Çetin Arık Haberleri

CHP'li milletvekili kürsüye kilitli bebek mamasıyla çıktı! Hangi bütçeden bahsedeyim

Bütçe görüşmelerinde konuşma yapan CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık, kürsüye kilitli çocuk mamasıyla çıktı. Arık, "Benim ülkemde çocuk maması kilit altına alınmışken ben nasıl bilim ve teknolojinin bütçesini konuşabilirim?" dedi.

Haber 08-12-2021 13:33

CHP'li Arık'tan AK Parti Kayseri milletvekillerine pastırmaya sahip çıkma çağrısı:

"Kayseri pastırması lezzet, görüntü olarak bir numara. AK Parti'nin Kayseri milletvekillerine çağrıda bulunmak istiyorum, pastırmanıza, sucuğunuza sahip çıkın"

Haber 04-12-2019 12:37

Bakan Özhaseki ramazan sokağını gezdi

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından kurulan ramazan sokağında vatandaşlarla bir araya geldi

Haber 31-05-2018 23:37

CHP'den İYİ Parti'ye geçen Çetin Arık'tan, AK Partili Elitaş'a çok sert tepki

CHP'den İYİ Parti'ye geçen Kayseri Milletvekili Çetin Arık, "CHP kapısına 'kiralık vekil' yazısı astı" diyen AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş'a tepki gösterdi. Arık, paylaştığı mesajında 'Demokrasiye kurdukları kumpas bozulan bu çıkarcı tayfası, hiç kuşkunuz olmasın, 25 Haziran geldiğinde Erdoğan'ı da sırtından vuracaktır' ifadelerini kullandı.

Haber 30-04-2018 12:17

Çetin Arık

Çetin Arik Hakkındaki Haberler Mynet'te. Çetin Arik Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Kayseri'deki FETÖ yapılanması

CHP'li Arık: - "FETÖ yapılanması Kayseri'de bu kadar güçlü ise bunun iki nedeni vardır, birincisi AK Parti Grup Başkanvekili Elitaş, ikincisi de Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki'dir"

Haber 18-04-2018 12:32

CHP'li Arık, Nuriye Gülmez'i ziyaret etti

CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık, FETÖ'nün önemli isimlerinden Adil Öksüz'ün eldeki somut kanıtlara rağmen tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldığını, buna karşılık haklarında hiçbir kanıt bulunmayan Nuriye Gülmez ve Semih Yalçın'ın işlerinin ellerinden alınıp, tutuklu yargılanmalarının toplum vicdanını yaraladığını söyledi.

Haber 12-10-2017 14:57

Bakanla CHP'li vekil arasında gerginlik: Terbiyesizlik yapmayın

Kayseri'de, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki'nin de katıldığı Dadaloğlu Şenlikleri'nde, CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık hükümeti eleştiren açıklamalarda bulununca büyük gerginlik yaşandı. Özhaseki, "Bunlar burada konuşulmaz terbiyesizlik yapmayın" dedi. Arık'ın sözlerine de değinen Özhaseki, "Biz PKK'nın yurtdışından desteklendiğini biliyoruz. O zaman niye destek veririz ki? Niye onlarla adalet yürüyüşü yaparız ki?" ifadelerini kullandı.

Haber 11-09-2017 08:59

CHP’li Çetin Arık’a bıçakla saldıran Abdullah Ateş tutuklandı

Kayseri'nin merkez Talas İlçesi'nde referandum kampanyası kapsamında esnaf ziyareti yapan CHP Milletvekili Çetin Arık'a bıçaklı saldırı girişiminde bulunan 43 yaşındaki Abdullah Ateş, tutuklandı. Alkollü olduğu raporu verilen ancak promil oranı açıklanmayan Ateş'in olayda kullandığı suç aleti 35 santim uzunluğundaki komando bıçağı adli emanete alındı.

Haber 07-04-2017 14:08

CHP'li vekil Çetin Arık'a bıçaklı saldırı girişimi

CHP Kayseri milletvekili Çetin Arık, Kayseri'de referandum çalışması yürütürken bir esnafın satırlı saldırısına uğradı. Saldırgan yakalandı. Olay anını anlatan vekil Arık "Dükkana 'Balıkların, çiçeklerin içinde ne güzel bir dükkanınız var' diye seslenerek girdim. Ardından bana küfretmeye başladı ve saldırdı. Canımızı zor kurtardık" dedi. Partililer, saldırganın CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na sinkaflı küfür ettiğini belirtti.

Haber 06-04-2017 16:14

CHP'li Arık: Meclisin kapalı olmasını içime sindiremiyorum

CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık, her gün şehit haberlerinin gelirken, TBMM'nin kapalı olmasını içine sindiremediğini söyledi.

Haber 24-08-2015 15:55

CHP'li Arık: Erdoğan'ın hırsı, Türkiye'yi uçuruma sürüklüyor

CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık, "Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın hırsı Türkiye’yi uçuruma sürüklüyor" dedi.

Haber 19-08-2015 15:37