Charles Michel Haberleri

Aliyev ve Paşinyan bir araya geldi! Azerbaycan, Ermenistan ve AB arasındaki üçlü toplantı başladı

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan ve Avrupa Birliği (AB) Konseyi Başkanı Charles Michel’in Belçika’nın başkenti Brüksel’deki üçlü toplantısı başladı.

Haber 06-04-2022 22:03

Aliyev ve Paşinyan arasındaki kritik görüşme için tarih verildi

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan, Avrupa Birliği (AB) Konseyi Başkanı Charles Michel ile üçlü toplantı için buluşacak. Kritik görüşme için tarih verildi.

Haber 30-03-2022 22:07

AB'den Belarus'a 'daha fazla yaptırım' mesajı

Avrupa Birliği (AB) Konseyi Başkanı Charles Michel, bu gece yarısından itibaren Belarus'a ait hava yolu şirketlerinin AB hava sahası ve havalimanlarını kullanamayacağını bildirdi. Michel, yeni yaptırımların da yolda olduğunu belirtti.

Haber 04-06-2021 20:41

Bakan Çavuşoğlu'ndan önemli açıklamalar

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Alman mevkidaşı Heiko Maas ile gerçekleştirdiği basın toplantısında, turizm sektöründe çalışanların tamamını aşılanacağını belirtti ve Alman turistlerin de Türkiye'ye beklendiğini ekledi.

Haber 06-05-2021 13:22

Charles Michel

Charles Michel Hakkındaki Haberler Mynet'te. Charles Michel Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

İtalyan La Stampa gazetesi: Von der Leyen, Michel tarafından aşağılanmış hissediyor

İtalyan La Stampa gazetesi, Avrupa Birliği (AB) Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen'in 6 Nisan'daki Türkiye ziyaretinde protokolde yaşananlar nedeniyle AB Konseyi Başkanı Charles Michel tarafından aşağılanmış gibi hissettiğini yazdı.

Haber 13-04-2021 21:51

Le Monde: Protokol olayında hata Michel'in protokol servisinde

Fransız Le Monde gazetesi, Avrupa Birliği (AB) yönetiminin 6 Nisan'daki Türkiye ziyaretinde protokolde görülen hatanın AB Konseyi Başkanı Charles Michel'in protokol servisinde olduğu, Michel ile AB Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen'in protokol ekiplerinin arasında rekabet yaşandığını yazdı.

Haber 12-04-2021 12:19

Belçika gazetesi: Michel ve von der Leyen paslaşmayan tecrübesiz golcüler gibi

Belçika'da yayın yapan De Tijd gazetesi, Ankara ziyaretlerindeki protokol olayının ardından AB Konseyi Başkanı Charles Michel ve AB Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen'i "birbirlerine pas atmayan tecrübesiz ve hırslı golcülere" benzetti. Haberde, ikili arasında daha önce de "çocukça çekişmeler" yaşandığı ifade edilerek, bunlardan birinin İngiltere Başbakanı Boris Johnson ile yapılacak video konferans toplantısına kimin öncülük edeceği konusunda yaşandığı aktarıldı.

Haber 11-04-2021 20:02

AB Konseyi Başkanı Michel'in istifası için kadın derneklerinden imza kampanyası

Avrupa ülkelerinde faaliyet gösteren bazı kadın dernekleri, Avrupa Birliği (AB) yönetiminin Türkiye ziyaretindeki protokol olayının ardından AB Konseyi Başkanı Charles Michel'in istifa etmesi talebiyle imza kampanyası başlattı.

Haber 11-04-2021 19:24

Der Spiegel: AB başkanlarının ziyaretindeki protokol olayının kaynağı Michel ve Leyen arasındaki anlaşmazlık

Alman Der Spiegel dergisi Avrupa Birliği (AB) Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen ve AB Konseyi Başkanı Charles Michel'in Ankara'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmeleri sırasında yaşanan protokol olayıyla ilgili Türkiye'nin suçu olmadığını yazdı.

Haber 10-04-2021 02:32

Fransız L'Opinion gazetesi: Türkiye, AB protokol olayında 'mağdur'

Fransız L'Opinion gazetesi, Avrupa Birliği (AB) yönetiminin 6 Nisan'daki Türkiye ziyaretinde yaşanan protokol olayında Türkiye'nin, AB Konseyi Başkanı Charles Michel ile AB Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen arasındaki kavganın "mağduru" olduğunu yazdı.

Haber 09-04-2021 23:25

Michel'den savunma: Ankara küçük düşürücü davranmadı!

Ankara'daki ziyarette yaşanan 'sandalye' krizinin ardından AB Konseyi Başkanı'ndan açıklama geldi. Oturma düzenini kendisinin devlet başkanı, komisyon başkanının hükümet başkanı kabul edilmesiyle açıklayan Michel, hem "Türkiye’den kaynaklı kasti küçük düşürücü eylem yoktu" hem de "İlişkilere zarar vermemek için tepki gösteremedim" dedi.

Haber 09-04-2021 13:55

Juncker: Konsey Başkanı AB protokolünde birinci sıradadır!

Avrupa Birliği (AB) Komisyonunun eski Başkanı Jean-Claude Juncker, halefi Ursula von der Leyen ve AB Konseyi Başkanı Charles Michel'in Ankara'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmeleri sırasında yaşanan protokol olayıyla ilgili değerlendirmesinde, Konsey Başkanının AB protokolünde birinci sırada bulunduğunu söyledi.

Haber 08-04-2021 16:42

AB Konseyi Başkanı Michel, Türkiye ziyaretindeki protokol düzeni eleştirilerini yanıtladı

Avrupa Birliği (AB) Konseyi Başkanı Charles Michel, AB Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen ile Ankara'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la yaptıkları görüşme sırasında uygulanan protokol düzeninin ziyaretin önemini gölgelemesinden üzüntü duyduğunu bildirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Charles Michel ve Ursula von der Leyen'le yaptığı görüşme sırasında von der Leyen'ın ayakta kalması tepki çekmişti.

Haber 08-04-2021 01:16

AB Konseyi Başkanı'ndan Türkiye'ye ziyaret açıklaması

Avrupa Birliği (AB) Konseyi Başkanı Charles Michel, nisan ayında Türkiye'yi ziyaret etmek üzere Türk yetkililerle görüştüklerini söyledi.

Haber 26-03-2021 00:36

Kritik görüşme sonrası AB'den ilk açıklama

Avrupa Birliği (AB) Konseyi Başkanı Charles Michel ve AB Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan arasında yapılan görüşmede, Doğu Akdeniz, Kıbrıs, Türkiye-AB ilişkileri, Türkiye'deki Suriyelilerin durumu ve bölgesel konuların değerlendirildiği, ayrıca AB liderlerinin olası Türkiye ziyaretlerinin ele alındığı bildirildi.

Haber 19-03-2021 17:31

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AB Komisyonu Başkanı ve AB Konseyi Başkanı ile görüştü

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Avrupa Birliği (AB) Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen ve AB Konseyi Başkanı Charles Michel ile videokonferans görüşmesinde, Türkiye-AB ilişkilerinin geliştirilmesine yönelik hususlar ele alındı, salgınla mücadelede atılacak ortak adımlar ve bölgesel meseleler değerlendirildi.

Haber 19-03-2021 16:38