Cennet Mahallesi Dizisi Haberleri

Cennet Mahallesi’nin küçük Aliş’i şimdilerde büyüdü ve baba oldu! Seyit Karabulut’un son hali görenlerin ağzını açık bıraktı

Melek Baykal, Müjdat Gezen, Özkan Uğur gibi pek çok ismin rol aldığı Cennet Mahallesi dizisi, yayınlandığı dönem reyting rekorları kırmıştı. Dizide Küçük Aliş’i canlandıran Seyit Karabulut ise sempatik tavırları ile sevilen çocuk oyuncular arasına ismini yazdırmıştı. Karabulut, seneler sonra yaşadığı değişimle dikkat çekti.

Magazin 28-07-2022 22:55

Cennet Mahallesi'nin Ayşe'si Belemir Temizsoy değişimiyle şoke etti! Nişanlanarak ilk adımı attı...

Cennet Mahallesi dizisinde canlandırdığı Ayşe karakteriyle tüm Türkiye'ye adını duyurmayı başaran Belemir Temizsoy'un son halini görenler adeta gözlerine inanamadı. Büyüyüp kocaman bir kız olan Belemir Temizsoy, geçtiğimiz gün evliliğe ilk adımını attı ve bir süredir birlikte olduğu erkek arkadaşıyla nişanlandı. Nişan görüntülerini sosyal medyasında paylaşan güzel oyuncunun değişimi herkesi şoke etti.

Magazin 06-06-2022 13:26

Cennet Mahallesi'nin küçük Ayşe'si Belemir Temizsoy'u görenler Hadise sandı!

Bir zamanın popüler dizisi Cennet Mahallesi, özellikle çocuk ve genç oyuncularının yetişkinlik halleri ilgi görmeye devam ediyor. Cennet Mahallesi'nin minik Ayşe'si Belemir Temizsoy bir değişti pir değişti. Dizide rol alan ve Ayşe karakterine hayat veren Belemir Temizsoy'un son halini görenler 'Hadise mi o?' diyor.

Magazin 30-03-2022 11:28

Cennet Mahallesi'nin Organizatör Rıza'sını tanımak imkansız! Levent Tülek bakın nasıl değişmiş

Bir zamanlara damga vuran Cennet Mahallesi dizisinde Organizatör Rıza rolüne hayat veren Levent Tülek yıllar içinde adeta başka biri oldu. Levent Tülek'in son halini görenler tanıyamadı.

Magazin 27-03-2022 12:21

Cennet Mahallesi'nin Ayşe'si Belemir Temizsoy koca kız oldu! Gelin olmuş gidiyor

Kadrosunda Melek Baykal, Müjdat Gezen, Özkan Uğur, Alişan, Çağla Şikel gibi isimlerin yer aldığı Cennet Mahallesi dizisi, yayınlandığı dönem seyirciyi ekrana kilitliyordu. Cennet Mahallesi'nin yönetmenliğini Serdar Akar, senaristliğini Resul Ertaş üstleniyordu. Dizide hayat verdiği 'Ayşe' karakteriyle akıllara kazınan Belemir Temizsoy, son haliyle görenleri şaşırttı. Belemir Temizsoy, evlilik yolunda ilk adımı attı.

Magazin 17-02-2022 17:33

Cennet Mahallesi'nin çekildiği tarihi ev rekor fiyata satıldı

Türk televizyonlarının popüler dizilerinden olan Cennet Mahallesi'nin çekildiği Balat'taki tarihi binanın rekor bir ücrete satıldığı ortaya çıktı. Müjdat Gezen, Özkan Uğur, Melek Baykal, Alişan ve Çağla Şıkel gibi ünlü isimlerin başrollerde yer aldığı Cennet Mahallesi'nin çekimleri 3 sene boyunca aynı binada yapılmıştı.

Magazin 16-02-2022 21:50

Alişan'a Cennet Mahallesi'ndeki sahne hatırlatıldı! Kendi elimi öpüyorum

“Buse dizilerde biriyle öpüşseydi benim karım olamazdı” sözleriyle gündem olan Alişan, “Sen de Cennet Mahallesi’nde Çağla Şıkel ile öpüştün” yorumlarına yanıt verdi. Alişan bu öpüşme sahnesi için sessiz kalmadı.

Magazin 13-01-2022 14:18

Görenler hayrete düştü! Sen Helga mısın? İşte Cennet Mahallesi Helga'nın son hali...

