Çılgın Dondurma Haberleri

TikTok fenomeni Çılgın Dondurmacı yine rahat durmadı! Kadın müşterisini elinden tuttuğu gibi...

TikTok fenomeni Çılgın Dondurmacı lakaplı Mehmet Dinç kadın müşterileriyle yaptığı danslarla adından söz ettiriyor. Antalya'daki dondurma dükkanında çektiği videolar ile fenomen haline gelen Çılgın Dondurmacı bu kez, ön tarafta dans eden bir kadın müşterisini elinden tuttuğu gibi tezgahın arka tarafına götürerek dansına orada devam etti. Bu görüntüler kısa sürede gündem oldu.

Magazin 24-05-2023 00:02

Fenomen Çılgın Dondurmacı'nın esmer müşterisiyle dansı olay oldu! İzleyenler şaştı kaldı

Her paylaşımı ile gündem olan TikTok fenomeni Çılgın Dondurmacı, Antalya'da bulunan kendine ait dondurma standının önünde genellikle kadın müşterileriyle dans ederek videolar yayınlıyor. Gerçek adı Mehmet Dinç olan fenomenin dünyanın dört bir yanından hayran kitlesi bulunuyor. Esmer müşterisiyle dans ettiği anları sosyal medya hesabında paylaşan Dinç, yoğun ilgi gördü. İşte o anlar...

Magazin 13-03-2023 20:15

Fenomen Çılgın Dondurmacı mini elbiseli müşterisiyle dans etti ortalık karıştı! Takipçileri yorum yağdırdı

TikTok fenomeni Çılgın Dondurmacı her paylaşımıyla gündem olmaya devam ediyor. Gerçek adı Mehmet Dinç olan fenomen, kadın müşterileriyle dans ederek sosyal medya hesaplarında paylaşım yapıyor. Dünyanın dört bir yanından hayran kitlesi bulunan Çılgın Dondurmacı yeni paylaşımıyla ağızları açık bıraktı. Fenomen dondurmacının mini elbiseli müşterisiyle çektiği dans videosuna takipçilerinden yorum yağdı.

Magazin 31-01-2023 21:09

Çılgın Dondurmacı iç çamaşırsız müşterisiyle dans etti! Olay dansı izleyenlerin ağızları açık kaldı

Antalya'da dondurma dükkanı bulunan Mehmet Dinç çıkardığı Kalbimsin, Bulamam Senden Başka ve Ahlaa Habibti şarkılarıyla birlikte müşterileriyle ettiği dansları TikTok'a yükleyerek fenomen oldu. Dünyanın dört bir yanından hayran kitlesi bulunan Çılgın Dondurmacı'nın sütyensiz müşterisiyle çektiği dans videosu yoğun ilgi gördü. İşte o video...

Magazin 25-01-2023 11:12

Çılgın Dondurma

Çılgın Dondurma Hakkındaki Haberler Mynet'te. Çılgın Dondurma Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

TikTok fenomeni Çılgın Dondurmacı kıvrak müşterisiyle yeni dans videosu paylaştı! Dünyanın her yerinden yorum yağdı

TikTok fenomeni Çılgın Dondurmacı olarak bilinen Mehmet Dinç, daha önce beraber dans ettiği kıvrak müşterisiyle bir yeni video daha paylaştı. Dünyanın dört bir yanındaki takipçilerinden yorum yağan video yoğun ilgi gördü.

Magazin 22-11-2022 19:15

Fenomen olan Çılgın Dondurmacı ortalığı yıktı geçti! Dansları ortalığı yıktı geçti, elinden tutup... İnsanı gençleştiriyor

18 milyondan fazla takipçisiyle TikTok'u sallayan Çılgın Dondurmacı olarak bilinen fenomen Mehmet Dinç, yine ortalığı yıkacak bir video paylaştı. Kendisinden dondurma almaya gelen kadınlarla yaptığı seksi danslarıyla dikkatleri üzerine çeken Çılgın Dondurmacı'nın videolarını milyonlar izliyor. Sosyal medya fenomeni Çılgın Dondurmacı'nın esmer bir kadının elinden tutup yaptığı dansı da olay oldu. Çılgın Dondurmacı'ya "Müziğin insanı gençleştiriyor" yorumları yağdı.

Magazin 10-11-2022 14:28

Çılgın Dondurmacı'nın erotik dansı olay! İki genç turistle videosu viral oldu; Hindistan, İspanya, Pakistan... Dünyanın her yerinden yorum yağdı

Çılgın Dondurmacı'nın iki turist kadınla erotik dansına Hindistan, İspanya, Pakistan her yerden yorum yağıyor! Alanya'da yaşayan ve 'Bulamam Senden Başka' şarkısıyla izlenme rekorları kıran Çılgın Dondurmacı'nın son videosundaki erotik dans dikkat çekti. İki genç turistin dans ettiği o anlara dünyanın farklı ülkelerinden yorumlar geldi. Yorum yapanlar arasında İspanyol ve Rus kişiler de vardı.

Magazin 28-10-2022 08:31

TikTok fenomeni Çılgın Dondurmacı'dan süper mini etekli müşterisiyle yeni video!

TikTok fenomeni Çılgın Dondurmacı olarak tanınan Mehmet Dinç kadın müşteriyleriyle dans videolarını paylaşmaya devam ediyor. Dinç, sosyal medya hesabında son olarak süper mini etekli müşterisiyle videosunu takipçileriyle paylaştı.

Magazin 17-08-2022 14:09