Chris Noth Haberleri

Hakkında cinsel saldırı suçlaması olan Chris Noth And Just Like That’in son bölümünden çıkarıldı

Hakkında dört kadının cinsel saldırı suçlamasında bulunduğu Chris Noth, Mr. Big karakteriyle şöhrete ulaştığı Sex and the City dizisinin devamı olan And Just Like That’in son bölümünden atıldı.

Magazin 07-01-2022 08:45

Sex And The City oyuncusu Chris Noth'a yeni suçlama! Elini kıyafetimin altına sokup...

Üç kadın tarafından hakkında cinsel saldırı iddiaları ortaya atılan ve bu iddiaları reddeden Chris Noth'a yeni bir suçlama daha geldi. Şarkıcı ve söz yazarı Lisa Gentile, ünlü oyuncunun kendisini zorla öpmeye çalıştığını iddia etti.

Magazin 24-12-2021 12:02

Chris Noth tecavüz iddiaları sonrası diziden kovuldu

Hakkında iki kadının öne sürdüğü tecavüz iddialarının ardından, ünlü oyuncu Chris Noth, rol aldığı 'The Equalizer' dizisinden kovuldu. Ünlü aktör ayrıca ticarette de 12 milyon dolar kaybetti.

Magazin 21-12-2021 12:08

Sex and the City'nin yıldızı Chris Noth hakkında iki ayrı 'cinsel taciz' iddiası!

"Sex And The City"nin ve 9 Aralık'ta gösterilmeye başlanan devamı "And Just Like That..."in yıldızlarından biri olan Chris Noth, iki kadın tarafından cinsel saldırıyla suçlandı.

Magazin 18-12-2021 08:16

‘Sex and the City’ dizisinde büyük hayal kırıklığı! Chris Noth yeni başlayan projede yer almayacak

Televizyon dünyasının en ikonik dizilerinden biri olarak kabul edilen Sex and the City yıllar sonra geri döneceğini açıklandı. Dizinin başrol oyuncularından Mr. Big karakterine hayat veren Chris Noth yeni kadroda bulunmayacak. Aynı zamanda dizinin isminin değiştirileceği de iddia ediliyor.

Magazin 19-02-2021 09:52