Çeşni Haberleri

Her sofrada mutlaka olmalı! Sofranıza şıklık, yemeklerinize lezzet katacak tuz biber değirmen setleri

Tuz ve biber değirmen setleri, yemeklerinizin tadını zenginleştirmenin en pratik ve keyifli yollarından birisi. Yemeğin lezzetini artırmanın yanında estetik görünümleriyle de mutfak ve sofralara şıklık katan baharat değirmenlerini sizler için derledik. Manuel modellerden otomatik ve ışıklı tasarımlara kadar birçok seçenek arasından size en uygun olanı seçerek mutfak deneyiminizi daha da keyifli hale getirmenizi sağlayacak 10 değirmen modeline gelin, birlikte bakalım.

Yemek 08-02-2024 16:08

Sağlığınızı düşünüyorsanız asla yemezsiniz! Tansiyonu altüst eden en kötü yiyecek

Yüksek tansiyon toplumda sıklıkla görülen sağlık problemleri arasında yer almaktadır. Tedavi edilmeyen yüksek tansiyon kalp krizi, felç ve böbrek rahatsızlıkları gibi ciddi sağlık sorunlarına neden olmaktadır. Yüksek tansiyondan korunmak için ve yüksek tansiyon hastalarının bu hastalığı kontrol altında tutması için kaçınmaları gereken yiyecekler vardır. İşte hipertansiyon hastalarının asla yememesi gereken yiyecekler...

Haber 13-12-2022 09:29

MasterChef paella nasıl yapılır, püf noktası nedir? İşte yiyenin asla unutamadığı paella tarifi

Paella pilavı bu akşam MasterChef yeni bölümünde yapılacak tariflerden bir tanesi. “Dünya pilav lezzetleri” kapsamında yapılacak bu tarif yarışmacıları bir hayli zorlayacak. İspanyol yemeği olan Paella, çeşitli deniz ürünlerinin yanı sıra tavuk ve sosisin de içinde yer aldığı bu pilavın tarifi merak ediliyor. Peki Paella tarifi nedir, nasıl yapılır?

Yemek 06-12-2022 14:46

Çeşni

Çeşni Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Çeşni Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.