Christine Lagarde Haberleri

ECB Başkanı Lagarde: 'Euronun değer kaybı da enflasyonist baskıları artırdı'

Avrupa Merkez Bankası (ECB) Başkanı Christine Lagarde, 'Enflasyonu yüzde 2'ye döndürecek seviyeden çok uzaktayız. Bir sonraki faiz artışının 75 baz puan olması gerekmiyor, bu kural değil' dedi. Lagarde, yüksek enflasyonun ana kaynağının enerji olduğu sonucuna vardıklarını anlatarak, gıdadaki talep artışının da etkisiyle enflasyonun, hizmet sektörü dahil ürünlerin geneline yayılmış durumda olduğunu belirtti.

Finans 08-09-2022 17:58

Avrupa Merkez Bankası Başkanı Lagarde'den faiz artırımı sinyali

Avrupa Merkez Bankası (ECB) Başkanı Christine Lagarde, faizleri, temmuz ayındaki toplantıda 25 baz puan artıracaklarını, eylülde de yükletmeyi planladıklarını söyledi..

Finans 20-06-2022 17:07

Bakan Nebati ile Lagarde görüştü! İşte dikkat çeken kare...

Bakan Nebati, 'Avrupa Merkez Bankası Başkanı Lagarde ile küresel ekonomik gelişmeler üzerine verimli bir görüşme gerçekleştirdik.' açıklaması yaptı. Avrupa Merkez Bankası Başkanı Lagarde ile de poz vermesi dikkat çekti.

Finans 21-04-2022 17:47

Avrupa Merkez Bankası'ndan kripto uyarısı

Avrupa Merkez Bankası (ECB) Başkanı Christine Lagarde, kripto para birimlerinin bazı Rus bireylere getirilen yaptırımları delmek için kullanıldığını açıkladı ve sektördeki şirketleri suça ortak olmamaları için uyardı. AB, kripto varlıkların Rusya'ya karşı uygulanan yaptırımlardan kaçınmak için kullanılıp kullanılmadığının incelemeye başlamıştı.

Finans 22-03-2022 17:31

Diğer Haber Etiketleri

Christine Lagarde

Christine Lagarde Hakkındaki Haberler Mynet'te. Christine Lagarde Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Lagarde’dan hızlı faiz artırımı uyarısı

Avrupa Merkez Başkanı (AMB) Başkanı Christine Lagarde, Kovid-19 salgını sonrası "hızlı faiz artırımının" enflasyon sorununu çözemeyeceğini ve ekonomik toparlanmayı tehlikeye atabileceği konusunda uyarılarda bulundu.

Finans 11-02-2022 17:34

ECB Başkanı Lagarde'den faiz açıklaması

Avrupa Merkez Bankası (ECB) Başkanı Christine Lagarde, gelecek yıl Avro Bölgesi'nde faiz artırımının çok muhtemel olmadığını söyledi.

Finans 03-12-2021 16:27

Lagarde’dan enflasyon uyarısı

Avrupa Merkez Bankası (ECB) Başkanı Christine Lagarde, enerji fiyatlarındaki artış veya arz kısıtlamalarının devam etmesi halinde enflasyonun uzun süre yüksek seviyelerde kalabileceğini söyledi.

Finans 15-11-2021 18:05

Christine Lagarde yeniden IMF başkanlığı aday

Uluslararası Para Fonu (IMF) Başkanı Christine Lagarde, bir dönem daha kurumun başkanlığı için aday olduğunu açıkladı.

Finans 22-01-2016 11:40