Ciro Kaybı Desteği Haberleri

Ciro kaybı uzatıldı mı? Esnafa ciro kaybı desteğine nasıl başvuru yapılır?

Pandemi koşulları ve tam kapanma şartları nedeniyle en çok merak edilen konulardan biri ciro kaybı uzatıldı mı sorusu oldu. Ticaret Bakanı Mehmet Muş, ciro kaybı desteklerindeki başvuru süresi ile ilgili önemli bir açıklamada bulundu. Muş, başvuruların nasıl yapılacağı hakkında da bilgiler verdi. Peki ciro kaybı uzatıldı mı? Esnafa ciro kaybı desteğine nasıl başvuru yapılır? İşte yanıtı...

Finans 30-04-2021 12:42

Son Dakika! Bakan Muş: Yiyecek ve içecek sektörü ciro kaybı desteğini uzattık

Son dakika haberine göre Ticaret Bakanı Mehmet Muş, "Salgından olumsuz etkilenen yiyecek-içecek hizmeti faaliyetlerinde bulunan işletmelerimize yönelik geri ödemesiz ciro kaybı desteklerinde başvuru sürelerini, işletmelerimizin hak kaybına uğramaması için uzattık" dedi.

Finans 30-04-2021 12:26

Tam kapanmada esnafa gelir, kira ve ciro kaybı desteği verilecek

Kovid-19 salgını dolayısıyla hükümetin ticaret erbabının yaşadığı mali kayıpların telafisi için sağladığı gelir kaybı, ciro kaybı, kira ve sigorta prim destekleri, perşembe akşamından itibaren başlayacak "tam kapanma" döneminde de sürecek.

Finans 27-04-2021 15:05

Ciro kaybı desteğine son başvuru ne zaman? Bakan Pekcan açıkladı

Koronavirüs nedeni ile yaşanan ekonomik sıkıntılar için esnafa ciro kaybı desteği verilecek. Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan’ın ciro kaybı desteğine yönelik yaptığı açıklamanın ardından yüzlerce esnaf son başvuru tarihini araştırmaya başladı. Peki, ciro kaybı desteği için son başvuru tarihi ne zaman? İşte, Bakan Pekcan’ın açıklaması…

Finans 31-03-2021 21:24

Ciro Kaybı Desteği

Ciro Kaybı Desteği Hakkındaki Haberler Mynet'te. Ciro Kaybı Desteği Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Ciro kaybı desteğine nasıl başvurulur? İşte başvuru şartları

Koronavirüs nedeni ile yaşanan ekonomik sıkıntılar için esnafa ciro kaybı desteği verilecek. Ticaret Bakanı Pekcan’ın ciro kaybı desteği açıklamasının ardından yüzlerce esnaf başvuru şartlarını ve ciro kaybı desteğine nasıl başvurulur? sorusuna yanıt arıyor. Ciro kaybı desteği için son başvuru tarihi ise 31 Nisan 2021 saat 23:59 olarak duyuruldu. İşte, ayrıntılar…

Finans 31-03-2021 21:11

Son Dakika I Bakan Pekcan: 'Esnafa verilen ciro kaybı desteğinin başvuru süresi uzatıldı!'

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, son dakika açıklaması yaparak esnaflara verilen ciro kaybı ve kira desteği başvurularının devam ettiğini belirtti.

Finans 31-03-2021 17:50

Ciro kaybı desteği ne zaman yatacak? İşte e-Devlet esnafa ciro kaybı desteği başvuru sayfası

Covid-19 pandemisinden etkilenen esnafa ciro kaybı desteği ile ilgili müjdeli haber, Ticaret Bakanı Pekcan tarafından verilmişti. Esnaflara ciro kaybı desteği başvuruları 31 Mart 2021 saat 23:59’a kadar alınacak.

Finans 12-03-2021 15:34

Bakan Pekcan, Ciro Kaybı Desteği ödemelerinin başladığını açıkladı!

Son dakika haberine göre Bakan Pekcan, Ciro Kaybı Desteği ödemelerinin bugün başladığını duyurdu.

Finans 12-03-2021 14:20