Cenk Haberleri

Cenk Tosun'dan Fenerbahçe paylaşımı geldi! Binlerce beğeni aldı...

Fenerbahçe, iki kez UEFA Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu bulunan yeni teknik direktörü Jose Mourinho yönetiminde Avrupa sahnesine çıkacak. Oynanacak karşılaşma için futbolculardan tek tek paylaşımlar gelirken en çok dikkat çeken isim Cenk Tosun oldu.

Spor

Dev maça saatler kaldı! Mourinho'lu Fenerbahçe 21:30'da sahaya çıkıyor!

Fenerbahçe, 2 kez Devler Ligi şampiyonluğu kazanan yeni teknik direktörü Jose Mourinho ile Avrupa arenasına çıkıyor. Sarı Kanarya’nın Şampiyonlar Ligi 2’nci Ön Eleme turunda İsviçre temsilcisi FC Lugano ile bu akşam 21:30’da oynayacağı maç, D-Smart ve D-Smart GO’dan canlı olarak yayınlanacak.

Spor

Cenk Tosun Hull City galibiyetinin ardından konuştu! Bugünü iple çekiyordum

Fenerbahçe'nin yeni transferi Cenk Tosun, 5-1'lik Hull City galibiyetinin ardından açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Spor

Cenk Tosun'un Beşiktaş'a veda paylaşımına tepki yağıyor!

Beşiktaş'tan ayrıldıktan sonra ezeli rakip Fenerbahçe ile anlaşan Cenk Tosun'un siyah-beyazlılara gönderdiği veda mesajı sosyal medyada tepkiyle karşılandı.

Spor

Cenk

Cenk Hakkındaki Haberler Mynet'te. Cenk Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Fenerbahçe, Allan Saint-Maximin transferini resmen duyurdu! Oğuz Aydın ve Cenk Tosun da imzayı attı

Fenerbahçe'nin bir süredir peşinde olduğu Allan Saint-Maximin'in transferini resmen açıkladı. Fransız futbolcu Allan Saint-Maximin, sağlık kontrolünden geçmek ve sözleşme imzalamak için akşam saatlerinde İstanbul'a geldi. Sarı lacivertliler, Oğuz Aydın ile 4 yıllık, Cenk Tosun ile de 2 yıllık sözleşme imzalandığını da duyurdu.

Spor

Fenerbahçe'den bir transfer bombası daha! Allan Saint-Maximin, bu akşam İstanbul'a geliyor

Fenerbahçe'nin bir süredir peşinde olduğu Allan Saint-Maximin, bu akşam İstanbul'a geliyor. Fransız yıldız ile anlaşma sağlayan sarı-lacivertliler, Allan Saint-Maximin'i 19.15 civarında İstanbul'a getiriyor.

Spor

Cenk Tosun için olay yaratan sözler! ''Fenerbahçe'ye gitmesi suçtur! Cezası ömür boyu...''

Fenerbahçe, Beşiktaş ile sözleşmesi sona eren milli futbolcu Cenk Tosun ile 2 yıllık anlaşmaya varmıştı. Bu olayın ardından Beşiktaş'ın efsane tribün lideri ve yazar Alen Markaryan, Cenk Tosun hakkında olay yaratan ifadeler kullandı.

Spor

Yılın transferi her an açıklanabilir! Beşiktaş'ın teklifini beğenmeyen Cenk Tosun, Fenerbahçe'ye imza atıyor...

Fenerbahçe, Beşiktaş ile sözleşmesi sona eren milli futbolcu Cenk Tosun ile prensip anlaşmasına vardı. Siyah-beyazlılarla maaş konusunda anlaşamayan milli oyuncu, Fenerbahçe'nin teklifini kabul etti.

Spor

Beşiktaş'tan Fenerbahçe'ye uzun yıllar unutulmayacak bir transfer daha! Cenk Tosun ile 2 yıllık anlaşma sağlandı...

Beşiktaş ile sözleşmesi sona eren Cenk Tosun, siyah-beyazlıların yaptığı son teklifi beğenmemiş ve masadan kalkmıştı. Parasal konuda anlaşma sağlanamamasının ardından Fenerbahçe araya girdi ve Cenk Tosun'u kısa süre içinde ikna etti. Milli futbolcu, Fenerbahçe ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Spor

Mehmet Büyükekşi ile tokalaşmayıp arkasından geçmişti! Cenk Tosun'dan açıklama geldi

Beşiktaş forması giyen milli futbolcu Cenk Tosun, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ile tokalaşmadığı görülen görüntü için açıklamalarda bulundu.