Selin Altay, bir zamanlara damga vuran dizi Cennet Mahallesi dizisinde Ethem'in kızı rolüne hayat vermişti. İmaj değiştiren Selin Altay adeta başka biri oldu. Sarı saçlarıyla akıllara kazınan Altay'ın son hali görenleri hayrete düşürdü.

Magazin 13-01-2022 11:59

Duyanlar şaşırıyor! Cennet Mahallesi dizisinin Selim’i Serhat Özcan’ın kızı da kendisi gibi oyuncuymuş!

Medya sektöründe oyuncu anne babaların çocuklarının da oyuncu olması alışılmış bir durum. Ancak bu hikaye biraz farklı. Cennet Mahallesi’nin Selim’i Serhat Özcan’ın kızı Hazal Özcan da meğer oyuncuymuş. Amcası Reha Özcan ve babası Serhat Özcan’ın izinden giden Hazal Özcan'ın hiçbir projede yer almamış olması ile dikkat çekti.

Magazin 07-11-2021 12:57

Televizyonların sevilen sunucusu Esra Erol meğer Cennet Mahallesi'nde oynamış! Rolü görenleri şaşkına çevirdi!

Son dönemlerin en başarılı gündüz kuşağı sunucuları arasında yer alan Esra Erol'un, oyunculuktan geldiğini bilmeyen yoktur. Kalp Gözü dizisiyle başlayan oyunculuk kariyerinde sunuculuğa yönelen Erol'un, geçmişte Cennet Mahallesi dizisinde rol aldığını duyan şaşıp kalıyor.

Magazin 20-10-2021 13:46

Cennet Mahallesi’nin Ayşe’si Belemir Temizsoy şimdilerde çok güzel bir genç kadın oldu! İşte son hali

Cennet Mahallesi dizisinde 5 sezon Pembe’nin küçük kızı Ayşe’yi canlandıran Belemir Temizsoy, şimdilerde Youtuber oldu. Güzelliği o zamanlardan belli olan Temizsoy tam 25 yaşına bastı.

Magazin 20-09-2021 20:39

Cennet Mahallesi’nin Aliş’i Seyit Karabulut çoluk çocuğa karıştı! Son haline çok şaşıracaksınız

Cennet Mahallesi’nde Aliş karakterine hayat veren Seyit Karabulut, şimdilerde evli ve çocuklu bir hayat yaşıyor. Çocuk oyuncu olarak tanıdığımız Karabulut, şimdilerde bambaşka biri oldu. Değişimini gören şaşıp kalıyor.

Magazin 18-09-2021 17:41

Cennet Mahallesi'nin minibüsçü Rüstem'i son haliyle şoke etti!

Cennet Mahallesi'nde hayat verdiği minibüsçü Rüstem rolüyle akıllara kazınan ünlü oyuncu Melih Çardak, son haliyle sevenlerini şaşırttı.

Magazin 16-09-2021 09:29

Cennet Mahallesi dizisinin çekildiği tarihi ev satılıyor

2004 senesinde izleyici ile buluşan Cennet Mahallesi isimli fenomen dizinin çekimlerine ev sahipliği yapan tarihi ahşap bina satılığa çıkarıldı.

Magazin 17-02-2021 17:20

Cennet Mahallesi Ayşe kimdir? Yeniden o mahallede! Belemir Temizsoy kaç yaşında, nereli?

Bir dönemin ilgiyle izlenen yapımı Cennet Mahallesi dizisinde rol alan Belemir Temizsoy, eski rol arkadaşı Seyit Karabulut ile dizinin çekildiği mahallede yeniden bir araya geldi. Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programında ekrana gelen bu anlardan sonra izleyiciler Cennet Mahallesi Ayşe kimdir sorusunu sormaya başladı. Peki, Belemir Temizsoy kaç yaşında, nereli? İşte detaylar…

Magazin 01-02-2021 12:02

Cennet Mahallesi'nin Aliş'i ve Ayşe'si sosyal medyayı salladı! İşte Seyit Karabulut ve Belemir Temizsoy'un son hali

Cennet Mahallesi dizisinin Aliş'i Seyit Karabulut ve Ayşe'si Belemir Temizsoy yıllar sonra bir araya geldi. Cennet Mahallesi'nin Aliş'i ve Ayşe'si değişimleriyle sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 10-01-2021 13:45