Cevdet Erdöl Haberleri

SBÜ Rektörü Prof. Dr. Erdöl İntegratif ve Anadolu Tıbbı Kongresinde konuştu:

"(Geleneksel ve tamamlayıcı tıp) Binlerce yıldan beri biriken bir bilgi birikiminin nihai ürünü. Bu konuda üniversite olarak Sağlık Bakanlığımızın izin verdiği alanlarda şimdiye kadar verdiğimiz sertifikasyon sayısı yaklaşık 6 bini buluyor. Çok kıymetli insanların yetişmesine vesile olduk"

Yurthaber 13-05-2022 17:01

SBÜ Rektörü Erdöl'den anne ve baba adaylarına sigara uyarısı:

"Anne karnındaki bebeğin nikotine maruz kalmasının uzun dönem sonuçlarından en trajik olanı da çocukluk çağı kanserleridir" - "Annenin sigara ve alkolle aldığı tüm zehirli maddeler bu alışverişte bebeğe direkt geçer. Bizim o çocukları anne karnında da korumamız lazım"

Yurthaber 09-02-2022 09:42

Yapay zeka hackathonu Medathon başarıyla tamamlandı

Turkcell Bilgi ve İletişim Teknolojilerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Serkan Öztürk: - "Dünyada ve Türkiye'de önemi her geçen gün artan ve gelecekte günlük hayatın sıradan bir parçası olacak yapay zeka çözümlerinin geliştirilmesine yönelik birçok projeyi destekliyoruz"

Yurthaber 08-06-2021 10:58

Spor, kardeşliği pekiştiren bir araçtır

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cevdet Erdöl: - "Spor, birleştirici ve kardeşliği pekiştiren bir araçtır. Hastaneler arası futbol turnuvasıyla amacımız akademik camiada sporu yaygınlaştırmak"

Haber 10-10-2019 11:22

Cevdet Erdöl

Cevdet Erdöl Hakkındaki Haberler Mynet'te. Cevdet Erdöl Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Spor, kardeşliği pekiştiren bir araçtır

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cevdet Erdöl: - "Spor, birleştirici ve kardeşliği pekiştiren bir araçtır. Hastaneler arası futbol turnuvasıyla amacımız akademik camiada sporu yaygınlaştırmak"

Yurthaber 10-10-2019 11:21

Çanakkale Muharebeleri Sıhhiye Müzesi protokolü imza töreni

Sağlık Bilimleri Üniversitesi ve Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanlığı arasında "Çanakkale Muharebeleri Sıhhiye Müzesi" kurulmasına ilişkin iş birliği protokolü imzalandı - SBÜ Rektörü Prof. Dr. Cevdet Erdöl: - "1915'te Tıbbiyye'ye kaydolan 1. sınıf öğrencilerinin tamamı Çanakkale'de şehit düştü ve bu nedenle de Mekteb-i Tıbbiyye-i Şahane 1921'de hiç mezun veremedi. Çanakkale'de öncü meslektaşlarımızın muhteşem hatıralarının yaşatılacağı bir müze açmak çok şükür bizlere nasip oldu" - Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkan İsmail Kaşdemir: - "Müze Çanakkale tarihi alanda en çok ziyaret edilen noktaların başında yer almaya başladı. Her geçen gün de artan bir ziyaretçi yoğunluğu var. Kullanılan orijinal eserler Çanakkale ruhuna büyük bir katkı sağlamıştır"

Haber 02-07-2019 14:41

İstanbul Kariyer ve Mesleki Tanıtım Fuarı

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cevdet Erdöl: - "Bir köylü çocuğu belli bir yerlere gelebiliyor. Bu imkanımız var. Kaldı ki siz dünyanın en güzide şehri, en güzel şehri, iki kıtayı birleştiren bir şehir olan Osmanlı'nın başkentliğini en uzun süre yapmış olan şehri İstanbul'un, en güzel mekanlarının birinde eğitim görüyorsunuz. Ne mutlu sizlere" - "(Mustafa Asım Köksal'a) Hocam, nasılsınız, dedim. 90 küsur yaşlarındaydı o zaman. 'Evladım bu sıra biraz rahatsızım, pek çalışamıyorum ancak günde 10-12 saat çalışabiliyorum' dedi. 'Hocam gençliğinizde ne kadar çalışırdınız? dedim. '17-18 saatten az olmazdı' dedi. Mustafa Asım Köksallar, Fuat Sezginler kolay yetişmiyor. Onun için çok çalışmamız lazım. Hep şunu düşünün buradaki Hasan'ın rakibi Hasan değil, Hans. Batılılarla muasır medeniyetin üzerine çıkabilmek için var gücümüzle mücadele etmemiz lazım"

