'ın son hali görenleri şaşırttı.

Magazin 01-05-2022 17:13

Komşularıyla davalık olan Hülya Şen kimdir? Hülya Şen nereli ve kaç yaşında? Hülya Şen’in hayatı!

Avlu dizisindeki Naciye karakteriyle büyük bir hayran kitlesine kavuşan Hülya Şen bu sıralar sık sık adliyenin yolunu tutmak zorunda kalıyor. Yaşadığı apartmanda kedi beslediği gerekçesiyle komşularıyla davalık olan Hülya Şen yeni bir iddia ile gündeme geldi. Komşusu tarafından darp ve tehdide maruz kaldığını iddia ederek suç duyurusunda bulunan oyuncu Hülya Şen bir kez daha şikayetçi oldu.

Magazin 28-07-2020 14:19

Yüzünüzden aptal bir tebessüm hiç eksilmiyor

Tema Kültür Sanat’ın sahneye taşıdığı "Yalan Dolan" isimli tiyatro oyunu İstanbul'da tiyatroseverlerle buluşacak - Oyunun yönetmeni Cengiz Küçükayvaz: - "Ben hayatım boyunca Fars türü komedi oyunlarının hastası oldum. Ondaki dolambaç, trafik, komedi anlayışı beni hep cezbetti. Bu yüzden de kaleme aldığım oyunların hepsinde bir Fars ritminin temposunun olmasına özen gösterdim" - "Alışılagelmiş oyunlardan farklı bir oyunla izleyici karşısına çıkıyoruz. Oyuna girdikten sonra kafanız başka bir yerde değilse 2 saat boyunca oyunun içinde yer alacaksanız, yüzünüzden aptal bir tebessüm hiç eksilmiyor, çünkü hiç durmuyor, çok hareketli" - Oyuncu ve şarkıcı Onur Şan: - "Müziğin okullusu, oyuncunun alaylısıyım diyorum kendim için. Alaylı yönden bakacak olursam bana göre gerçekten çok farklı, tiyatro daha zor. Çünkü televizyon oyunculuğunda yanıldığınızda 'stop, baştan alalım' diyebiliyorsunuz ama tiyatroda öyle bir şey yok. Şov devam ediyor"

Haber 14-01-2019 11:49

Cengiz Küçükayvaz

Cengiz Küçükayvaz Hakkındaki Haberler Mynet'te. Cengiz Küçükayvaz Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Oyuncu Cengiz Küçükayvaz hastaneye kaldırıldı

“Paran mı var derdin var” isimli oyununu sahnelemek için Eskişehir’e gelen ünlü oyuncu Cengiz Küçükayvaz, rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı.

Haber 18-03-2013 09:18