Spor

Cenk Tosun’dan TFF Başkanı Büyükekşi'ye şaşırtan tepki! O andaki tavrı olay oldu; herkes bu videoyu konuşuyor

A Milli Takım’ın EURO 2024'te çeyrek finale yükselmesi sonrasında yaşananlar konuşulmaya devam ediyor. TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi’nin karşılaşmanın ardından oyuncularla tek tek tokalaştığı sırada Cenk Tosun'un Büyükekşi ile selamlaşmamak için arkasından geçmesi dikkat çekti. İşte o anlar…

Spor

Hakan Çalhanoğlu'nun sarı kartı keyifleri kaçırdı

A Milli Futbol Takımı, 2024 Avrupa Şampiyonası (EURO 2024) F Grubu'ndaki üçüncü maçında Çekya'yı 2-1 mağlup ederek gruptan çıkmayı başardı ve adını son 16 turuna yazdırdı. Hakan Çalhanoğlu attığı golle 19. skoruna ulaştı.

Spor

EURO 2024 grupları: EURO 2024 F Grubu takımları - 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası F Grubu

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası ya da en bilinen adıyla EURO 2024 futbolseverlerin büyük ilgisiyle karşılanmaktadır. EURO 2024 A Grubu takımları ise Almanya'nın ev sahipliğindeki EURO 2024 turnuvası ile ilgili merak edilen konulardan biridir. Peki, Türkiye'nin de yer aldığı EURO 2024 F Grubu takımları hangileri?

Spor

Fenerbahçe'de Ali Koç ve Aziz Yıldırım'ın yönetim listeleri belli oldu!

Fenerbahçe'de yapılacak başkanlık seçimi öncesi adayların kesinleşen yönetim kurulu listeleri duyuruldu.

Spor

Fenerbahçe - Beşiktaş derbisi sonrası spor yazarları ne dedi? İki takım hakkında dikkat çeken değerlendirmeler: 35 puanlık farkı doğrulayan derbi

Trendyol Süper Lig'in 34. haftasında ezeli rakipler Fenerbahçe ve Beşiktaş karşılaştı. Sarı-lacivertliler sahadan 2-1'lik skorla galip ayrılarak puanını 89'a yükseltirken Galatasaray ile arasındaki puan farkını tekrar 4'e indirdi. Kadıköy'de oynanan dev derbide Fenerbahçe'nin gollerini 30. dakikada Michy Batshuayi, 69. dakikada İrfan Can Kahveci atarken, Beşiktaş'ın tek golünü 82. dakikada Cenk Tosun kaydetti. Derbi sonrası Fenerbahçe spor yazarlarından tam not aldı.

Spor

Derbi tarihinde bir daha kolay kolay yaşanmaz... Fenerbahçe tribünlerinden sürpriz hareket!

Beşiktaş’ın genç oyuncusu Semih Kılıçsoy, Fenerbahçe derbisinde oyundan çıkarken tribünler tarafından alkışlandı.

Spor

Beşiktaş'ta Cenk Tosun dönemi sona eriyor! Yeni adresi belli oldu...

Beşiktaş ile henüz kontrat imzalamayan Cenk Tosun'un geleceği belli oldu. Siyah-beyazlılarla yıllık ücret konusunda anlaşma sağlayamayan milli oyuncunun yeni adresi netleşti.

Spor

Beşiktaş tribünlerinden Cenk Tosun ve Aboubakar'a tepki

Beşiktaş’ın başında ilk derbisine çıkan Teknik Direktör Fernando Santos, Galatasaray’a 1-0 mağlup oldu. Siyah-beyazlılarda Cenk Tosun ve Aboubakar'a tribünlerden tepki vardı.

Spor

Beşiktaş'ın penaltı beklediği pozisyon sonrası Ahmet Çakar'dan bomba yorum!

Trendyol Süper Lig'in 28. haftasındaki derbide Galatasaray, deplasmanda Beşiktaş'ı 1-0 yendi. Mücadelenin ikinci yarısında yaşanan penaltı pozisyonu sosyal medyada tartışmalara neden oldu. Eski hakem Ahmet Çakar, pozisyonun penaltı olduğunu ifade etti.