Haber 16-04-2019 15:24

Zalim İstanbul dizisine tepki

Prof. Dr. Cevdet Erdöl, "Zalim İstanbul" dizisindeki sağlık çalışanlarına şiddeti özendirici tavırlar nedeniyle tıp camiasından özür dilenmesini istedi

Haber 11-04-2019 10:24

14 Mart Tıp Bayramı'nın 100. yılı törenle kutlandı

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Kartal Koşuyolu Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde 14 Mart Tıp Bayramı'nın 100. yılı dolayısıyla "Tıp Günü" töreni düzenlendi

Haber 14-03-2019 15:57

SBÜ'den Kerkük ve Cerablus'a yüksekokul

Rektör Prof. Dr. Cevdet Erdöl: - "Kerkük ve Cerablus'ta iki ayrı Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu kurulması kararı yayımlandı. Yüksekokullarımızı kurmak üzere kolları sıvadık."

Haber 07-12-2018 13:01

SBÜ'den Kerkük ve Cerablus'a yüksekokul

Rektör Prof. Dr. Cevdet Erdöl: - "Kerkük ve Cerablus'ta iki ayrı Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu kurulması kararı yayımlandı. Yüksekokullarımızı kurmak üzere kolları sıvadık."

Yurthaber 07-12-2018 13:01

SBÜ bilim insanı transfer edecek

Sağlık Bilimleri Üniversitesi, uluslararası tanınırlığı olan bilim adamlarını bünyesine dahil ederek, tersine beyin göçüne de katkı sağlamak amacıyla dünyanın en iyi bilim dergileri arasında gösterilen "Nature" ve "Science"a ilan verdi - SBÜ Rektörü Prof. Dr. Cevdet Erdöl: - "Başvurular arasında Amerika, Avustralya, İngiltere, Fransa ve Almanya gibi ülkelerin en saygın üniversitelerinden mezun olmuş ve dünyanın farklı üniversitelerinde tecrübe kazanmış çok sayıda akademisyen bulunuyor"

Haber 19-09-2018 10:42

SBÜ'de mezuniyet töreni

Rektör Prof. Dr. Cevdet Erdöl: - "Yurt dışında eğitim faaliyetleri yaparak Türkçe eğitimle ilk mezunları gelecek yıl verecek olan ilk ve tek devlet üniversitesiyiz"

Haber 08-06-2018 19:43

Erdoğan'ın özel doktoru'ndan ilaçlarla ilgili flaş mesaj: Tehdit ediyor!

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın özel doktoru Cevdet Erdöl, ilaçların "helal olmayan" katkılar içerdiğini ve inançları tehdit ettiğini söyledi. "Ülkemizde, ilaç endüstrisinde yoğun bir şekilde Batılı ülkelerde üretilen jelatin kullanılıyor" diyen Erdöl, "İlaçlar inançları tehdit ediyor"

Haber 23-11-2017 10:15

Başbakan son derece sağlıklı

Başbakan’ın doktorluğunu yapan AK Parti Milletvekili Cevdet Erdöl, Tayyip Erdoğan’ın sağlık güvenliği ile ilgili değerlendirmede bulundu.

Haber 14-02-2014 10:08

AKP'li vekilden alkol teklifi!

Sigara yasağının kapsamını genişleten düzenlemenin çıkartılması ve uygulanmasında yoğun çaba harcayan AK Parti Ankara Milletvekili Cevdet Erdöl, 'alkol kullanımı disipline edilmeli' dedi.

Haber 02-05-2013 10:48

Erdöl, Komisyon Başkanlığından istifa etti

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın sağlık ekibinin başına getirilen AK Parti Ankara Milletvekili Cevdet Erdöl, TBMM Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Başkanlığı görevinden istifa etti.

Haber 31-01-2013 14:31

'Kim içki satıyor'

Alkollü içki satan işletmeleri isim isim isteyen Cevdet Erdöl, gelen tepki üzerine ikinci yazıda bu talepten vazgeçti.

Haber 18-02-2012 12:35