Çocukluk Dizisi Haberleri

Çocukluk dizisi bitiyor mu? Çocukluk final bölümü ne zaman?

Yeni sezonun iddialı dizileri arasında yer alan Fox TV'nin Çocukluk isimli dizisi, ekranlara veda ediyor. Erdal Beşikçioğlu'nun başrolde oynadığı Çocukluk dizisi 11. bölümüyle final yapacak.

Magazin 13-12-2020 21:14

Çocukluk dizisi bu akşam yok mu, yeni bölüm neden yok? Çocukluk 10. yeni bölüm ne zaman? 11 Aralık Fox yayın akışı ve resmi açıklama!

Fox TV ekranlarında cuma akşamları seyircisinin karşısına çıkan Çocukluk dizisinin 11 Aralık 2020 Cuma günü yeni bölümü yayınlanmayacak. Fox TV’nin yayın akışında bulunmayan dizinin yerine gişe rekortmeni Ayla filmi izleyicisiyle buluşacak. Hayranlarının büyük bir merakla beklediği Çocukluk dizisinin yeni bölüm açıklaması ise yapım şirketinden geldi. Peki Çocukluk neden yok?

Magazin 11-12-2020 12:28

Çocukluk 4. bölüm fragmanı yayınlandı! Mahir'den şok itiraf: O kadının oğlunu öldürdüm! Çocukluk dizisi 3. son bölümde neler oldu?

Fox TV'nin yeni dizisi Çocukluk 3. bölümüyle 23 Ekim Cuma akşamı ekrana geldi. Erdal Beşikçioğlu, Burcu Özberk ve Beren Gökyıldız'ın başrollerde oynadığı Çocukluk dizisinin 4. bölümünden ilk fragman da yayınlandı. Fragmanda, Mahir'in itirafı dikkat çekiyor. Mahir yardımcısına "Demek o kadını buradan seyretmemi ona aşık olmama bağladın. Ama öyle değil. Ben o kadının oğlunu öldürdüm. Ben kötü biriyim. Birileri de benden baba yapmaya çalışıyor" sözleriyle itirafta bulunuyor.

Magazin 24-10-2020 02:38

Çocukluk 2. bölüm fragmanı yayınlandı! Erdal Beşikçioğlu'nun yeni dizisi Çocukluk'un 1. bölümünde neler oldu?

Fox TV'nin yeni dizisi Çocukluk 1. bölümüyle 9 Ekim Cuma akşamı ekrana geldi. Erdal Beşikçioğlu, Burcu Özberk ve Beren Gökyıldız'ın başrollerde oynadığı Çocukluk dizisinin 2. bölümünden ilk fragman da yayınlandı. Başarılı oyuncu Erdal Beşikçioğlu, dizide tüm hayatını çocuklara adamış ve Ali Kaan Umut Evi'ni kurmuş Mahir karakterini canlandırıyor. İşte Çocukluk dizisi 2. bölüm fragmanı ve 1. bölümde yaşananlar.

Magazin 10-10-2020 00:51

Diğer Haber Etiketleri

Çocukluk dizisi Mavi kimdir? Beren Gökyıldız kimdir? Beren Gökyıldız kaç yaşında, nereli?

Ekranların heyecanla beklenen ve başrolünde usta oyuncu Erdal Beşikçioğlu’nun rol aldığı Çocukluk dizisi ilk bölümüyle Fox TV ekranlarında izleyicilerle buluştu. Oldukça ilgi çekici bir hikayeye sahip olan Çocukluk dizisi Mavi karakteriyle dikkat çekti. Peki, Çocukluk dizisi Mavi kimdir? Beren Gökyıldız kimdir? Beren Gökyıldız kaç yaşında, nereli?

Magazin 09-10-2020 23:18

Çocukluk dizisi Mahir kimdir? Erdal Beşikçioğlu kimdir? Erdal Beşikçioğlu kaç yaşında, nereli?

Ekranların heyecanla beklenen ve başrolünde usta oyuncu Erdal Beşikçioğlu’nun rol aldığı Çocukluk dizisi ilk bölümüyle Fox TV ekranlarında izleyicilerle buluştu. Oldukça ilgi çekici bir hikayeye sahip olan Çocukluk dizisi Mahir karakteriyle dikkat çekti. Peki, Çocukluk dizisi Mahir kimdir? Erdal Beşikçioğlu kimdir? Erdal Beşikçioğlu kaç yaşında, nereli?

Magazin 09-10-2020 21:22

RTÜK'ün inceleme başlattığı Kimsesizler dizisinin ismi değişti! Çocukluk dizisi ne zaman başlıyor? İşte yayın tarihi

Fox TV'nin yeni sezondaki iddialı dizilerinden olan Kimsesizler'in ismi Çocukluk olarak değiştirildi. Dizinin ilk yayınlanan fragmanları hakkında RTÜK gelen şikayetler üzerine inceleme başlatıldığını duyurmuştu. Fox TV ise dizinin ismini Çocukluk olarak değiştirdi ve fragmanları da yayından çekti. Yeni fragmanlarda ise tepki çeken ifadeler yer almadı. Peki Çocukluk dizisi ne zaman başlıyor? İşte Çocukluk 1. bölüm fragmanı ve yayın tarihi.

Magazin 01-10-2020 20:47