Spor

Beşiktaş-Galatasaray derbisinde kadrolar belli oldu! Sarı-kırmızılılarda yeni transfer Derrick Köhn ilk 11'de başlıyor...

Trendyol Süper Lig'in 28. haftasında Fernando Santos'un ekibi Beşiktaş ile Okan Buruk'un yönetimindeki Galatasaray karşı karşıya geliyor. Derbiye çok az bir süre kala iki takımın da kadrosu belli oldu.

Spor

Cenk Tosun'dan Konyaspor galibiyeti sonrası Galatasaray derbisi için açıklama!

Türkiye Kupası çeyrek final mücadelesinde Konyaspor'u 2-0 mağlup ederek adını bir üst tura yazdıran Beşiktaş'ta golcü oyuncu Cenk Tosun hafta sonu oynanacak olan kritik Galatasaray derbisine dair açıklamalarda bulundu.

Spor

Beşiktaş'ta Antalyaspor maçı öncesinde beklenmedik olay! Rachid Ghezzal ısınırken sakatlandı, kadrodan çıkarıldı

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu mücadelesinde deplasmanda Antalyaspor ile karşılaşan Beşiktaş'ta bu karşılaşma öncesi Rachid Ghezzal'dan kötü haber geldi. İşte detaylar...

Spor

Türkiye'nin bonservis rekoru kırıldı! Bayern Münih ve Galatasaray Sacha Boey transferini resmen duyurdu

Bayern Münih, Galatasaray'ın Fransız futbolcusu Sacha Boey'u kadrosuna kattığını resmen duyurdu. Alman devinin bu açıklamasının ardından Galatasaray da resmi duyuruyu yaptı. Fransız futbolcu için 30 milyon euro bonservis ve 5 milyon euro bonus karşılığında anlaşma sağlandığı açıklandı. Bu anlaşma Türkiye'nin bonservis rekorunu kırdı.

Spor

Beşiktaş ile anlaşma sağlayamayan Salih Uçan ezeli rakibin yaptığı teklifi kabul etti! Sezon sonunda bedava olarak imzayı atacak...

Beşiktaş'ta sözleşmeleri bitecek isimlerden Salih Uçan ve Cenk Tosun'un durumları belli oldu. Siyah-beyazlıların teklifiyle iki oyuncunun isteği arasında büyük fark olması nedeniyle yapılan görüşmelerden sonuç çıkmadı. Bunu fırsat bilen Fenerbahçe ise Salih Uçan ile sezon sonu için söz kesti.

Spor

Cenk Tosun Ziraat Türkiye Kupası'nda Eyüpspor karşısında bir ilki başardı!

Beşiktaş’ın tecrübeli santrforu Cenk Tosun, Ziraat Türkiye Kupası'nda Eyüpspor'a karşı oynanan mücadelede bu sezon ilk kez bir maçta iki gol kaydederek bir ilki yaşadı.

Spor

Beşiktaş Fenerbahçe derbisinde sürpriz tercihler! Rıza Çalımbay ve İsmail Kartal kararını verdi! İlk 11'ler belli oldu

Süper Lig'in 15. haftasında Beşiktaş ile Fenerbahçe derbi maçta karşılaşacak. İki takımın da kazanmak için sahaya çıkacağı mücadelede ilk 11'ler belli oldu. Siyah-beyazlıların kazanarak liderlik yarışından kopmak istememesi, Fenerbahçe'nin ise kazanarak liderliği geri almayı hedeflediği bu zorlu maç öncesi nefesler tutulmuş durumda. İşte Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin ilk 11'leri...

Spor

Beşiktaş'ta Rıza Çalımbay'ı şaşırtan gelişme! ''Onların olmaması gerekiyor bundan sonra''

Beşiktaş, yeni teknik direktörü Rıza Çalımbay yönetiminde çıktığı ilk maçta Başakşehir'i 1-0 mağlup etti. Siyah-beyazlı ekipteki ikinci dönemine galibiyetle başlayan tecrübeli teknik adam, takımda 5, 6 futbolcunun aynı bölgeden sakatlık yaşamasına dikkat çekti.

Spor

Beşiktaş'tan Vincent Aboubakar ve Cenk Tosun açıklaması! En golcü isimlerden kötü haber

Beşiktaş'ta Bodo/Glimt maçı öncesi ısınma esnasında sakatlanan Vincent Aboubakar ile yerine ilk 11'e dahil olan Cenk Tosun için sakatlık açıklaması geldi. İşte detaylar...

Spor

Letonya'ya 2 gol atmayı başaran Cenk Tosun karşılaşmanın ardından böyle konuştu!

Letonya maçında attığı 2 golle yıldızlaşan Cenk Tosun karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

Spor

Beşiktaş'ta Cenk Tosun krizi! İpler koptu, yeni takım arıyor... Yönetime resti çekti

Beşiktaş'ta son günlerin gündem ismi Cenk Tosun ile sözleşme zemini aranırken golcü oyuncunun yönetime rest çektiği iddia edildi. İşte detaylar...

Spor

Cenk Tosun, Beşiktaş'ta rekora koşuyor! Quaresma ve Bobo'yu yakaladı...

Beşiktaş, UEFA Avrupa Konferans Ligi D Grubu ilk hafta maçında Club Brugge deplasmanına çıktı. Karşılaşmada 1-0 geriye düşen siyah - beyazlılar, 88. dakikada bulduğu golle sahadan 1-1'lik beraberlikle ayrıldı. Kara Kartal'a 1 puanı getiren golü ise Cenk Tosun kaydetti. Yıldız oyuncu fileleri sarsarak, Beşiktaş'ın Avrupa kupalarındaki en golcü ikinci oyuncusu konumuna geldi.

Spor

Beşiktaş'ta mutlu son artık çok yakın! Cenk Tosun ve Salih Uçan konusunda Ahmet Nur Çebi devreye girdi

Beşiktaş'tan yeni sözleşme isteyen Cenk Tosun ve Salih Uçan'a yeni sözleşme teklif ediliyor. Oyuncuların maaşına zam yaparak mukavelelerini uzatacak siyah-beyazlılar mutlu sona çok yakın.

Spor

Beşiktaş'ta imzalar atılıyor! Cenk Tosun ve Salih Uçan ile el sıkışıldı

Beşiktaş iç transferde de hareketli günler geçiriyor. Cenk Tosun ve Salih Uçan'ın sözleşmelerini iyileştirmek isteyen siyah-beyazlılar iki isimle de anlaşma aşamasına geldi.

Spor

Cenk Tosun ve Necip Uysal'dan açıklamalar! ''Galatasaray bizim maçta topa dokunamadı'', ''Beni geçerse sadece Arda Güler geçer''

Beşiktaş'ın tecrübeli golcüsü Cenk Tosun ve takımın kaptanlarından Necip Uysal, Candaş Tolga Işık'ın programına katıldı. Sezon değerlendirmesi yapan iki oyuncuda takımlarının Şenol Güneş döneminde daha iyi olduğunu söyledi.

Spor

Beşiktaş yönetimine haber gönderdi! ''Beni alın''

Beşiktaş'ta gösterdiği performansın ardından Manchester United'a kadar yükselen fakat İngiltere'de istediği performansı yakalayamayan Weghorst, yeni sezonda yeniden Süper Lig'e dönmek istiyor.

Spor

İspanyol devi Türk stoperi kadrosuna kattı! Valencia, Cenk Özkaçar ile 5 yıllık sözleşme imzaladı!

İspanya'nın Valencia Kulübü, geçtiğimiz sezon Fransa'nın Olympique Lyon takımından satın alma opsiyonuyla kiraladığı Türk futbolcu Cenk Özkaçar ile 5 yıllık sözleşme imzaladı.

Spor

Cenk Tosun'dan kötü haber geldi! Konyaspor maçında sakatlanmıştı...

Spor Toto Süper Lig’in son haftasında Beşiktaş sahasında Konyaspor ile 3-3 berabere kaldı. Karşılaşmanın son anlarında sakatlanarak oyundan çıkan Cenk Tosun'dan kötü haber geldi.

Spor

Süper Lig bitmeden veda ettiler! Kayserispor'da iki sürpriz ayrılık birden!

Kayserispor'da sözleşmesi 30 Haziran’da bitecek olan Ganalı futbolcu Bernard Mensah ve İsviçreli golcü Mario Gavranovic ile yollar ayrıldı.

Spor

Kasımpaşa maçı sonrası Cenk Tosun isyan etti: Biraz daha süre olsaydı ne olurdu...

Beşiktaş'ın Kasımpaşa'yı 5-2 mağlup ettiği karşılaşmada 1 gol 1 asistlik katkıyla takımını sırtlayan isimlerden olan Cenk Tosun maçın ardından dikkat çeken açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Spor

Beşiktaş maç bittikten sonra penaltı kazandı, herkes şaştı kaldı!

Süper Lig'in 37. haftasında oynanan Kasımpaşa Beşiktaş karşılaşmasında oldukça ilginç bir olay yaşandı. 90 dakikası biten karşılaşmanın ardından VAR'dan gelen uyarı sonrası pozisyonu inceleyen hakem Volkan Bayarslan penaltı noktasını gösterdi. İşte detaylar...

Spor

Kartal çizgiyi bozmadı! Beşiktaş, Kasımpaşa'yı 5-2 mağlup ederek seriyi sürdürdü... Atiba 90+13'te tarihe geçti

Süper Lig'de son yaklaşılırken 37. hafta mücadelesinde Fenerbahçe ile ikincilik mücadelesi veren Beşiktaş deplasmanda Kasımpaşa ile karşı karşıya geldi. 7 golün atıldığı karşılaşmada kazanan 5-2'lik skorla Siyah-Beyazlılar olurken puanını 77'ye yükseltti. İşte detaylar...

Spor

Beşiktaş'ın yıldızı Cenk Tosun'dan transfer açıklaması! Takımdan ayrılıyor mu?

Beşiktaş’ta ikinci dönemini yaşayan ve bu sezon gösterdiği başarılı performansla yurt dışından çok sayıda kulübün transfer listesine giren Cenk Tosun, transferiyle ilgili açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Spor

Cenk Tosun ve Aboubakar iddiaya girdi! Kaybeden oyuncu, kazanan oyuncuya...

Şenol Güneş'in takımın başına geçmesinin ardından küllerinden yeniden doğan Cenk Tosun, Aboubakar ile iddiaya girdi. Neredeyse her maçta gol atma başarısı gösteren ikilinin performansı taraflı tarafsız herkes tarafından beğeni topladı.

Spor

Cenk Tosun ile Nuri Şahin arasında gerginlik! 90+2. dakikada itişmeler ve tartışma...

Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Antalyaspor ile Beşiktaş karşı karşıya geldi. 90 dakikası büyük bir heyecana sahne olan maçta kazanan taraf 1-0 geriye düşmesine rağmen 3-1'lik skorla Beşiktaş oldu. Karşılaşmanın 90+2. dakikasında ise Antalyaspor Teknik Direktörü Nuri Şahin ile Beşiktaş'ın kaptanı Cenk Tosun arasında gerginlik yaşandı. İşte detaylar...

Spor

Beşiktaş'ta sakatlık şoku! Maça devam edemedi...

Beşiktaş’ın golcü futbolcusu Cenk Tosun, Giresunspor maçında yaşadığı sakatlıktan sonra oyuna devam edemedi ve yerini 35. dakikada Gedson Fernandes’e bıraktı.

Spor

Fenerbahçe derbisinde sakatlanan Tayyip Talha Sanuç'tan kötü haber!

Fenerbahçe'ye karşı oynanan derbi mücadelesinde henüz karşılaşmanın ilk dakikalarında sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kalan Tayyip Talha Sanuç'un son durumuna dair Cenk Tosun ve Şenol Güneş'ten açıklama geldi. İşte detaylar...

Spor

Rıdvan Dilmen'den penaltı yorumu: Arda Güler sarı kart görmeliydi!

Son dakika... Süper Lig'in 27. haftasında Fenerbahçe sahasında Beşiktaş'ı ağırlarken, karşılaşmanın 38. dakikasında Sarı-Lacivertliler'in Arda Güler ile kazandığı penaltı tartışmalara neden oldu. İşte detaylar...

Spor

Beşiktaş'ın yıldızı resmen açıkladı! Amerika'dan gelen teklifi reddettim!

Beşiktaş'ın milli golcüsü Cenk Tosun, Amerika MLS ekiplerinden Chicago Fire'dan gelen transfer teklifini reddettiğini söyledi.

Spor

Beşiktaş'ta Cenk Tosun ile devam kararı! ''Chicago Fire’ın teklifini geri çevirdim, Beşiktaş'ta devam edeceğim''

Beşiktaş'ta forma giyen ve sözleşmesi sezon sonunda bitecek Cenk Tosun yeni sezon için kararını verdiğini açıkladı. Golcü futbolcu, "Amerika MLS Ligi takımlarından Chicago Fire’ın teklifini geri çevirdim. Beşiktaş’ta devam edeceğim" dedi.

Spor